Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
η μπεκατσα παιδες εχη της χρονιεστηςςς ποτε θα εχη πουλια κασι ποτε χαλαραααα εγω πρωβλεπω για φετως φτωχα πραγματααα,,εστω να εχη για τα σκυλακιαμαςςςς ;)
Σίγουρα Σάκη αλλά αν θυμάσαι και πέρσι η χρονιά ήταν παράξενη, δύσκολη αλλά τέτοια εποχή είχε βάλει πουλιά και γινόταν παιχνίδι...... ευτυχώς τα κουτάβια μας είναι μικρά.... ίσως να δούνε πουλιά αρχές του 24..... και του χρόνου πρώτα ο Θεός γι αυτά

Και σήμερα ήταν πολύ καλή μέρα και για μένα μετά από 20λεπτα ψάξιμο το μπιπερ άρχισε να βαράει ήταν στην άκρη από έναν κυπαρισωνα και αφού περνάω την σκύλα μου πιάνω θέση απέναντι της
και αφού έχω πετάξει μερικά ξύλα τελικά αποφασίζει να πετάξει αλλά άργησε να σηκωθεί μου έκανε ένα ζικ Ζακ ανάμεσα στα κυπαρίσσια και καληνύχτα .yel.της έριξα ένα διπλό στην πρώτη νόμισα ότι το πουλί πήρε σκάγια και η δεύτερη την έφαγαν τα κλαριά της ελιάς λοιπόν την εψαξα γύρω γύρω αλλά πουθενά είμαι σίγουρος ότι θα έχει πέσει το πουλί. Συνεχίζω την πορεία μου και στα 500μετρα σε ένα λόφο στο κατέβασμα Φέρμα πάλι ήταν άλλη κυρία αλλά ανησυχεί μας έκανε βατραχοπηδηματα για 100 μέτρα μόλις βαραγε το μπιπερ αυτή έφευγε τελικά την μπλόκαρε σε πυκνό σηκώνεται 20 μέτρα μακριά της κάνω μία τουφέκια στο περίπου αλλά τίποτα πηγαίνοντας όπως πάντα σε αυτές της περίπτωσης πήγα να ψάξω μήπως έπεσε και το πουλί σηκώθηκε ανάμεσα στα πυκνά από ένα κενό ίσα που την πήρε το μάτι μου της έριξα κοιτάζω και την βλέπω στο στόμα της κοπέλας μου πολύ ωραία . Συνεχίζουμε να ψάξω ένα πουλί που προχθές έφυγε με το που σταμάτησε η σκύλα. Αλλα σήμερα ήταν εκεί μας δέχτηκε και τους δύο περνώ θέση και σηκώνεται από εκεί που είχα περάσει στο 1μετρο με άφησε και πέρασα έμεινε στην Φέρμα και όταν το αποφάσισε σηκώθηκε κάνοντας Ζικ Ζακ μέσα σε ένα δέντρο με κισσό το αποτέλεσμα να μην με αφήσει να την δω μετά την βρήκε άλλες 2φορες αλλά μάταια ούτε τουφέκια αλλά ούτε που την έβλεπα. Δεν πειράζει όμως είναι και αύριο μέρα.View attachment 82145
Μία πρωινή βόλτα εχθές στα έλατα.. έκανα ένα ωραίο τετράωρο κυνήγι με τρείς συναντήσεις καί μπόρεσα να καρπωθώ τίς δύο...View attachment 82142
Σήμερα πήγα κόντρα σε όλα..... λέω θα πάω στα πουρνάρια και ότι γίνει...... τελικά αυτό το πουλί πάντα θα μας εκπλήσσει..... υψόμετρο 550 μέτρα..... ούτε νερά στα ρέματα ούτε υγρασία..... και όμως η κυρία ήταν εκεί.....δε δέχθηκε το σκύλο..... επειδή όμως το σημείο μου έχει δώσει πολλές φορές πουλιά ήμουν σε επιφυλακή..... έφυγε χαμηλά μέσα στο ρέμα και μου έδωσε μια τουφεκιά σε ένα άνοιγμα...... δεν ήμουν και σίγουρος ότι έπεσε...... αλλά τελικά έσπασε το ρόδι..... ψάξαμε άλλες τρεις ώρες ούτε μυρωδιά..... η πρώτη λοιπόν και για μένα......μακάρι να αλλάξει το σκηνικό ..... και η απαραίτητη φωτογραφία..... όλοι οι πρωταγωνιστές μαζεμένοι.......View attachment 82134View attachment 82135
Μπραβο στα παλικάρια για τις συναντήσεις και καρπώσεις...καλη κ αναλογη συνεχεια σε ολους με τετοιες όμορφες φωτογραφίες....
@Pointerman σου ειπα οτι θα τη χουφτωσεις
ως το Σ/Κ.....στείλε μου τη μπεκάτσα τώρα, να βάλεις μυαλό... .big smile. .yelling.

Μπραβο στα παλικάρια για τις συναντήσεις και καρπώσεις...καλη κ αναλογη συνεχεια σε ολους με τετοιες όμορφες φωτογραφίες....
ως το Σ/Κ.....στείλε μου τη μπεκάτσα τώρα, να βάλεις μυαλό... .big smile. .yelling.
Να είσαι Κώστα επίσης σου εύχομαι να την αγκαλιάσει ς και εσύ με την κούκλα σου σύντομα.

Να είσαι Κώστα επίσης σου εύχομαι να την αγκαλιάσει ς και εσύ με την κούκλα σου σύντομα.
Σε ευχαριστω Γιαννο....σιγα σιγα θα ξεκινησω κι εγω, έπειτα απο τη σημερινη βροχη που εριξε...το εδαφος πλεον ειναι πανέτοιμο!!

Χαλάλι σου Κώστα όλες που θα κτυπησω φέτος......αν θέλεις να σου στείλω και περσινές......

Σκέψου έφτασαν τα πουλιά στην Πελοπόννησο και εμείς ακόμα μία - καμία......
όταν λέω εγώ μεγάλη σωλήνα η χρονιά.....
Μπίλι ο Τάσος κυνηγάει Κριμαία...να ξέρεις...οπότε Μν τον μετράς στα παράδοξα του κυνηγιού!!!

Ο Τάσος μπορεί να έρθει στα μέρη μου η στα δικά σου κ να καταλήξουμε να βγαίνουμε εμείς για 1-2 κ αυτός να πηγαίνει για τις διπλές...έχει μπεκατσομαγνητη...άκουσε τι σ λέω....🪶🪶🦃
Μιλάς με γρίφους...... αλήθεια είναι στην Κριμαία ή κάνεις πλάκα; Εννοείς ότι όπου και να πάει θα βρίσκει πουλιά;

Ο Τάσος μπορεί να έρθει στα μέρη μου η στα δικά σου κ να καταλήξουμε να βγαίνουμε εμείς για 1-2 κ αυτός να πηγαίνει για τις διπλές...έχει μπεκατσομαγνητη...άκουσε τι σ λέω....🪶🪶🦃
Κάτσε ρε Τζόρτζιο..... μήν μου κανείς τέτοια βουντού...... Γιώργο!!!!!

Απ' όσο ξέρω εδρεύει Πελοπόνησσο...αλλά γενικά έχει "βρες",πολύ!!!
Να είναι γερός και να χαίρεται την κάθε στιγμή με τα σκυλιά του ο άνθρωπος.... αυτό που λες δεν είναι μόνο χάρισμα..... είναι συνδυασμός..... και όποιος ψάχνει βρίσκει.... λέει ο λαός

Πρόσεξε γτ έχει ανέβει πολύ ο πήχης εκεί κάτω...σκοπευτής ο ένας,βιντεολατρης ο άλλος, φυσιολάτρης ο παραλλος....τι θα γίνει με εσάς εκεί κάτω....άλλοι έχουν το όνομα κ άλλοι τη χάρη???

Να είναι γερός και να χαίρεται την κάθε στιγμή με τα σκυλιά του ο άνθρωπος.... αυτό που λες δεν είναι μόνο χάρισμα..... είναι συνδυασμός..... και όποιος ψάχνει βρίσκει.... λέει ο λαός
👍💯..
Έτσι είναι ο καθένας κάνει τον αγώνα του!!!καλά να μαστε όλοι να περνάμε όμορφα!!!

Τάσο να περνάς καλά φίλε μου..... αυτό έχει σημασία..... άλλωστε το κυνήγι δεν είναι αποκλειστικά η καρπωση.... είναι τρόπος ζωής, φιλοσοφία και όπως λέει ο λαός....την τύχη πρέπει να την κυνηγάς..... όποιος ψάχνει βρίσκει.....

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!! καί εσύ να είσαι καλά καί νά μπορείς να Καβάλας τα βουνά!!η τύχη είναι μεγάλος παράγοντας στο κυνήγι καί πρέπει να τό παραδεχόμαστε!αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί... Θα συμφωνήσω μαζί σου γιατι φιλοσοφία εννοείται καί για τον τρόπο ζωής καί θά συμπληρώσω ότι τό κυνήγι για εμένα,ειδικά με σκύλο Φερμας είναι μεγάλη ψυχανάλυση από την καθημερινή ρουτίνα.Όσο για τι κάρπωση,στο λέω από τα βάθη της ψυχής μου προτιμώ να βαρεσω ένα πουλί δύσκολο πού δεν στέκεται πουθενά παρά δύο που κάθονται νεκρά κάτω καί περιμένουν να τα σπρώξω με τό πόδι για να σηκωθούν, αυτά μου ανεβάζουν την αδρεναλίνη όχι μόνο εμένα, αλλά και στα σκυλιά μου!!!η ταπεινή μου άποψη είναι ότι με αυτά τά πουλιά βελτιώνονται και τα σκυλιά αλλά και εμείς οι ίδιοι.... καλά για νούμερα και τέτοια απέχω πολύ!!! δεν με αγγίζουν καθόλου... και κάτι τελευταίο γιατί κούρασα, μήν τόν ακούς το γιώργη είναι τρελός κυνηγός!!!αλλά καί δυνατή σκανταλη!!!!!χα.χα.χα.....καλη συνέχεια στα κυνήγια σου!! καί πιστεύω ότι θα είναι τυχερά τους επόμενους μήνες....😉...

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!! καί εσύ να είσαι καλά καί νά μπορείς να Καβάλας τα βουνά!!η τύχη είναι μεγάλος παράγοντας στο κυνήγι καί πρέπει να τό παραδεχόμαστε!αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί... Θα συμφωνήσω μαζί σου γιατι φιλοσοφία εννοείται καί για τον τρόπο ζωής καί θά συμπληρώσω ότι τό κυνήγι για εμένα,ειδικά με σκύλο Φερμας είναι μεγάλη ψυχανάλυση από την καθημερινή ρουτίνα.Όσο για τι κάρπωση,στο λέω από τα βάθη της ψυχής μου προτιμώ να βαρεσω ένα πουλί δύσκολο πού δεν στέκεται πουθενά παρά δύο που κάθονται νεκρά κάτω καί περιμένουν να τα σπρώξω με τό πόδι για να σηκωθούν, αυτά μου ανεβάζουν την αδρεναλίνη όχι μόνο εμένα, αλλά και στα σκυλιά μου!!!η ταπεινή μου άποψη είναι ότι με αυτά τά πουλιά βελτιώνονται και τα σκυλιά αλλά και εμείς οι ίδιοι.... καλά για νούμερα και τέτοια απέχω πολύ!!! δεν με αγγίζουν καθόλου... και κάτι τελευταίο γιατί κούρασα, μήν τόν ακούς το γιώργη είναι τρελός κυνηγός!!!αλλά καί δυνατή σκανταλη!!!!!χα.χα.χα.....καλη συνέχεια στα κυνήγια σου!! καί πιστεύω ότι θα είναι τυχερά τους επόμενους μήνες....😉...
Τάσο υπάρχουν κυνηγοί που προκαλούν την τύχη κ άλλοι που την περιμένουν... αυτοί που δημιουργούν την ευκαιρία κ αυτοί που την περιμένουν... το ίδιο κ σκυλιά.... είναι ευτυχία να ανήκεις στην πρώτη κατηγορία...

Last edited:
Τάσο υπάρχουν κυνηγοί που προκαλούν την τύχη κ άλλοι που την περιμένουν... αυτοί που δημιουργούν την ευκαιρία κ αυτοί που την περιμένουν... το ίδιο κ σκυλιά.... είναι ευτυχία να ανήκεις στην πρώτη κατηγορία...
Άρη θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου..........😌🙏....

Status
Not open for further replies.
Back