Και σήμερα ήταν πολύ καλή μέρα και για μένα μετά από 20λεπτα ψάξιμο το μπιπερ άρχισε να βαράει ήταν στην άκρη από έναν κυπαρισωνα και αφού περνάω την σκύλα μου πιάνω θέση απέναντι της
και αφού έχω πετάξει μερικά ξύλα τελικά αποφασίζει να πετάξει αλλά άργησε να σηκωθεί μου έκανε ένα ζικ Ζακ ανάμεσα στα κυπαρίσσια και καληνύχτα

της έριξα ένα διπλό στην πρώτη νόμισα ότι το πουλί πήρε σκάγια και η δεύτερη την έφαγαν τα κλαριά της ελιάς λοιπόν την εψαξα γύρω γύρω αλλά πουθενά είμαι σίγουρος ότι θα έχει πέσει το πουλί. Συνεχίζω την πορεία μου και στα 500μετρα σε ένα λόφο στο κατέβασμα Φέρμα πάλι ήταν άλλη κυρία αλλά ανησυχεί μας έκανε βατραχοπηδηματα για 100 μέτρα μόλις βαραγε το μπιπερ αυτή έφευγε τελικά την μπλόκαρε σε πυκνό σηκώνεται 20 μέτρα μακριά της κάνω μία τουφέκια στο περίπου αλλά τίποτα πηγαίνοντας όπως πάντα σε αυτές της περίπτωσης πήγα να ψάξω μήπως έπεσε και το πουλί σηκώθηκε ανάμεσα στα πυκνά από ένα κενό ίσα που την πήρε το μάτι μου της έριξα κοιτάζω και την βλέπω στο στόμα της κοπέλας μου πολύ ωραία . Συνεχίζουμε να ψάξω ένα πουλί που προχθές έφυγε με το που σταμάτησε η σκύλα. Αλλα σήμερα ήταν εκεί μας δέχτηκε και τους δύο περνώ θέση και σηκώνεται από εκεί που είχα περάσει στο 1μετρο με άφησε και πέρασα έμεινε στην Φέρμα και όταν το αποφάσισε σηκώθηκε κάνοντας Ζικ Ζακ μέσα σε ένα δέντρο με κισσό το αποτέλεσμα να μην με αφήσει να την δω μετά την βρήκε άλλες 2φορες αλλά μάταια ούτε τουφέκια αλλά ούτε που την έβλεπα. Δεν πειράζει όμως είναι και αύριο μέρα.
View attachment 82145