Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ιωάννινα ειμαι.
Ουτε κορφες ουτε πλαγιες .... πολυ χαμηλα κυνηγησα και τα πουλια ηταν σε κλασσικα σημεια που τις βρισκω και το χειμωνα.
Εμείς την Κυριακή την ψάξαμε στα 1300... και φάγαμε εκτός από τα μούτρα μας...και μπόλικη βροχούλα. Ήταν δικιά μου ιδέα τα ψηλά, πανάθεμα με . Το φιλαράκι μου ήθελε χαμηλά... Όμορφα τοπία, ωραία θέα, ένα πουλί που δεν το καταφέραμε και επιστροφή... Ο τόπος όντως είναι καλά ποτισμένος και όσες πέφτουν έχουν πολλές επιλογές να πιάσουν... Φαίνεται να είναι καλή χρονιά...
Καλή συνέχεια!

Εμείς την Κυριακή την ψάξαμε στα 1300... και φάγαμε εκτός από τα μούτρα μας...και μπόλικη βροχούλα. Ήταν δικιά μου ιδέα τα ψηλά, πανάθεμα με . Το φιλαράκι μου ήθελε χαμηλά... Όμορφα τοπία, ωραία θέα, ένα πουλί που δεν το καταφέραμε και επιστροφή... Ο τόπος όντως είναι καλά ποτισμένος και όσες πέφτουν έχουν πολλές επιλογές να πιάσουν... Φαίνεται να είναι καλή χρονιά...
Καλή συνέχεια!
το θεμα ειναι οτι αργησανε αυτες και δεν εχουν κανει ακομα δυναμικα την παρουσια τους,ας ελπισουμε αυτη την εβδομαδα να μπουνε καλα.

Με τον αγαπητό μου κουμπάρο και τις σκυλίτσες μας, μια μέρα που θα ξεχαστεί γρήγορα με όσα περάσαμε εκεί σήμερα......ένα θα αναφέρω μόνο...... κάποια στιγμή ενώ έχουμε λύσει εμφανίζεται ένα τύπος με ένα βαν και αμολαει 10 λαγοσκυλα..... κουδούνια, κλαφουνισματα και χαμός......αλαφιασμενα έτρεχαν παντού όπου και να πηγαίναμε, οι σκυλίτσες σαστισαν, δύο την έπεσαν στη σκυλίτσα του κουμπάρου μου...... ξέχωρα τους άλλους με άλλα 4-5 σκυλιά που εμφανίστηκαν αργότερα...... Με τόση βαβούρα και φασαρία όχι μπεκάτσα δεν θα έφευγε ακόμα και οι πέτρες θα έφευγαν , φύγαμε άρον άρον και πήγαμε σε άλλη μεριά καμιά ώρα αλλά δε βρήκαμε τίποτα......δεν είχαμε και πολλή όρεξη με όλα αυτά που περάσαμε......είχε και νοτιαδουρα...... τέλος πάντων......μέρα που θα ξεχαστεί γρήγορα......
Φετος που απαγορεύτηκε το βουνό θα έχουμε θέματα λαγό κυνηγοι και μπεκατσαδες όλλοι μαζει

Αυτό μου εμεινε από τη φετινή πρώτη μας συνάντηση....🤣🤣🤣🤣🤣
View attachment 81960
Και η Βίνα να σκέφτεται , τη τον θέλω αυτόν τον κλάμπανο μαζί μου.......🤣🤣🤣🤣🤣
View attachment 81961
Η στάση και το ύφος της σκυλίτσας όλα τα λεφτά 🤣
Γιάννη εσύ που την ξέρεις καλύτερα τι θέλει να πει ...
Τώρα το είδα έχεις κάνει τη μετάφραση :)

Μπαίνουμε στο πυκνό και όπως είναι μπροστά μου η Βίνα και τρέχει κουτραει τη μπεκάτσα, τη κυνηγάει λίγο, ξαναγυρίζει εκεί που σηκώθηκε και φεύγει πάλι δεξιά προς τη πορεία της, χτυπάει φερμα στα 37 μέτρα κάνα λεπτό και επιλέγω να κάτσω καμιά 20αρια μέτρα μακριά σε μικρό άνοιγμα γιατί δεν μπορούσα να πλησιάσω άλλο και έκανα πολλή φασαρία, σηκώνεται η μπεκάτσα και τη βλέπω μέσα από τους κορμούς να έρχεται πάνω μου και ίσα που ετοιμάζομαι να επωμισω ξανακαθεται στα 5-6 μέτρα μπροστά μου πίσω από ένα κορμό, δεν παίρνω ανάσα και περιμένω τη σκυλίτσα, τη βλέπω να έρχεται με γκάζια και καθώς περνάει στα 3-4 μέτρα δεξια από τη μπεκάτσα, πάει να σταματήσει, γλιστράει και τρώει μια σούπα στη λάσπη,🤣🤣🤣🤣 σηκώνεται η μπεκάτσα μέσα στα φύλλα τη τουφεκισα στο περίπου αλλά ακόμα τρέχει 🤭🤭🤭🤭🤭 ωραία φάση......την έψαξα παλι στη πορεία της αλλά τίποτα...... κάτσαμε λίγο μετά να δροσιστεί η Βίνα γιατί είχε καεί από τη ζέστη..... έψαξα ακόμα λίγο και πήρα το δρόμο της επιστροφής, δίχως ίχνος απογοήτευσης αλλά με την ικανοποίηση βλέποντας τη σκυλίτσα μου και πρίν τη μπεκάτσα να ψάχνει με όρεξη και τέμπο.

Έχουν φουλ φύλλα τα δέντρα ακόμα, στο ελάχιστο που μου έδωσε, έμεινα πίσω στη τουφεκιά γιατί έστριψε αριστερά και η τουφεκιά έφυγε ευθεία......
Το ξέρω Γιάννη, πλάκα κάνω, εδώ πόσες φορές έχουμε χάσει της σίγουρες μέσα στο καθαρό, και το πρώτο πουλί της σεζόν σου ανεβάζει λίγο παραπάνω τούς παλμούς για να το πιάσεις στα χέρια σου.

Μπαίνουμε στο πυκνό και όπως είναι μπροστά μου η Βίνα και τρέχει κουτραει τη μπεκάτσα, τη κυνηγάει λίγο, ξαναγυρίζει εκεί που σηκώθηκε και φεύγει πάλι δεξιά προς τη πορεία της, χτυπάει φερμα στα 37 μέτρα κάνα λεπτό και επιλέγω να κάτσω καμιά 20αρια μέτρα μακριά σε μικρό άνοιγμα γιατί δεν μπορούσα να πλησιάσω άλλο και έκανα πολλή φασαρία, σηκώνεται η μπεκάτσα και τη βλέπω μέσα από τους κορμούς να έρχεται πάνω μου και ίσα που ετοιμάζομαι να επωμισω ξανακαθεται στα 5-6 μέτρα μπροστά μου πίσω από ένα κορμό, δεν παίρνω ανάσα και περιμένω τη σκυλίτσα, τη βλέπω να έρχεται με γκάζια και καθώς περνάει στα 3-4 μέτρα δεξια από τη μπεκάτσα, πάει να σταματήσει, γλιστράει και τρώει μια σούπα στη λάσπη,🤣🤣🤣🤣 σηκώνεται η μπεκάτσα μέσα στα φύλλα τη τουφεκισα στο περίπου αλλά ακόμα τρέχει 🤭🤭🤭🤭🤭 ωραία φάση......την έψαξα παλι στη πορεία της αλλά τίποτα...... κάτσαμε λίγο μετά να δροσιστεί η Βίνα γιατί είχε καεί από τη ζέστη..... έψαξα ακόμα λίγο και πήρα το δρόμο της επιστροφής, δίχως ίχνος απογοήτευσης αλλά με την ικανοποίηση βλέποντας τη σκυλίτσα μου και πρίν τη μπεκάτσα να ψάχνει με όρεξη και τέμπο.
Στο πρόγραμμα είναι και τα κλαμπανια….εγώ φετος έχω κλαμπανηση ότι πετάει fgr2

Status
Not open for further replies.
Back