Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γατάκια με κάθε φυσίγγι παίρνω τουλάχιστον δυο πουλιά. Ένα με τα σκάγια και ένα με το κυάθιο.

Υ.Σ. το πρωί πήρα τηλ τον σύλλογο του Πειραιά και μου είπαν ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα με ένα παράβολο και δεν ξέρουν ακόμα και να πάρω ξανά τηλ την Πέμπτη.
οριακά μπροστά σου είναι ενας παλιός φίλος του πατέρα μου που με το δικαννο και ρίχνοντας 2 στο περίπου, πήγε να παρει τον λαγό που δεν ήξερε εάν τον είχε βρει και τελικά μάζεψε 3 με 5. Το νούμερο έπαιζε ανάλογα την ωρα που ελεγε την ιστορία.

οριακά μπροστά σου είναι ενας παλιός φίλος του πατέρα μου που με το δικαννο και ρίχνοντας 2 στο περίπου, πήγε να παρει τον λαγό που δεν ήξερε εάν τον είχε βρει και τελικά μάζεψε 3 με 5. Το νούμερο έπαιζε ανάλογα την ωρα που ελεγε την ιστορία.
Με την ώρα η με τά μισόκιλα!

Μια φορά, πετάγεται μια τσίχλα και τραβάω μια τουφεκιά μπηχτη, πάω εκεί και βλέπω μια τσίχλα ένα λαγό ένα αγριογούρουνο και έναν κροκοδειλο!!!
Αλιγατορας ηταν... Απλα επειδη ειναι κυνηγετικη ιστορια βαζεις σαλτσα με τον κροκοδειλο που ειναι μεγαλυτερος.....

Μια φορά, πετάγεται μια τσίχλα και τραβάω μια τουφεκιά μπηχτη, πάω εκεί και βλέπω μια τσίχλα ένα λαγό ένα αγριογούρουνο και έναν κροκοδειλο!!!
Κόψε κάτι, υπερβάλεις , βγάλε την τσίχλα για να σε πιστέψω .very funny.

Με αυτές τις ιστορίες, θυμήθηκα σε ένα τσιχλοκυνήγι περπατητό, πετάχτηκε μια τσίχλα από θάμνο, της ρίχνω μια τουφεκια και αστόχησα μένοντας πίσω. Όμως, από τον επόμενο θάμνο είχε πεταχτεί μια άλλη, λίγο πιο πίσω από την πρώτη, αλλά στην ίδια ευθεία, οπου έφαγε την τουφεκιά και έπεσε! Η κωλοφαρδία του κλαμπάνη! Άλλη τουφέκισα και άλλη έπεσε!

Λεμε καμια παπαριτσα να περασει η ωρα αλλα τυχαινουν και σκηνικα που ειναι σχεδον απιστευτα. Μια μερα ακουω μια τουφεκια απο τον ξαδερφο και γυρναω και βλεπω ενα κοτσυφα να πεφτει. Δεν τον βλεπω να ερχεται και του φωναζω οτι το κοτσυφι εχει πεσει εδω. Και απανταει ρε εγω τσιχλα βαρεσα και την βρηκα!!! Πολυ ατυχος κοτσυφας!!! Περνουσε 15-20 μετρα πιο περα απο την τσιχλα , αρπαξε σκαγια και επεσε και αυτος απο τουφεκια που δεν εγραφε το ονομα του....
Το έχω πάθει και εγώ με παπια μιτσο

Να το δεις αυτό κάτι δεν Πάει καλά εδώ!!!! Μην το αφήσεις μπορι να δεις επηδυνωση!!!!

Κενουριο κολπο παλη ειναι αυτο???πρωτα βγαζουμε την αδεια και μετα υπογραφετε η ριθμηστικη???να την φτιαξουν μετα οπως θελουν?????δεν θα φανε μεχρει να εκδοθη
Εμένα γτ κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση

Νομίζω το θέμα είναι απλό.
Ο Μητς το είπε μετεκλογικά ότι όλα θα ψηφιοποιηθουν. Θα πληρώνουμε για τα πάντα ηλεκτρονικά, πχ άδειες, νοίκια, κλπ. Στόχος είναι ο άμεσος έλεγχος από ΑΔΔΑΕ, Εφορία, αδερφές εκ Βρυξελλών και ο κάθε κερατάς που έχουμε στο σβέρκο μας (ήδη υπάρχει από εφέτος και ανεξάρτητη αρχή που μας φακελωνει για οποιοδήποτε χρέος έστω και ενός ευρώ, το ψήφισαν - σας το είπανε; ).
Η ΚΣΕ και οι σύλλογοι είχαν αμεσα τα λεφτά στο χέρι και έκαναν τις ταρζανιες τους, τώρα ξεβολευονται και υφίστανται άμεσο έλεγχο!Άσε που θα κάθονται στην ουρά περιμένοντας ποτε θα τα εισπραξουν από το κράτος. Και κερατάς και δαρμένος!
*Απωτερος σκοπός να μας τα κλεισουνε τα μαγαζιά;;;

Last edited:
Και φόρτωσα όπλα φυσεκλίκια ρουχα στο αυτοκίνητο και ανεβαίνω
Θα πάθουμε κανα μπερκο λες Λαυρεντη
Καλό δρόμο. . Ξέρω γω ρε συ, όλοι λένε ότι θα ανοίξει κανονικά....αλλά δεν βλέπω κινητικότητα.
Κατεβαίνω και γω τώρα κέντρο για να την δώσω ...και ο Θεός βοηθός

Back