Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ φίλε με λαμπρο φυσέκια παίρνω 30 τσιχλακια στα 25 φυσέκια....ρώτα τους όλους εδώ μέσα,θα σε διαβεβαιώσουν ότι με φυσέκια λαμπρο εγώ γίνομαι lee van cleefe
Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ στο καρτέρι είμαι ακάλυπτος και μόλις με βλέπουν οι τσίχλες λιποθυμούν και τις πιάνω ζωντανές !!!!!

Όταν λες ακάλυπτος,.... γυμνός??
Λοιπον Γιάννη άκου ιστορία, πιτσιρικάς 12-15 χρονών πρέπει να ήμουν. Με περνάνε 4 ξαδέλφια (τα οποία είναι και αδέλφια) στο πέρασμα τα σκ . Ήταν ένας Οκτώβρης που μια άλλη ξαδέλφη μας παντρευόταν,έλα όμως που το πέρασμα δε χανόταν.. λέει ο ένας από τους 4 κατά τις 2 το βράδυ : ρε εγώ πάω να πιάσω τα πόστα για το πρωί,μη κάνετε καμία μακακια και δεν έρθετε. Να μη στα πολυλογω πάμε και οι υπόλοιποι κατά τις 5-5.30 να ήταν; Ακόμα πίσα σκοτάδι.. ανεβαίνουμε το χωματόδρομο και βλέπουμε ένα σακάκι κουστουμιου στο ένα μέρος,το τραβά ένας ξάδελφος λέει εγώ α κάτσω εδώ ,πάμε παρακάτω βρίσκουμε το παντελόνι.. κάνει ο ξάδελφος που οδηγούσε ρε μαλ@κα με το σωβρακο έμεινε; Πάμε στο επόμενο το πουκάμισο...πάμε και στο τελευταίο που ήταν εκει και ο αδελφός του και βλέπουμε το σωβρακο...κοκαλωνει το αμάξι και αρχίζει να φωνάζει στο πίσω αμάξι (στα αλλά δύο αδέλφια του) ρε σεις,αυτόν τον γ@μησ@νε!! Άλλαξε τα πάντα ο αθεοφοβος άλλαξε και σωβρακο...πολύ γέλιο εκείνη την ημέρα,με πουκάμισα και σκαρπινια πέρασμα τσίχλας!! Ωραίες αναμνήσεις!!

Γατάκια με κάθε φυσίγγι παίρνω τουλάχιστον δυο πουλιά. Ένα με τα σκάγια και ένα με το κυάθιο.

Υ.Σ. το πρωί πήρα τηλ τον σύλλογο του Πειραιά και μου είπαν ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα με ένα παράβολο και δεν ξέρουν ακόμα και να πάρω ξανά τηλ την Πέμπτη.
Λεμε καμια παπαριτσα να περασει η ωρα αλλα τυχαινουν και σκηνικα που ειναι σχεδον απιστευτα. Μια μερα ακουω μια τουφεκια απο τον ξαδερφο και γυρναω και βλεπω ενα κοτσυφα να πεφτει. Δεν τον βλεπω να ερχεται και του φωναζω οτι το κοτσυφι εχει πεσει εδω. Και απανταει ρε εγω τσιχλα βαρεσα και την βρηκα!!! Πολυ ατυχος κοτσυφας!!! Περνουσε 15-20 μετρα πιο περα απο την τσιχλα , αρπαξε σκαγια και επεσε και αυτος απο τουφεκια που δεν εγραφε το ονομα του....

Λεμε καμια παπαριτσα να περασει η ωρα αλλα τυχαινουν και σκηνικα που ειναι σχεδον απιστευτα. Μια μερα ακουω μια τουφεκια απο τον ξαδερφο και γυρναω και βλεπω ενα κοτσυφα να πεφτει. Δεν τον βλεπω να ερχεται και του φωναζω οτι το κοτσυφι εχει πεσει εδω. Και απανταει ρε εγω τσιχλα βαρεσα και την βρηκα!!! Πολυ ατυχος κοτσυφας!!! Περνουσε 15-20 μετρα πιο περα απο την τσιχλα , αρπαξε σκαγια και επεσε και αυτος απο τουφεκια που δεν εγραφε το ονομα του....
Περπατητο τσιχλας.
Σε εδαφος με αποτομη κλιση,ελιες και πουρναρια.
Πεταγεται μια τσιχλα,τουφεκαω και πεφτει στα 20 μετρα περιπου.
Παω να την παρω και βλεπω εναν τραυματισμενο κοκκινολαιμι να χοροπηδαει...
Λεω "τι στο καλο,αφου σε τσιχλα εριξα"..
Γυρναω να φυγω και βλεπω διπλα μου την τσιχλα,ζεστη λαι φρεσκοσκοτωμενη...
Βρεθηκε ο κοκκινολαιμης στο ενδιαμεσο ο καημενος...

Περπατητο τσιχλας.
bird-lasers.gif.dda599ad868dbcbf18ec9dacf516da7d.gif

Περπατητο τσιχλας.
Μια φορά, πετάγεται μια τσίχλα και τραβάω μια τουφεκιά μπηχτη, πάω εκεί και βλέπω μια τσίχλα ένα λαγό ένα αγριογούρουνο και έναν κροκοδειλο!!!

Περπατητο τσιχλας.
Πολλοί θα ήθελαν στην θέση του κοκκινολαίμη να είναι οι πεθερες τους ....αλλά τα εννιάρια δεν τις ακουμπούν...

Μια φορά, πετάγεται μια τσίχλα και τραβάω μια τουφεκιά μπηχτη, πάω εκεί και βλέπω μια τσίχλα ένα λαγό ένα αγριογούρουνο και έναν κροκοδειλο!!!
Λογηκο,η τσιχλα εβλεπε το λαγο,το γουρουνι πηγε να φαει το λαγο,και κροκοδειλος να τα φαει ολα .very funny.

Γατάκια με κάθε φυσίγγι παίρνω τουλάχιστον δυο πουλιά. Ένα με τα σκάγια και ένα με το κυάθιο.

Υ.Σ. το πρωί πήρα τηλ τον σύλλογο του Πειραιά και μου είπαν ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα με ένα παράβολο και δεν ξέρουν ακόμα και να πάρω ξανά τηλ την Πέμπτη.
Αυτά είναι τα μεγάλα προβλήματα αυτού του τόπου. Μπέρδεμα με το παράβολο ...ω ρε φίλε !
Τα απλά και τα αυτονόητα για αυτό και η στασιμότητα ή στους αιώνες των αιώνων

Back