Αν έχει δίκαιο η Κομισιόν, τίποτα, συμμόρφωση.Όλα σωστά , αλλά και όλα κοιτάνε μόνο προς τα μέσα . Αν αύριο η κομισιόν αποφασίσει ότι τέλος το τρυγόνι , τι θα κάνεις συνάδελφε ;
Νομίζω ότι είναι και αυτή μία παράμετρος που την ξεχνάμε.
Αν έχει δίκαιο η Κομισιόν, τίποτα, συμμόρφωση.Όλα σωστά , αλλά και όλα κοιτάνε μόνο προς τα μέσα . Αν αύριο η κομισιόν αποφασίσει ότι τέλος το τρυγόνι , τι θα κάνεις συνάδελφε ;
Δεν εχει να κανει με το κυνηγι αυτο καθαυτο......δεν μπαινουν νεα παιδια στο κυνηγι ...
εγω δεν ειμαι παρεξηγιαρηςοταν σε καλει ο συλογος οτι εχει εκλογες και εσυ τον γραφεις στα υποδηματα σου ,λογικο δεν ειναι? Λακη γενικα μιλαω φιλε μην παρεξηγηθουμε κιολας
Σήμερα πλήρωσα στο σύλλογο μου τα ίδια με τα περσινά, στην δήλωση συμπλήρωσα και ΑΦΜ, για παράβολο κουβέντα.Καλησπερα, προ ολιγου με ενημερωσαν οτι φετος στην αδεια θα πρεπει αναγραφεται το ΑΦΜ μας και οτι το παραβολο θα πρεπει να το βγαλουμε μαλλον μονοι μας ηλεκτρονικα.. Ετσι τουλαχιστον με ενημερωσαν, τωρα αν ολα αυτα θα ξεπεραστουν για να υπογραφθει η ρυθμιστικη θα δειξει..
ΑυτοΜιλούσα χτες μ'εναν φίλο κι ήρθε η γυναίκα του.
Της είπε ο φίλος ότι είμαι κυνηγός και στραβωσε τα μούτρα της.
Εεε,εγώ τα ζώα τ'αγαπαω,γιατί να τα σκοτώνεις?
Κοπέλα μου,τρως κρέας?
Τρώω!
Έχεις ενοχές,η επειδή το ζώο το σκοτώνει,το ξεκοιλιαζει,το τεμαχίζει,κάποιος άλλος και απλά δεν το σκέφτεσαι??
Μήπως σκέφτεσαι ότι το ζώο αυτό γεννήθηκε και μεγάλωσε με σκοπό να πάει στο λεπιδι,δρομολογημένα?
Χωρίς καμία πιθανότητα επιβίωσης,σαν θανατοποινίτης?
Εγώ κυνηγάω,ότι κυνηγάω,στο φυσικό του περιβάλλον,με τις πιθανότητες μαλλον με το μέρος του !
Ποιο θεωρείς ηθικό,για το ζώο,γι'αυτό που λυπάσαι?
Η μήπως λυπάσαι μόνο τα ελευθέρας βοσκής?
Τα "αλλά"δεν αισθάνονται,δεν είναι ψυχουλες??
Μουγκα!!
Αμήχανο χαμόγελο και...."τι άλλα?"
Η απαντηση ειναι στην ιδια την βιολογιαΑυτή είναι καλή περίπτωση....
Έχω εισπράξει απάντηση :"άλλο αυτά (ζώα εκτροφής) ... να πάτε να πάρετε κρέας από το χασάπη!Εγώ τα "έχω"με του κυνηγούς!!! Τους φονιάδες!!!
Κ ανάθεμα αν έχει δει μοσχάρι από κοντά....
Ερχονται εποχες που θα αναγκαστει ο ανθρωπος να πιασει ξανα τσαπα στο χερι και να βγει να ψαξει για τροφη….Δεν εχει να κανει με το κυνηγι αυτο καθαυτο...
Εχουν αλλαξει οι εποχες και τα νεα παιδια δεν εχουν με τη φυση και τα ζωα τη σχεση που ειχαμε εμεις και οι προγονοι μας.
Το να εχεις αμεση επαφη με τη φυση ειναι σκληρο, θα ιδρωσεις, θα λερωθεις, θα σε καψει ο ηλιος, θα βραχεις, θα κρυωσεις.
Τωρα πια τα νεα παιδια δεν εχουν κανενα λογο να τα υποστουν ολα αυτα ...δεν εχουν αυτο το ενστικτο της τριβης με τη φυση.
Σας πληροφορω οτι αν υπηρχε η αναγκη - συνθηκες να κυνηγισουν η να δουλεψουν τη γη θα το εκαναν και θα γινονταν ¨γλεντι¨.
Δυστυχως (για μενα) οι εποχες αλλαξαν και σας το υπογραφω, δεν υπαρχει γυρισμος.
¨Κυνηγι¨θα συνεχισει να υπαρχει αλλα με τη μορφη σπορ, και ισως μονο για λιγους.
Ξεχασε το...Ερχονται εποχες που θα αναγκαστει ο ανθρωπος να πιασει ξανα τσαπα στο χερι και να βγει να ψαξει για τροφη….
Και αυτα δυστυχως μεχρι και τα εσχαταΞεχασε το...
Αλλα πραγματα θα κανει πιο ¨ευκολα¨.
Το κράτος πέρνει φόρους 1,5 δις περίπου από την κυνηγιτηκη δραστηριότητα αυτό δεν είναι νουμεροMητσο για να δει η ηγεσια τον αρμοδιο υπουργο για το κυνηγι πεφτει καθε φορα στα 4 .Εαν ομως πηγαινες με ενα αερα 100000- 150000 ψηφων ποιος πιστευεις οτι θα ηταν στα 4 .Παρτε το χαμπαρι μονο τα νουμερα μετρανε
Θα σου απαντησω για το 1,5 δις το οποια ειναι ψιχουλα. Ta φοτοβολταικα-ανεμογενητριεςΤο κράτος πέρνει φόρους 1,5 δις περίπου από την κυνηγιτηκη δραστηριότητα αυτό δεν είναι νουμερο
σημερα ? τι εγινε αρχισαν να βγαζουν αδειες , γιατι εμεις εδω ειμαστε απαγοητευμενοι , και νομιζουμε οτι θα παμε για 15 του σεοτεμβριου , που καποιος μας το εχει διαδοσηΣήμερα πλήρωσα στο σύλλογο μου τα ίδια με τα περσινά, στην δήλωση συμπλήρωσα και ΑΦΜ, για παράβολο κουβέντα.
αυτος ο ξεφτιλας κακως προσπαθησε να ανοιξει τα ματια καποιων απο πρωτο χερι για το τι γινεται πισω απο τις κλειστες πορτες , το φεκ για το οικονομικο κομματι εχει υπογραφει επαναλαμβανω,δεν εχει βγει τιποτα προς το παρον για τα θηραματα .σημερα ? τι εγινε αρχισαν να βγαζουν αδειες , γιατι εμεις εδω ειμαστε απαγοητευμενοι , και νομιζουμε οτι θα παμε για 15 του σεοτεμβριου , που καποιος μας το εχει διαδοση
ξεφτιλας ? γιατιαυτος ο ξεφτιλας κακως προσπαθησε να ανοιξει τα ματια καποιων απο πρωτο χερι για το τι γινεται πισω απο τις κλειστες πορτες , το φεκ για το οικονομικο κομματι εχει υπογραφει επαναλαμβανω,δεν εχει βγει τιποτα προς το παρον για τα θηραματα .
Πηγές και έβγαλες την άδεια?Σήμερα πλήρωσα στο σύλλογο μου τα ίδια με τα περσινά, στην δήλωση συμπλήρωσα και ΑΦΜ, για παράβολο κουβέντα.