Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όλα σωστά , αλλά και όλα κοιτάνε μόνο προς τα μέσα . Αν αύριο η κομισιόν αποφασίσει ότι τέλος το τρυγόνι , τι θα κάνεις συνάδελφε ;
Αν έχει δίκαιο η Κομισιόν, τίποτα, συμμόρφωση.
Νομίζω ότι είναι και αυτή μία παράμετρος που την ξεχνάμε.

...δεν μπαινουν νεα παιδια στο κυνηγι ...
Δεν εχει να κανει με το κυνηγι αυτο καθαυτο...
Εχουν αλλαξει οι εποχες και τα νεα παιδια δεν εχουν με τη φυση και τα ζωα τη σχεση που ειχαμε εμεις και οι προγονοι μας.
Το να εχεις αμεση επαφη με τη φυση ειναι σκληρο, θα ιδρωσεις, θα λερωθεις, θα σε καψει ο ηλιος, θα βραχεις, θα κρυωσεις.
Τωρα πια τα νεα παιδια δεν εχουν κανενα λογο να τα υποστουν ολα αυτα ...δεν εχουν αυτο το ενστικτο της τριβης με τη φυση.
Σας πληροφορω οτι αν υπηρχε η αναγκη - συνθηκες να κυνηγισουν η να δουλεψουν τη γη θα το εκαναν και θα γινονταν ¨γλεντι¨.
Δυστυχως (για μενα) οι εποχες αλλαξαν και σας το υπογραφω, δεν υπαρχει γυρισμος.
¨Κυνηγι¨θα συνεχισει να υπαρχει αλλα με τη μορφη σπορ, και ισως μονο για λιγους.

Και να πω και ενα τελευταιο...
Δυστυχως η ηγεσια μας ειναι για κλωτσιες.
Επρεπε εδω και πολυ καιρο να εχει βασικη πρωτεραιοτητα να επικοινωνησει τι πραγματικα ειναι το κυνηγι.
Το κυνηγι μονο οπλο και φονος ΔΕΝ ειναι...ειναι πολλα αλλα πριν ....

οι Συλλογοι , η ΚΣΕ υπαρχουν μονο γιατι για να υπαρχει κυνηγι επρεπε να υπαρχουν τυπικα στα χαρτια , για διευκολινση και του δασαρχειου , με ελαχιστα εργα εντυπωσιασμου , και αυτοι που ειχαν ορεξη για ποτιστρες , σπορες απελευθερωσης, συντομα τα παρατησαν γιατι δεν εβλεπαν ανταποκριση απο τους αλλους , μονο γρινια , πχ γιατι σε αυτη την περιοχη ποτιστρες και σπορες , και απελευθερωσης , και γιατι σε αλλη , κλπ , ασε που μερικοι ενεργοι του συλογου ηξεραν που θα γινουν , και συνεχεια μετα εκει πηγαιναν κυνηγι

Καλησπερα, προ ολιγου με ενημερωσαν οτι φετος στην αδεια θα πρεπει αναγραφεται το ΑΦΜ μας και οτι το παραβολο θα πρεπει να το βγαλουμε μαλλον μονοι μας ηλεκτρονικα.. Ετσι τουλαχιστον με ενημερωσαν, τωρα αν ολα αυτα θα ξεπεραστουν για να υπογραφθει η ρυθμιστικη θα δειξει..
Σήμερα πλήρωσα στο σύλλογο μου τα ίδια με τα περσινά, στην δήλωση συμπλήρωσα και ΑΦΜ, για παράβολο κουβέντα.

Μιλούσα χτες μ'εναν φίλο κι ήρθε η γυναίκα του.
Της είπε ο φίλος ότι είμαι κυνηγός και στραβωσε τα μούτρα της.
Εεε,εγώ τα ζώα τ'αγαπαω,γιατί να τα σκοτώνεις?
Κοπέλα μου,τρως κρέας?
Τρώω!
Έχεις ενοχές,η επειδή το ζώο το σκοτώνει,το ξεκοιλιαζει,το τεμαχίζει,κάποιος άλλος και απλά δεν το σκέφτεσαι??
Μήπως σκέφτεσαι ότι το ζώο αυτό γεννήθηκε και μεγάλωσε με σκοπό να πάει στο λεπιδι,δρομολογημένα?
Χωρίς καμία πιθανότητα επιβίωσης,σαν θανατοποινίτης?
Εγώ κυνηγάω,ότι κυνηγάω,στο φυσικό του περιβάλλον,με τις πιθανότητες μαλλον με το μέρος του !
Ποιο θεωρείς ηθικό,για το ζώο,γι'αυτό που λυπάσαι?
Η μήπως λυπάσαι μόνο τα ελευθέρας βοσκής?
Τα "αλλά"δεν αισθάνονται,δεν είναι ψυχουλες??

Μουγκα!!
Αμήχανο χαμόγελο και...."τι άλλα?"
Αυτο
Δεν κανει να σιωπα κανενας!!!

Επι τοπου τεκμηριωμενη συζητηση με επιχειρηματα
Αληθειες ειναι!!!

Το χω ξαναπει
Ο μεγαλος μου γιος -12 ετων σημερα λατρευε το κυνηγι μεχρι που μια δασκαλα εκανε τον μικρο να νομιζει οτι ειναι κατι το απανθρωπο
Εφυγα αποτην δουλεια και πηγα
Την πηρα και αυτην και την διευθυντρια και τις εβαλα να μου πουν τι ειναι το κυνηγι
Καμια τους δεν απαντησε
Αφου δεν ξερετε γιατι διδασκετε γιαυτο της ειπα;
Μπορουσατε να με καλεσετε εμενα να κανω μαθημα στα παιδια αμα επρεπε κατι να μαθουν
Η ζημια ομως εγινε
Απο τοτε στα επομενα δυο παιδακια ειπα αυτο δεν θα ξαναγινει
Μαθημα λοιπον
Οικοσιτα- αγρια- κυνηγι- έπιτρέΠομενα-βιολογια θηραματων- μαθημα εξω στην φυση πανιδα-χλωριδα- ψησιμο-μεγαλωμα και σφαξιμο οικοσιτων γενικα τα παντα!!!!

Ειμαι σε τραπεζι ψηνουμε τρωμε κλπ
Ενας τυπος που τσακιζε τα κρεατικα πανω στην συζητηση για κυνηγι στραβωνει
Και αυτο καιυο αλλο

Μισο λεπτο αγαπητε του λεω
Και παραθετω αυτα που ειπε ο Γιαννης αλλα και αλλα περι προσωπικης μου συμεισφορας στο θηραμα και στοκυνηγι

Αλλαζει το τρόΠαριο
Ε ναι αλλα εσυ μπορει να εισαι ετσι αλλα οι πληστοι ειναι αλλιως

Οδηγας του λεω;
Ναι
Καθε μερα βλεπεις στο δρομο καλους οδηγους;
Ναι
Ε τοτε δωσε μου την αδεια σου δεν θα ξαναπδξγησεις
Γιατι;
Ε μα και εσυ τετοιος εισαι του λεω
Τι επαγγελμα κανεις;
Ειπε πχ αυτο
Απο αυριο δεν θα ξαναπας δουλεια
Καθε μερα βλεπουμε συναδερφους σου να κανουν αυτο και αυτο
Ο τυπος δεν εβγαζε μιλια

Για να κρινεις κατι του λεω πρεπει πρωτα να ξερεις τι ειναι
Εισαι εύροσδδεκτος να παμε για κυνηγι
Για να καταλαβεις τι ειναι
Δεν θα σου αλλαξω γνωμη
Μονος σου θα αλλαξεις

Το κυνηγι δεν ειναι χομπι δεν ειναι αθλημα δεν ειναι τροπος να περνας την ωρα σου
Ειναι η αναγκη του ανθρωπου για επιβιωση που ειναι γραμμενη στον γενετικο του κωδικα και ακομη και σημερα που δεν αποτελει την κυρια του πηγη τροφης , περαν απο την φυσικη τροφη που δινει, δινει και πνευματικη τροφη ωστε να μπορει να επιβιωνει στην σκατενια του καθημερινοτητα
Δεν επιδιωκεις την ποσοτητα, αλλα ακομη και αν αυτη ειναη μηδενικη η ικανόΠοιηση του ενστικτου για την ευρεση της τροφης αρκει για να εισπραξεις την ικανοποιηση

Και φυσικα περιεχει μεσα και την θανατωση του θηραματος η οποια ειναι επεισης φυσικη και επιθυμητη γιατι αυτος ειναι ο κυκλος της ζωης

Κατ εμενα εστω και αν διαφωνουν αρκετοι συναδερφοι το κυνηγι ολοκληρωνεται με την βρωση του
Σε πολλους δεν αρεσει η γευση του αλλα πιστευω οτι μονο ετσι θεωρειται ολοκληρωμενο

Αυτή είναι καλή περίπτωση....
Έχω εισπράξει απάντηση :"άλλο αυτά (ζώα εκτροφής) ... να πάτε να πάρετε κρέας από το χασάπη!Εγώ τα "έχω"με του κυνηγούς!!! Τους φονιάδες!!!

Κ ανάθεμα αν έχει δει μοσχάρι από κοντά....
Η απαντηση ειναι στην ιδια την βιολογια
Ο ´´φονιαςππ περνει απο την φυση και διατηρει την ισοροπια της
Εαν σταματησει το κυνηγι εντελως δεν θα γεμισει ο πλανητης θηραματα
Θα ερθουν κακα και αρωστιες που δεν θα πιστευουν τα ματια τους
Μιλαμε παντα για το σωστο νομιμο και ηθικο κυνηγι!
Το ιδιο και στα οικοσιτα
Καποιος τα σφαζει για να φας εσυ πεστου
Ειναι φονιας;
Αν δεν σφαξεις το οικοσιτο η θα μπει στην αναπαραγωγη η θα αρρωστησει και θα πεθανει
Αν ολα μπουν στην αναπαραγωγη καη παλι θα δημιουργηθει αλλο προβλημα στο ειδος

Ο Θεος δεν εφτιαξε τιποτε τυχαια
Ολα εχουν τον ρολο τους

Δεν εχει να κανει με το κυνηγι αυτο καθαυτο...
Εχουν αλλαξει οι εποχες και τα νεα παιδια δεν εχουν με τη φυση και τα ζωα τη σχεση που ειχαμε εμεις και οι προγονοι μας.
Το να εχεις αμεση επαφη με τη φυση ειναι σκληρο, θα ιδρωσεις, θα λερωθεις, θα σε καψει ο ηλιος, θα βραχεις, θα κρυωσεις.
Τωρα πια τα νεα παιδια δεν εχουν κανενα λογο να τα υποστουν ολα αυτα ...δεν εχουν αυτο το ενστικτο της τριβης με τη φυση.
Σας πληροφορω οτι αν υπηρχε η αναγκη - συνθηκες να κυνηγισουν η να δουλεψουν τη γη θα το εκαναν και θα γινονταν ¨γλεντι¨.
Δυστυχως (για μενα) οι εποχες αλλαξαν και σας το υπογραφω, δεν υπαρχει γυρισμος.
¨Κυνηγι¨θα συνεχισει να υπαρχει αλλα με τη μορφη σπορ, και ισως μονο για λιγους.
Ερχονται εποχες που θα αναγκαστει ο ανθρωπος να πιασει ξανα τσαπα στο χερι και να βγει να ψαξει για τροφη….

Mητσο για να δει η ηγεσια τον αρμοδιο υπουργο για το κυνηγι πεφτει καθε φορα στα 4 .Εαν ομως πηγαινες με ενα αερα 100000- 150000 ψηφων ποιος πιστευεις οτι θα ηταν στα 4 .Παρτε το χαμπαρι μονο τα νουμερα μετρανε
Το κράτος πέρνει φόρους 1,5 δις περίπου από την κυνηγιτηκη δραστηριότητα αυτό δεν είναι νουμερο

Σήμερα πλήρωσα στο σύλλογο μου τα ίδια με τα περσινά, στην δήλωση συμπλήρωσα και ΑΦΜ, για παράβολο κουβέντα.
σημερα ? τι εγινε αρχισαν να βγαζουν αδειες , γιατι εμεις εδω ειμαστε απαγοητευμενοι , και νομιζουμε οτι θα παμε για 15 του σεοτεμβριου , που καποιος μας το εχει διαδοση

Kurtzhaar : "Κυνήγι = η ανάγκη του ανθρώπου για επιβίωση που ειναι γραμμένη στον γενετικό του κώδικα και ακόμη και σημερα που δεν αποτελεί την κύρια του πηγή τροφής , πέραν απο την φυσική τροφή που δινει, δινει και πνευματική τροφή ώστε να μπορει να επιβιώνει στην σκατενια του καθημερινοτητα."
Φίλε και συνοδοιπόρε Kurtzhaar έδωσες τον απόλυτο ορισμό του κυνηγίου σημερα. Ειλικρινά σε ευχαριστω .👏👏👏👏👏

σημερα ? τι εγινε αρχισαν να βγαζουν αδειες , γιατι εμεις εδω ειμαστε απαγοητευμενοι , και νομιζουμε οτι θα παμε για 15 του σεοτεμβριου , που καποιος μας το εχει διαδοση
αυτος ο ξεφτιλας κακως προσπαθησε να ανοιξει τα ματια καποιων απο πρωτο χερι για το τι γινεται πισω απο τις κλειστες πορτες , το φεκ για το οικονομικο κομματι εχει υπογραφει επαναλαμβανω,δεν εχει βγει τιποτα προς το παρον για τα θηραματα .

αυτος ο ξεφτιλας κακως προσπαθησε να ανοιξει τα ματια καποιων απο πρωτο χερι για το τι γινεται πισω απο τις κλειστες πορτες , το φεκ για το οικονομικο κομματι εχει υπογραφει επαναλαμβανω,δεν εχει βγει τιποτα προς το παρον για τα θηραματα .
ξεφτιλας ? γιατι

Last edited:
Back