Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παλικάρια, μου ήρθε μια αναλαμπή από την περσινή υπογραφή της ρυθμιστικής και έναρξης του κυνηγιού.

Κάποιοι έλεγαν κυνηγήστε και φέτος το τρυγονι γιατί από του χρόνου δεν ξέρουμε τι θα γίνει...

Μαλλον ήρθε η ώρα να μάθουμε τί θα γίνει.

Και αν ανοίξει πιστεύω θα ξανακλείσει πιο σύντομα από πέρσι.

Μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν.

Ναι ρε δημητρη παμε στους συλλογους μαζι σου,εχουμε μια πολυ δυνατη ηγεσια πολυ ωραια και μετα? Οταν βλεπεις κλειστες πορτες λογω συμφεροντων τι κανεις τιποτα!!!!!!!!!! Μητσο μονο τα ψηφαλακια μετρανε ,εστω και ανοργανωτη η προσπαθεια επρεπε να την στηριξουμε Ξερεις τι λενε? υπουργε ηρθαν οι κυνηγοι ,ποιοι αυτοι με τις 20000 ψηφους? ρε γαμησε τους
Το παμε στους συλλόγους δεν ξέρω πώς το εννοείς Βαγγελη. Εγώ βλέπω ότι δεν πάμε, οπότε δεν μπορώ να προδικάσω τις κλειστές πόρτες .
Θα συμφωνήσω ότι πέραν των άλλων το ΚΕΚΑ θα μπορούσε να έχει στηριχτεί από πολύ περισσότερο κόσμο . Ετσι κι αλλιώς η ψήφος διαμαρτυρίας έχει γίνει καθεστώς στη χώρα. Ρίχτον για το γάμώτο!
Δυστυχώς ομως το πράγμα δεν πήγε καλά , από κει και πέρα όμως τι γίνεται ;
Δεν μας στεναχωρεί και δεν μας προβληματίζει το ότι δεν βλέπουμε καμία κίνηση ,καμία αντίδραση από κανέναν ; είτε από τους κυνηγούς είτε από τον κόσμο που ζει με αυτή τη δραστηριότητα .
Γιατι ας μην ξεχνάμε ,που δεν το ξεχνάμε ,ότι πίσω από τις 150 ή 200 χιλιάδες κυνηγούς υπάρχει ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς που κινείται και ζει από αυτή τη δραστηριότητα.
Τίποτα ρε φίλε απολύτως. Και έτσι φτάνουμε κάθε χρόνο στον Αύγουστο περιμένοντας να υπογραφεί η ρυθμιστική με αυτό τον τρόπο που γίνεται μέχρι να μας βγάλουν την ψυχή και μετά ολα στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Και ξαναρωτάω εγώ κάθε πότε έχουν εκλογές στην Κσε; Ανά πόσα χρόνια; Ξέρει κάποιος; Γτ με το σκεπτικό αυτό να ψηφίζουν 50 άτομα τους ίδιους δεν υπάρχει σωτηρία και το βλέπω από μέρους μου που είμαι νέος κυνηγος
εχει ξανασυζητηθει πολλές φορες
παρε μια γευση https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κυνηγετικοί-Σύλλογοι.299/page-28#post-606715

Το παμε στους συλλόγους Δεν ξέρω πώς το εννοείς Εγώ βλέπω ότι δεν πάμε, οπότε δεν μπορώ να προδικάσω τις κλειστές πόρτες .
Θα συμφωνήσω ότι πέραν των άλλων το ΚΕΚΑ θα μπορούσε να έχει στηριχτεί από πολύ περισσότερο κόσμο . Ετσι κι αλλιώς η ψήφος διαμαρτυρίας έχει γίνει καθεστώς στη χώρα. Ρίχτον για το γάμώτο!
Δυστυχώς ομως το πράγμα δεν πήγε καλά , από κει και πέρα όμως τι γίνεται ;
Δεν μας στεναχωρεί και δεν μας προβληματίζει το ότι δεν βλέπουμε καμία κίνηση ,καμία αντίδραση από κανέναν ; είτε από τους κυνηγούς είτε από τον κόσμο που ζει με αυτή τη δραστηριότητα .
Γιατι ας μην ξεχνάμε ,που δεν το ξεχνάμε ,ότι πίσω από τις 150 ή 200 χιλιάδες κυνηγούς υπάρχει ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς που κινείται και ζει από αυτή τη δραστηριότητα.
Τίποτα ρε φίλε απολύτως. Και έτσι φτάνουμε κάθε χρόνο στον Αύγουστο περιμένοντας να υπογραφεί η ρυθμιστική με αυτό τον τρόπο που γίνεται μέχρι να μας βγάλουν την ψυχή και μετά ολα στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ.
Mητσο για να δει η ηγεσια τον αρμοδιο υπουργο για το κυνηγι πεφτει καθε φορα στα 4 .Εαν ομως πηγαινες με ενα αερα 100000- 150000 ψηφων ποιος πιστευεις οτι θα ηταν στα 4 .Παρτε το χαμπαρι μονο τα νουμερα μετρανε

Έλα ντε! Αυτοί που είναι? Αυτοί πρώτοι έπρεπε να στηρίξουμε και πιέσουν για της διαδικασίες.

Ναι ρε δημητρη παμε στους συλλογους μαζι σου,εχουμε μια πολυ δυνατη ηγεσια πολυ ωραια και μετα? Οταν βλεπεις κλειστες πορτες λογω συμφεροντων τι κανεις τιποτα!!!!!!!!!! Μητσο μονο τα ψηφαλακια μετρανε ,εστω και ανοργανωτη η προσπαθεια επρεπε να την στηριξουμε Ξερεις τι λενε? υπουργε ηρθαν οι κυνηγοι ,ποιοι αυτοι με τις 20000 ψηφους? ρε γαμησε τους
Υπουργέ ήρθαν οι λοατκι ,να περάσουν .hair.

Mητσο για να δει η ηγεσια τον αρμοδιο υπουργο για το κυνηγι πεφτει καθε φορα στα 4 .Εαν ομως πηγαινες με ενα αερα 100000- 150000 ψηφων ποιος πιστευεις οτι θα ηταν στα 4 .Παρτε το χαμπαρι μονο τα νουμερα μετρανε
Το θέμα είναι ότι αυτό έληξε από κει και μετά Βαγγέλη τι γίνεται. Παραδινόναστε με κατεβασμένα σόβρακα ;

Καλησπερα, προ ολιγου με ενημερωσαν οτι φετος στην αδεια θα πρεπει αναγραφεται το ΑΦΜ μας και οτι το παραβολο θα πρεπει να το βγαλουμε μαλλον μονοι μας ηλεκτρονικα.. Ετσι τουλαχιστον με ενημερωσαν, τωρα αν ολα αυτα θα ξεπεραστουν για να υπογραφθει η ρυθμιστικη θα δειξει..

Το θέμα είναι ότι αυτό έληξε από κει και μετά Βαγγέλη τι γίνεται. Παραδινόναστε με κατεβασμένα σόβρακα ;
δημητρη θα σου μιλησω με ποδοσφαιρικους ορους παιζεις με μια ομαδαρα εχεις ,μια δυο τρεις ευκαιριες να βαλεις γκολ και να κανεις ζημια και δεν το πραττεις.Οταν πετας στα σκουπιδια τις ευκαιριες εινα μαθηματικα βεβαιο οτι θα φας την τεσσαρα και θα κατσεις στον αξονα,ετσι απλα

σωστα γινοντε εκλογες του συλογγου και πηγεναουν 10 με 15 ατομα , και ο ενας ψηφιζει των αλλων , και εαν δουν περισοτερους , εκει στραβωνουν
οταν σε καλει ο συλογος οτι εχει εκλογες και εσυ τον γραφεις στα υποδηματα σου ,λογικο δεν ειναι? Λακη γενικα μιλαω φιλε μην παρεξηγηθουμε κιολας

οταν σε καλει ο συλογος οτι εχει εκλογες και εσυ τον γραφεις στα υποδηματα σου ,λογικο δεν ειναι? Λακη γενικα μιλαω φιλε μην παρεξηγηθουμε κιολας
Όταν το σύλλογος κάνει εκλογές θυμάται να σε ενημερώσει Όταν όμως ο σύλλογος πραγματοποιεί εκδρομή για τους συγγενείς και τον περίγυρό ξεχνάει θα σε ενημερώσει τουλάχιστον τους 40-50 που παρευρίσκονται κάθε χρόνο στο συμβούλιο. Για τα μάτια του κόσμου....

Back