Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μιλούσα χτες μ'εναν φίλο κι ήρθε η γυναίκα του.
Της είπε ο φίλος ότι είμαι κυνηγός και στραβωσε τα μούτρα της.
Εεε,εγώ τα ζώα τ'αγαπαω,γιατί να τα σκοτώνεις?
Κοπέλα μου,τρως κρέας?
Τρώω!
Έχεις ενοχές,η επειδή το ζώο το σκοτώνει,το ξεκοιλιαζει,το τεμαχίζει,κάποιος άλλος και απλά δεν το σκέφτεσαι??
Μήπως σκέφτεσαι ότι το ζώο αυτό γεννήθηκε και μεγάλωσε με σκοπό να πάει στο λεπιδι,δρομολογημένα?
Χωρίς καμία πιθανότητα επιβίωσης,σαν θανατοποινίτης?
Εγώ κυνηγάω,ότι κυνηγάω,στο φυσικό του περιβάλλον,με τις πιθανότητες μαλλον με το μέρος του !
Ποιο θεωρείς ηθικό,για το ζώο,γι'αυτό που λυπάσαι?
Η μήπως λυπάσαι μόνο τα ελευθέρας βοσκής?
Τα "αλλά"δεν αισθάνονται,δεν είναι ψυχουλες??

Μουγκα!!
Αμήχανο χαμόγελο και...."τι άλλα?"
Αυτή είναι καλή περίπτωση....
Έχω εισπράξει απάντηση :"άλλο αυτά (ζώα εκτροφής) ... να πάτε να πάρετε κρέας από το χασάπη!Εγώ τα "έχω"με του κυνηγούς!!! Τους φονιάδες!!!

Κ ανάθεμα αν έχει δει μοσχάρι από κοντά....

Αυτή είναι καλή περίπτωση....
Έχω εισπράξει απάντηση :"άλλο αυτά (ζώα εκτροφής) ... να πάτε να πάρετε κρέας από το χασάπη!Εγώ τα "έχω"με του κυνηγούς!!! Τους φονιάδες!!!

Κ ανάθεμα αν έχει δει μοσχάρι από κοντά....
Δεν έχει καθρέφτες?

Έχουν δουλειά μιτσο ταΐζουν κάτι αλεπούδες με φασιανούς!!!
Λιάκο είμαι αυτό που λέω συνέχεια και γίνομαι και κακός . Οτι δηλαδή έχουμε αράξει τους κώλους μας εκεί που βολευόμαστε και δεν κουνάει κανείς για τίποτα και αυτό δεν αφορά μόνο το κυνήγι ,περιμένοντας τη σωτηρία από τρίτους. Δυστυχώς όμως τέτοιου είδους σωτηρία δεν υπάρχει.
Αν δεν σηκώσουμε τον κώλο μας από την καρέκλα να συμμετάσχουμε στις διαδικασίες των συλλόγων να έχουμε παρουσία και να φέρουμε τα πάνω-κάτω , δυστυχώς θα είμαστε μονίμως στην από κάτω.
Τώρα ολα αυτά περί ΚΕΚΑ δεν μου λένε τίποτα γιατί ξέρω καλά πως ξεκίνησε και εν τη γενέσει τα κάνανε σκατά.

Επειδή μερικοί έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στο ΚΕΚΑ ,να ρωτήσω το εξής .
Ολο αυτό το διάστημα έχουν φανεί πουθενά ;
Εχετε δει μία ανακοίνωση , μία δράση , το οτιδήποτε.
Αφού δεν στηρίζονται από ΚΣΕ, είναι καταδικασμενοι

Η μόνη λύση,ως μέσο πίεσης στην εκάστοτε κυβέρνηση,είναι η αύξηση, του αριθμού των κυνηγών.
Τα έχουμε ξαναπεί.Τη δεκαετία του 80 υπήρχαν 350.000 κυνηγοί,το 90 220.000.
Μετά, με την οικονομική κρίση,τον αντικυνηγετικό παροξυσμό,την απόσυρση των ηλικιωμένων κυνηγών και τη μη αντικατάσταση τους από νέους, φτάσαμε στο σήμερα,με 130.000 άδειες.
Δεν βλέπω μέλλον.Το ελεύθερο κυνήγι θα φθίνει συνεχώς,μέχρι να γίνει για λίγους,που θα πληρώνουν αδρά.
Θα συρρικνωθεί και σε τόπο και σε χρόνο.

Last edited:
δεν σηκώσουμε τον κώλο μας από την καρέκλα να συμμετάσχουμε στις διαδικασίες των συλλόγων να έχουμε παρουσία και να φέρουμε τα πάνω-κάτω , δυστυχώς θα είμαστε μονίμως στην από κάτω.
Ποιος ψηφίζει την κσε?

Όχι, η πρόεδροι όλων των συλλόγων ανά την επικράτεια.
Αυτή δεν είναι αυλικοι όταν ψηφίζονται από τα ίδια άτομα μία ζωή γιατί οι υπόλοιποι δεν συμμετάσχουμε στις διεργασίες των συλλόγων;
Αυτό δεν λέω παραπάνω το αυτονόητο θα συζητάμε;
50 άτομα συμμετέχουν στις εκλογές και ψηφίζουν τα ίδια άτομα μία ζωή Και αυτά τα ίδια άτομα ψηφίζουν τους ίδιους στην ΚΣΕ

Μην πάτε μακριά.
Ζωντανό παράδειγμα η διαμαρτυρία του κόσμου το καλοκαίρι του 2021 για το νομοσχέδιο Άργος .
Μην ξεχνάτε ότι με αυτές τις κινητοποιήσεις που έγιναν ανα την Ελλαδα και με τη μικρή εστω οργάνωση που υπήρξε έκαναν έστω και μισό βήμα πίσω και ανακάλεσαν την υποχρεωτική στείρωση . Από κει και μετά μπήκε σαν δεύτερη επιλογή το δείγμα DNA και η τράπεζα γενετικού υλικού.
Με αυτόματο πιλότο δεν υπάρχει σωτηρία.

Και ξαναρωτάω εγώ κάθε πότε έχουν εκλογές στην Κσε; Ανά πόσα χρόνια; Ξέρει κάποιος; Γτ με το σκεπτικό αυτό να ψηφίζουν 50 άτομα τους ίδιους δεν υπάρχει σωτηρία και το βλέπω από μέρους μου που είμαι νέος κυνηγος

Μιλούσα χτες μ'εναν φίλο κι ήρθε η γυναίκα του.
Της είπε ο φίλος ότι είμαι κυνηγός και στραβωσε τα μούτρα της.
Εεε,εγώ τα ζώα τ'αγαπαω,γιατί να τα σκοτώνεις?
Κοπέλα μου,τρως κρέας?
Τρώω!
Έχεις ενοχές,η επειδή το ζώο το σκοτώνει,το ξεκοιλιαζει,το τεμαχίζει,κάποιος άλλος και απλά δεν το σκέφτεσαι??
Μήπως σκέφτεσαι ότι το ζώο αυτό γεννήθηκε και μεγάλωσε με σκοπό να πάει στο λεπιδι,δρομολογημένα?
Χωρίς καμία πιθανότητα επιβίωσης,σαν θανατοποινίτης?
Εγώ κυνηγάω,ότι κυνηγάω,στο φυσικό του περιβάλλον,με τις πιθανότητες μαλλον με το μέρος του !
Ποιο θεωρείς ηθικό,για το ζώο,γι'αυτό που λυπάσαι?
Η μήπως λυπάσαι μόνο τα ελευθέρας βοσκής?
Τα "αλλά"δεν αισθάνονται,δεν είναι ψυχουλες??

Μουγκα!!
Αμήχανο χαμόγελο και...."τι άλλα?"
Έπρεπε να της πεις..."Αν το πουλάκι του φίλου μου είχε πούπουλα θα έλεγες τα ίδια?"

Λιάκο είμαι αυτό που λέω συνέχεια και γίνομαι και κακός . Οτι δηλαδή έχουμε αράξει τους κώλους μας εκεί που βολευόμαστε και δεν κουνάει κανείς για τίποτα και αυτό δεν αφορά μόνο το κυνήγι ,περιμένοντας τη σωτηρία από τρίτους. Δυστυχώς όμως τέτοιου είδους σωτηρία δεν υπάρχει.
Αν δεν σηκώσουμε τον κώλο μας από την καρέκλα να συμμετάσχουμε στις διαδικασίες των συλλόγων να έχουμε παρουσία και να φέρουμε τα πάνω-κάτω , δυστυχώς θα είμαστε μονίμως στην από κάτω.
Τώρα ολα αυτά περί ΚΕΚΑ δεν μου λένε τίποτα γιατί ξέρω καλά πως ξεκίνησε και εν τη γενέσει τα κάνανε σκατά.
Ναι ρε δημητρη παμε στους συλλογους μαζι σου,εχουμε μια πολυ δυνατη ηγεσια πολυ ωραια και μετα? Οταν βλεπεις κλειστες πορτες λογω συμφεροντων τι κανεις τιποτα!!!!!!!!!! Μητσο μονο τα ψηφαλακια μετρανε ,εστω και ανοργανωτη η προσπαθεια επρεπε να την στηριξουμε Ξερεις τι λενε? υπουργε ηρθαν οι κυνηγοι ,ποιοι αυτοι με τις 20000 ψηφους? ρε γαμησε τους

Back