Ηλια τρομερο οπλο ! Καλοτουφεκο!! Βαλε καμια φωτο να χαζεψουμε οταν μπορεις..
Να σαι καλα!Ηλια καλοντουφεκο... λιωστοοοοο....!!!!
Εκκρεμουν τα χαρτια!με το που το παρω εννοειται πως θα το ανεβασω...Ηλια τρομερο οπλο ! Καλοτουφεκο!! Βαλε καμια φωτο να χαζεψουμε οταν μπορεις..
Το ειχα δει παλιοτερα και με ειχε κερδισει...μετα επαθα και εγω πλακα με το 725 για την τιμη του....αλλα στην τιμη που το πηρα και στην κατασταση που το βρηκα δεν μπορουσα να μην το παρω!Ηλία δεν ειμαι κάτοχος αλλά έχω δει και κυνηγησει με SKB. Έρχεται ένα φίλος στο σκοπευτήριο με ένα 705 κυνηγετικό, όμορφο και φωνάζει απο μακριά η ποιότητα κατασκευής του. Έχω κυνηγήσει με SKB ενός φίλου που το έφερε από Αγγλια πριν χρόνια, το όπλο ήταν το 505 sporting με κάνες 76, το όπλο είχε ρίξει ένα τρένο φυσίγγια σε σκοπευτήριο στη Αγγλια και έριξε και πολλά εδώ χωρίς όλα αυτά τα χρόνια να παρουσιάσει πρόβλημα. Εγώ το κυνηγησα σε μπασιμο και πραγματικά το ευχαριστηθηκα, μηδενική ανακρουση με φυσίγγια από 28- 33 γραμμάρια, δεν έκανε διακρίσεις στα φυσίγγια και το ξέρω πολλή καλά γιατί με τον φίλο κάναμε πολλά κυνήγια μαζί και τα έβλεπα. Το όπλο μετά τόσα χρόνια υπάρχει ακόμα και είναι μαχιμο. Αν δεν είχα τον έρωτά με το 725αλλον θα ήταν η επόμενη επιλογή μου. Είμαι σίγουρος πως έκανες άριστη επιλογή και στο μέλλον θα το διαπιστώσεις και ο ίδιος.
Σε ευχαριστω πολυ!αδερφε μπραβο.πολυ καλη επιλογη.καλοτουφεκο και να λειωσει απ τις μπαλωτιες
![]()
Εννοειται με το παρω στα χερια μου θα ανεβουν αμεσωςκαλοτουφεκο Ηλία να το χαρείς όσο κανένα άλλο .
περιμένουμε και φωτό να το καμαρώσουμε .
Να σαι καλα!Καλοριζικο Ηλια!!!!εχει κλειδωμα τυπου merkel,αυτο λεει πολλα!!![]()
Ευχαριστω!Ηλία καλορίζικο και πάντα ζεστές οι κάννες του...
Σε ευχαριστω πολυ αρι!Hλια καλοριζικο, καλοτουφεκο κ σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να το λιωσεις...![]()
Σε ευχαριστω πολυ!απο τσοκακια τι του εχεις παρει;Καλοριζικο Ηλια, σαν κατοχος του 905S, εκανες εξαιρετικη αγορα, μοναδικη ποιοτητα. Ειμαι σιγουρος οτι θα σε ανταμειψει
με αξεχαστες τουφεκιες.
Αρι αυριο τελειωνω με τα χαρτια και θα το εχω στα χερια μου...εννοειται πως θα ειναι απο τα πρωτα πραγματα που θα κανω μαζι με μια επισκεψη στο σκοπευτηριοΑσε τα ευχαριστω, βαλε καμια φωτο να γουσταρουμε κ περιμενουμε εντυπωσεις...![]()
Βικτωρα αναμονη μιας μερας και θα ανεβουν στο φορουμ!Αυτο... δωσε φωτογραφιες για οφθαλμολουτρο
ακριβως ετσι , σκανδαλη με αισθηση περαζι , V ελατήρια , σαν να σπαε γυαλι πεφτει , υποτιμημενη η σκανδαλη από πολύ κοσμο , υπερτιμημενη από πολύ λιγους που καταλαβαν την αξια τηςEιναι διαφορετικης φιλοσοφειας.τα skb ειναι στην ιδια κατηγορία στην Αμερικη ( εκει που ειναι η μεγαλυτερη αγορα κι κρινει την τυχη καθε οπλου) με τα mk . Exoυν KERSTEN ,ελλατυρια V ki τρομερο τραβηγμα σκανδαλης. το mk ειναι ενα 425 -525 λιγο πιο προσεγμενο ακομη. (δηλαδη ....τελειο). κι τα δυο ...........πολυ καλα εως Αριστα !
Να σαι καλα παυλο!καλορίζικο καλοτούφεκο Ηλία φοβερό όπλο
Περιμενουμε δοκιμες...banana.Βικτωρα αναμονη μιας μερας και θα ανεβουν στο φορουμ!