Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αέρα σήμερα κεντρική Εύβοια μας πήρε και μας σήκωσε πολύ λιγότερα πουλιά και μόνο με Reihmetall τα κατεβάζες οι ποιο τολμηροί ρίχνανε.
Εδώ που είμαι έχω δει εκατοντάδες σήμερα. Το μάτι χόρτασε αλλά τουφεκιες μετρημένες. Περνάνε ακόμη.

Γραμματικό μαύρη απελπισία σήμερα. Φεύγοντας ο συγκυνηγος μου βλέπει το αμάξι ενός φίλου του και σταματάει να πούμε ένα γεια. Κουλούρηδες άπαντες. Παίρνει το όπλο του φίλου του για να το δει, περνάει μία φάσσα από πάνω μας, την χτυπάει με εννιάρια και πέφτει επάνω στον ουρανό του Vitara του κάνοντας μικρή λακούβα! Σουρεάλ!🤣🤣🤣
Nα φανταστω εκανε μετα στον φιλο μια γενναια προσφορα για το οπλο του ? χαχαχχαχα

Αέρας σήμερα αλλά παρολα αυτά πηγα..
Μια ξεπεταξα απο μια ελιά καθώς πήγαινα για το ποστο κ ετσι η πρωτη τσίχλας της χρονιάς είναι γεγονός....
Λίγα τσιν τσιν ακουστικά τριγυρω κ αυτό ήταν όλο....
Γιόκ κ σημερα.....Θα δείξει.......

IMG_20221021_092818.jpg

Καλημέρα! Φόλα μεγατόνων σήμερα. Πήγα γεμάτος προσδοκίες από τις χθεσινές αναφορές των φίλων. Από τις 7 - 9 που έφυγα, είδα στο σύνολο 10 τσίχλες και 3 κυριαρίνες. Δύο τσίχλες που κάναν το λάθος να με πλησιάσουν, το πλήρωσαν. Τίποτα άλλο. Περιοχή Συκάμινου. Φίλος φίλου από Χασιά πάντως του είπε πως κάηκαν στα πουλιά. Δεν ξέρω αν ισχύει.

Αέρας σήμερα αλλά παρολα αυτά πηγα..
Μια ξεπεταξα απο μια ελιά καθώς πήγαινα για το ποστο κ ετσι η πρωτη τσίχλας της χρονιάς είναι γεγονός....
Λίγα τσιν τσιν ακουστικά τριγυρω κ αυτό ήταν όλο....
Γιόκ κ σημερα.....Θα δείξει.......

View attachment 58391
Την εφαγε ο Ρώσσος Μαπάκης...ωραιοοοςςςς!!!!

Καλημέρα από το γραφείο! Βγείτε και βαράτε όσο μπορείτε παλικάρια! Έστω και μια ντουφεκιά να ρίξετε είναι καλύτερα από το να κοιτάτε έναν υπολογιστή και 4 τοίχους.
αμα προσπαθησεις να κανεις και τα 2 μεσα στη ιδια μερα εισαι μετα .....tired. ολη μερα

Αφού δεν είχε τίποτα μαζέψαμε κανέα κάλυκα.Βρήκα και ένα γεμάτο του ρουμελιώτη αφλογιστίας και θα το πέταξε ο μάγκας.....Βάρησα και άλλες 2 κουρούνες που έσπαγαν κάτι καρύδια σε έναν βράχο και τις είχα εντοπίσει!20221021_105518.jpg20221021_105533.jpgIMG_20221021_103442.jpg

Καλημέρα σ' όλους τους φίλους! :)

Την Τετάρτη που πήγα απογευματινό στο κουνέλι, είδα και τις πρώτες τσίχλες εδώ, και ήταν κάμποσες, μέσα στα πυκνά...

Νομίζω ενθαρρυντικό για τους λοιπούς, αφού φθάσανε στα Δωδεκάνησα ...

Καλημέρα φίλε. Ήμουν στρατιώτης στο Πετροχώρι καλός κυνηγότοπος πρέπει να είναι αλλά λόγο στρατοπέδου δεν ξέρω αν μπορείς να κυνηγήσεις. Θυμάμαι ΣΚ περναγαν τα όρια οι λαγαδες κ μας έβαζαν να τους διώχνουμε. 2008-2009 πολλές φασσες κ τσίχλες θυμάμαι!!!
Εγω απο το πανεπιστημιο της βλεπω χαχαχ

Status
Not open for further replies.
Back