Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι να το κάνεις??? Από τσιν όλη νύχτα ακούγονται! Και τώρα ακούγονται. Μέχρι και σρρρρρρρρρ άκουσα 3 φορές στις 12παρα απόψε. Μέρα δεν φαίνονται...
Ξέρουν τι κάνουν... Πέρα από τη πλάκα λογικά κάπου πάνε κ πιάνουμε αυτές...γτ κ πέρυσι ήταν πολύ έντονο αυτό το φαινόμενο ν τις ακούς τη νύχτα κ το πρωί δν έπαιζαν καθόλου...

20 μπασιματιαρες μεχρι τωρα 4 εκανα πιασμενες 2 στο χερι.Μου περασε και ενα κοπαδακι 5 φασσες καρφι πανω μου αλλα καμια 70αρια μετρα ψηλα δεν σηκωσα οπλο.ΒΔ σημερα λογικο να μην εχει αυριο και σαββατο Βοριας κατι θα μπει σιγουρα.

20 μπασιματιαρες μεχρι τωρα 4 εκανα πιασμενες 2 στο χερι.Μου περασε και ενα κοπαδακι 5 φασσες καρφι πανω μου αλλα καμια 70αρια μετρα ψηλα δεν σηκωσα οπλο.ΒΔ σημερα λογικο να μην εχει αυριο και σαββατο Βοριας κατι θα μπει σιγουρα.
παλι φολα δηλαδη!ο ιδανικοτερος καιρος ηταν σημερα.

νωρις ειναι ακομα μην βιαζεσαι ,απο εδω και περα να δουμε θα συνεχιστει το περασμα!μιλα παλι πιο μετα.
Είχες δίκιο. Και στις δύο περιοχές μου είπαν τα ίδια. Μπήκαν πολλά πουλιά, πολύ ψιλωμένα, από τις 7:20 και για μία περίπου ώρα. Μετά έκοψαν ξαφνικά!

Αυτό το πράγμα που γράφει ο άλλος, εδώ έχει τσίχλες, χωρίς να αναφέρει που, με ξεπερνάει.
Λες και πρέπει να έχουμε λίστα στο μυαλό μας πότε έγραψε ο καθένας που κυνηγάει.
Άστο ρε φίλε. Μην γράφεις τίποτα.

Και μην το πάρει κανένας προσωπικά. Γίνεται συνεχώς αυτό.

Sorry για την γκρίνια πρωινιατικα αλλά πραγματικά έχω ξενερώσει.

Ανταπόκριση τώρα από φιλαράκια στην Καβάλα, ψιλοπραγματα, 10-15 τσιχές αν είσαι τυχερός.
Αντιλαλεί το βουνό από τις μαρινέλες μου είπε, κάνουν διαγωνισμό ποιος θα παίξει πιο δυνατά :(
Φασσες λίγα μικρά κοπαδακια, δεν έχει τύχει να τους περάσει καμία.

Status
Not open for further replies.
Back