Kostas ContraDosi
Moderator
Εμας προσκυνατε ρε....Εαν δεν μπουν από Ιόνιο ΔΕΝ....

Εμας προσκυνατε ρε....Εαν δεν μπουν από Ιόνιο ΔΕΝ....
Τι να το κάνεις??? Από τσιν όλη νύχτα ακούγονται! Και τώρα ακούγονται. Μέχρι και σρρρρρρρρρ άκουσα 3 φορές στις 12παρα απόψε. Μέρα δεν φαίνονται...10:30 άκουσα το πρώτο Τσιν. Για να δούμε αύριο!!!
από αέρα πως πάτε Μήτσο; σε λίγο ξεκινάω για τα μέρη σουΤι να το κάνεις??? Από τσιν όλη νύχτα ακούγονται! Και τώρα ακούγονται. Μέχρι και σρρρρρρρρρ άκουσα 3 φορές στις 12παρα απόψε. Μέρα δεν φαίνονται...
Τπτ φίλε μουαπό αέρα πως πάτε Μήτσο; σε λίγο ξεκινάω για τα μέρη σου
Από την άλλη στην Θήβα δεν έχω ακούσει καμία… θα δούμε τι θα μας ξημερώσει
φευγα προλαβαινεις ,ο μεγαλος ογκος 7-45 ξεκιναει![αμα εχει περασμα]Με πήρε ο ύπνος...τώρα σηκώθηκα και βγήκα στο μπαλκόνι με τα Τσιν Τσιν να μη σταματούν..τη τύχη μου μέσα!!!
Καλημέρα. Άπνοια...από αέρα πως πάτε Μήτσο; σε λίγο ξεκινάω για τα μέρη σου
Σήμερα δουλεύω φίλε. Άρα θα περάσουν.... Αύριο και Σαββατοκύριακο πάλι στα όπλα!!!Καλημερα τσιχλαδες μουυ.Τσιν αρκετα πριν κανα μισαωρο για να δουμε.
@DimDre θα κανεις σημερα θα βαραω στον αερα να σου ερθουνε πανω σου χαχαχχα.Ευχομαι να κανετε ολοι αν εχει περασμα.
νωρις ειναι ακομα μην βιαζεσαι ,απο εδω και περα να δουμε θα συνεχιστει το περασμα!μιλα παλι πιο μετα.Καλημερα! Τωρα με πηραν 2 φιλοι, ο ενας καπανδριτι ο αλλος προς θηβα, οτι εχει πολυ καλο περασμα. Εγω δεν μπορεσα σημερα. Οποιος ειναι κοντα, αξιζει να παει.
αμα δεν εχει εκει ζητω που καηκαμε!Ανταπόκριση από πανακτο τώρα ψιλολιγια προς το παρόν