Μάνη κρανίου τόπος
Ξέρουν τι κάνουν... Πέρα από τη πλάκα λογικά κάπου πάνε κ πιάνουμε αυτές...γτ κ πέρυσι ήταν πολύ έντονο αυτό το φαινόμενο ν τις ακούς τη νύχτα κ το πρωί δν έπαιζαν καθόλου...Τι να το κάνεις??? Από τσιν όλη νύχτα ακούγονται! Και τώρα ακούγονται. Μέχρι και σρρρρρρρρρ άκουσα 3 φορές στις 12παρα απόψε. Μέρα δεν φαίνονται...
Παλι ανα τοπους περνανε νομο;Αντε ρε τσιχλαδες γεμησε ο τοπος τσιχλες εδω !! Δυστηχως δουλευω σημερα αυριο θα δειξη τι θα εχει που θα μπορω να παω
παλι φολα δηλαδη!ο ιδανικοτερος καιρος ηταν σημερα.20 μπασιματιαρες μεχρι τωρα 4 εκανα πιασμενες 2 στο χερι.Μου περασε και ενα κοπαδακι 5 φασσες καρφι πανω μου αλλα καμια 70αρια μετρα ψηλα δεν σηκωσα οπλο.ΒΔ σημερα λογικο να μην εχει αυριο και σαββατο Βοριας κατι θα μπει σιγουρα.
ΧαλκιδικηΠαλι ανα τοπους περνανε νομο;
Είχες δίκιο. Και στις δύο περιοχές μου είπαν τα ίδια. Μπήκαν πολλά πουλιά, πολύ ψιλωμένα, από τις 7:20 και για μία περίπου ώρα. Μετά έκοψαν ξαφνικά!νωρις ειναι ακομα μην βιαζεσαι ,απο εδω και περα να δουμε θα συνεχιστει το περασμα!μιλα παλι πιο μετα.
Εγώ νομίζω αύριο θα είναι καλάπαλι φολα δηλαδη!ο ιδανικοτερος καιρος ηταν σημερα.
Ίσως το πιο ενθαρρυντικό ποστ μέχρι τώρα....Χαλκιδικη
μεχρι τι ωρα παιξαν τα πουλια?Στη γειτονιά του @DimDre με @mixaliskav σημερα, είχε και κόσμο και πουλάκια αρκετά. Ρίξαμε τις ντουφεκιες μας παρόλο που ήταν ψηλά και παρά το κλαμπανι κάτι έγινε