Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν, φυσιγγιοθηκη έχει καταργηθεί. Ένα κουτι σε κάθε τσέπη του γιλεκου και άλλα 2 κουτάκια στην πετρα-τραπεζακι του καφέ δίπλα. Και για ασφάλεια 4 κουτάκια στο αυτοκίνητο. Καλά είναι πιστέυω.
Πόσες τσέπες έχει το γιλέκο;
Και αν υποθέσουμε ότι έχει δύο και τα ρίξεις που τα κουτιά, ποιος θα τις φάει 192 τσίχλες (24*8) που βαράει ένα καλός κυνηγός με αυτά τα φυσίγγια;.think.

Ναι Δ
Καλές και μπαμπατσικες οι κυργιαρες Χρήστο αλλά γευστικά πολύ κατωτερες από τις μικρές!
Ναι Δημήτρη όντως, οι μικρές είναι με μεγάλη διαφορά πιο νόστιμες αλλά στις μεγάλες κάνεις ωραίες τουφεκιες....

Πόσες τσέπες έχει το γιλέκο;
Και αν υποθέσουμε ότι έχει δύο και τα ρίξεις που τα κουτιά, ποιος θα τις φάει 192 τσίχλες (24*8) που βαράει ένα καλός κυνηγός με αυτά τα φυσίγγια;.think.
192 τσίχλες με 200 φυσιγγια???? Ούτε ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ δεν το κανει αυτό.....

Καλημέρα ρε δεν καταλαβαίνω μερικοί στα καρτερία κοιμούνται?
Αν εννοείς εμένα ακόμη στο μπαλκόνι μου είμαι... σε 5' αναχωρώ! Αν ρωτάς γενικά, ναι. Ας πούμε πασίγνωστος διάσημος μπαρμπερης με μεγάλο μαγαζί στην Χαλκίδα όλο τον Οκτώβρη κοιμάται στο καρτέρι και αμολάει και 4-5 καρεκλια με φωτάκια!

Αν εννοείς εμένα ακόμη στο μπαλκόνι μου είμαι... σε 5' αναχωρώ! Αν ρωτάς γενικά, ναι. Ας πούμε πασίγνωστος διάσημος μπαρμπερης με μεγάλο μαγαζί στην Χαλκίδα όλο τον Οκτώβρη κοιμάται στο καρτέρι και αμολάει και 4-5 καρεκλια με φωτάκια!
Τελικά υπάρχουν κι'εκεί στην Ελλάδα αυτοί με τα φωτάκια ...:):):):)
Kι'εγώ πού νόμιζα πώς ήταν προιόν πόπ του νησιού εδώ ......sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back