Η εκτίμηση είναι αμοίβαια Νίκο! Σε ευχαριστω πολυ.Εγώ ρε παιδιά χάρηκα που γνώρισα τον Δημήτρη 21 όχι μόνο που είναι ΑΕΚΑΡΑ αλλά που είναι εξαιρετικός άνθρωπος
Η εκτίμηση είναι αμοίβαια Νίκο! Σε ευχαριστω πολυ.Εγώ ρε παιδιά χάρηκα που γνώρισα τον Δημήτρη 21 όχι μόνο που είναι ΑΕΚΑΡΑ αλλά που είναι εξαιρετικός άνθρωπος
Γυρνα το Laptop τούμπα....μας στραβολαιμιασες!περναει απο καμμια?
Είχε και πιασμένες που ακούγονταν το πρωί, αλλά τα περισσότερα πουλιά που έπαιξαν ήταν περασματιάρικα.Καπανδριτι τοσες πολλες και σεσι καμια;Τι ηταν πιασμενες;
Κάτι θα έχει Γιώργο. Μπορεί όχι όπως πέρσι,αλλά τις τουφεκιές μας θα τις ρίξουμε.
ο παραληπτης της ερωτησης απαντησε με ευγενεια. Δε θυμαμαι να ρωτησα εσενα ομως .Φαγωθήκατε να ρωτάτε Νομό. Νότια Ευρώπη και συγκεκριμένα Βαλκάνια. Εντάξει αγενείς?
Ιδικά στα περάσματα έχει σημασία ο νομός..ο παραληπτης της ερωτησης απαντησε με ευγενεια. Δε θυμαμαι να ρωτησα εσενα ομως .
Απλα το να λεμε ειχε πουλια και βαρεσα 10-15-135 δεν εχει νοημα χωρις να πεις που πηγες εστω νομο για να εχει μια εικονα ο αλλος
αλλιως τι το λες ... Μπραβο σου ειναι η απαντηση και εις ανωτερα.
Λες και τωρα που εμαθα νομο αυριο θα κατασκηνωσω εκει . Ξεκολλατε μερικοι
Αφήστε την ΑΕΚ ήσυχη ρε ..Η εκτίμηση είναι αμοίβαια Νίκο! Σε ευχαριστω πολυ.
Με μπενελι... Είναι να απορεί κανείς για τα τραυματισμένα;Σήμερα πολύς αέρας ,φάνηκαν κάποια πουλιά ιδίως μαύρα και αραιά μέχρι τις 8.Απο καρπωση πανωλεθρία από τις 10 που βαρεσα βρήκα τις 4 , υποψιάζομαι ότι έπεσαν ζωντανές , γιατί και μια που είδα πρόλαβε και χώθηκε σε πουρνάρι και δεν μπόρεσα να την πιάσω .Ενώ όλες ήταν μονοτουφεκιες εκτός από μια τριαρα ,δεν μπορώ να καταλάβω που στο καλό έριξα 27 φυσίγγια![]()
Εσύ, ξεκίνησες τους τραυματισμούς με το καινούργιο το εργαλείο ή το έχεις ακόμα και κάθεται;Με μπενελι... Είναι να απορεί κανείς για τα τραυματισμένα;![]()
Ωχ, τώρα θα στέλνουν οι τουρκοι μπαιραχταρ να εντοπίσουν το Ελληνικό αντιαεροπορικό Ρεντιφης ΚΒ κεραυνόςΚεντρική Στερεά, Φωκίδα.
Εγώ έφαγα τέτοια φόλα φέτος με το κυνήγι που το φυσάω και δεν κρυώνει. Μόνο Σαββατοκύριακο κυνήγι. Αυτό το σκ όμως θα πάρω το μωρό και θα πάω σε ένα χωριό πάνω από τη λίμνη Τσιβλού. Ελπίζω να βρω τίποτα. Αν δεν ,θα την πληρώσει η προβατίνα ( έτσι κι αλλιώς)Εσύ, ξεκίνησες τους τραυματισμούς με το καινούργιο το εργαλείο ή το έχεις ακόμα και κάθεται;
Οπότε όπως και να έχει καλά θα είναιΕγώ έφαγα τέτοια φόλα φέτος με το κυνήγι που το φυσάω και δεν κρυώνει. Μόνο Σαββατοκύριακο κυνήγι. Αυτό το σκ όμως θα πάρω το μωρό και θα πάω σε ένα χωριό πάνω από τη λίμνη Τσιβλού. Ελπίζω να βρω τίποτα. Αν δεν ,θα την πληρώσει η προβατίνα ( έτσι κι αλλιώς)![]()
Μακάρι Γιώργο μου ,γιατί αλλιώς τα είχα υπολογίσει και αλλιώς μου ήρθαν από άποψη ελευθερίας κινήσεων και δεν χωνεύεται με τίποτα.Οπότε όπως και να έχει καλά θα είναι
Αν και πιστεύω ότι κάτι θα κινηθεί πάμε προς τέλος Οκτωβρίου
Μην λές σε εμένα για ελευθερία κινήσεων, είμαι πιό πονεμένη ιστορία....Μακάρι Γιώργο μου ,γιατί αλλιώς τα είχα υπολογίσει και αλλιώς μου ήρθαν από άποψη ελευθερίας κινήσεων και δεν χωνεύεται με τίποτα.
Γιωργάρα, βαλτός σήμερα!Μην λές σε εμένα για ελευθερία κινήσεων, είμαι πιό πονεμένη ιστορία....
Κώστα άφησα το bl πάνω μπορεί να φταίει αυτό μπορεί ο αέρας μπορεί το μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας ,όλα μαζί.Εσπασα τα πόδια μου στο ψάξιμο,χώθηκα μέσα στα πουρνάρια , υποψιάζομαι ότι μπορεί να μου έπεσαν κάποια φυσίγγια σκύβοντας (μου έχει ξανασυμβεί αλλά το πήρα χαμπάρι).Όταν δεν τα βρίσκεις σου χαλάει και η διάθεση.Με μπενελι... Είναι να απορεί κανείς για τα τραυματισμένα;![]()