Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραία ήταν σήμερα ικανοποιητικό το μπάσιμο και ωραίες τουφεκιές!
Αρκετές και οι φάσσες σήμερα που όμως λόγο κόσμου που τις έριχνε όπου τις έβλεπε δεν μας έδωσαν ευκαιρίες!
Αύριο πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερα σε αυτούς που μπορούνε να βγούνε.
View attachment 58067

Έτσι μπράβο ντε!! Καμιάν μπασιματιάρα "χοντρή" τσίχλα είδες Γεώργιε...;;

6.5 γιουρια τα 28γραμμαρια! Πιστευω ενα 6.80€ θα το χτυπησουν φετος τον χειμωνα.... Πρέπει να φτασουμε στο επιπεδο ενα φυσιγγι 2 τσιχλες, σαν τον τυπο που εμπαινε περσι στο φόρουμ!
Ακόμη μπαίνει. Αλλά είναι διχασμένη προσωπικότητα. Πότε Νίκος, πότε Σταύρος....

Παρασκευη σαββατο κυριακη δειχνει πολυ δυνατο καιρο για περασμα σιγουρα θα μπουνε πουλια.Τωρα και αυριο αερα λεει αλλα κατι μπορει να παιξει.Η χρονια δεν τελειωσε ισα ισα εβρεξε και θα κατσει οτι μπει εχουμε μεχρι τις 30 του μηνα.
Βάλε ακόμα 20 μέρες τον Νοέμβρη. Άνετα μπαίνουν μέχρι τότε.

Απο παρασκευη και μετα παλι 7αρια δινει,δεν λεει με τιποτα να υσηχασει ο ανεμος, εχει δικιο ο δημητρης τα περασματα μπορει να διαρκεσουν μεχρι και 20 νοεμβρη,εγω περσι στα ελατα επεσα σε περασματα κοτσυφιων περιπου στα μεσα νοεμβρη!

Τουλαχιστον πηγε καλα το λαγοκυνηγι? Εμεις χθες δεν μπορεσαμε να κυνηγησουμε λογω βροχης.
Σημερα τιποτα.Εχθες παρολο τον καιρο εβγαλα εναν αλλα δεν μπορεσα να τον ντουφεκισω.Μου βγηκε κι ενα γουρουνι αλλα δεν το κρατησα...ασε το εβλεπα στον υπνο μου ολη την νυχτα,μη σου πω οτι ακομα το βλεπω!!

Η εξοδος αναβληθεικε για σημερα, ξυπνιος απο τις 05.00 αλλα μπουκομενος στη μυτη κ γαμω το κερατο μου....🤬
Είπα να κατσω στ'αυγα μου κ να μην εισπνεύσω πρωινή υγρασια, γιατι θα'ταν χειροτερα....οποτε δωματιο κ κλεισιμο φυσιγγια καργα....:p
Περαστικά Κώστα ... οι εισπνοές με μπαρούτι είναι γιατρικό! :p

Η εξοδος αναβληθεικε για σημερα, ξυπνιος απο τις 05.00 αλλα μπουκομενος στη μυτη κ γαμω το κερατο μου....🤬
Είπα να κατσω στ'αυγα μου κ να μην εισπνεύσω πρωινή υγρασια, γιατι θα'ταν χειροτερα....οποτε δωματιο κ κλεισιμο φυσιγγια καργα....:p
Περαστικα Κώστα!

Εχει νερα η αργολιδα;εγω ξενιτευομαι για ηλεια για υδροβιο
Δύο σημεία που κρατάνε νερό είναι κ αμας έχεις χρόνο για καθημερινές εξόδους μπορεί να βαρεσεις. Το κυνήγι έχει διάρκεια 15 λεπτά όμως. Τα βρήκες; Αν σου δώσουν ευκαιρία έχει καλώς αλλιώς αύριο πάλι.

Status
Not open for further replies.
Back