Υπομονη για το τριημερο της 28ης Οκτωβρη. Αν και τοτε δεν εχουν μπει......................αστο καλυτερα.
ΓκρινιααααααααΑρκετά πουλια σήμερα ολλα πολύ ψιλά δυο ντουφεκισα αλλά με εκλ@@@@.από αύριο πηστευω θα γίνει δουλεια
Πολύ μακριά το πας. Αν δεν έχει μπει τίποτα μέχρι τότε , στις 28 θα έχουμε το εννιαημερο μνημόσυνο της φετινής σεζόν...Υπομονη για το τριημερο της 28ης Οκτωβρη. Αν και τοτε δεν εχουν μπει......................αστο καλυτερα.
Ακριβως αυτο εννοω και εγω.Πολύ μακριά το πας. Αν δεν έχει μπει τίποτα μέχρι τότε , στις 28 θα έχουμε το εννιαημερο μνημόσυνο της φετινής σεζόν...
Γιατί όχι τέλος Οκτώβρη , αρχές Νοέμβρη ;Πολύ μακριά το πας. Αν δεν έχει μπει τίποτα μέχρι τότε , στις 28 θα έχουμε το εννιαημερο μνημόσυνο της φετινής σεζόν...
Τι οπλο ειναι φιλε?Τελικά ενώ δεν είχα σκοπό να πάω 5 η ωρα άνοιξαν τα μάτια μου χωρίς ξυπνητήρι, δεν νύσταζα να την ξαναπέσω, λέω ας πάω μια κοντινή βόλτα. Μπάσιμο δεν υπήρχε πέρασε όμως μία πρωινή και την πήρα κι έτσι έκανα σεφτέ με το καινούριο οπλάκι. Κι επειδή ήταν η πρώτη ας βάλω και μια φωτό. Περιοχή Μεσόγεια.
Νασαι υγιης να το χαρεις και παντα ....ζεστες καννεςΤελικά ενώ δεν είχα σκοπό να πάω 5 η ωρα άνοιξαν τα μάτια μου χωρίς ξυπνητήρι, δεν νύσταζα να την ξαναπέσω, λέω ας πάω μια κοντινή βόλτα. Μπάσιμο δεν υπήρχε πέρασε όμως μία πρωινή και την πήρα κι έτσι έκανα σεφτέ με το καινούριο οπλάκι. Κι επειδή ήταν η πρώτη ας βάλω και μια φωτό. Περιοχή Μεσόγεια.
Απο Αβορο Δωριδας δυο πιασμένες πέρασμα νεκραααααααΚλίμα Δωρίδας! Τ Ι Π Ο ΤΑ!
Το be diamond. Σ'ευχαριστω για τις ευχεςΤι οπλο ειναι φιλε?
6.5 γιουρια τα 28γραμμαρια! Πιστευω ενα 6.80€ θα το χτυπησουν φετος τον χειμωνα.... Πρέπει να φτασουμε στο επιπεδο ενα φυσιγγι 2 τσιχλες, σαν τον τυπο που εμπαινε περσι στο φόρουμ!Κάνεις οικονομία στα φυσίγγια;