Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπομονη για το τριημερο της 28ης Οκτωβρη. Αν και τοτε δεν εχουν μπει......................αστο καλυτερα.
Πολύ μακριά το πας. Αν δεν έχει μπει τίποτα μέχρι τότε , στις 28 θα έχουμε το εννιαημερο μνημόσυνο της φετινής σεζόν...

Τελικά ενώ δεν είχα σκοπό να πάω 5 η ωρα άνοιξαν τα μάτια μου χωρίς ξυπνητήρι, δεν νύσταζα να την ξαναπέσω, λέω ας πάω μια κοντινή βόλτα. Μπάσιμο δεν υπήρχε πέρασε όμως μία πρωινή και την πήρα κι έτσι έκανα σεφτέ με το καινούριο οπλάκι. Κι επειδή ήταν η πρώτη ας βάλω και μια φωτό. Περιοχή Μεσόγεια.

Attachments

• 20221016_084125.jpg
    20221016_084125.jpg
    821,5 KB · Προβολές: 171
Last edited:
Τελικά ενώ δεν είχα σκοπό να πάω 5 η ωρα άνοιξαν τα μάτια μου χωρίς ξυπνητήρι, δεν νύσταζα να την ξαναπέσω, λέω ας πάω μια κοντινή βόλτα. Μπάσιμο δεν υπήρχε πέρασε όμως μία πρωινή και την πήρα κι έτσι έκανα σεφτέ με το καινούριο οπλάκι. Κι επειδή ήταν η πρώτη ας βάλω και μια φωτό. Περιοχή Μεσόγεια.
Τι οπλο ειναι φιλε?

Νασαι υγιης να το χαρεις και παντα ....ζεστες καννες

Η εξοδος αναβληθεικε για σημερα, ξυπνιος απο τις 05.00 αλλα μπουκομενος στη μυτη κ γαμω το κερατο μου....🤬
Είπα να κατσω στ'αυγα μου κ να μην εισπνεύσω πρωινή υγρασια, γιατι θα'ταν χειροτερα....οποτε δωματιο κ κλεισιμο φυσιγγια καργα....:p

Ιδανική μερα αλλα λίγα πουλιά σήμερα και αυτα είχαν μια παράξενη γραμμή πανω απο το πυκνό μεσουρανα, πρώτη φορά στα τοσα χρόνια που περασαν απο εκεί.
Τουφέκισα 4 που ξεκοψαν , πηρα τις 2 αλλα ουτε αυτές βρήκα, η μια σκαλωσε σε ενα κυπαρίσσι και η άλλη σε μια ελιά......αμα δε θέλει η γαμημένη μέρα......στις αλλες δυο επεσε γερό κλαμπανι......
Περασαν και 2 4αδες φασσες λίγο κατω απο το Θεό και έφευγαν οι 3αρες σύννεφο.......να κλάψεις ή να γελάσεις δεν ήξερα........

Κάνεις οικονομία στα φυσίγγια;
6.5 γιουρια τα 28γραμμαρια! Πιστευω ενα 6.80€ θα το χτυπησουν φετος τον χειμωνα.... Πρέπει να φτασουμε στο επιπεδο ενα φυσιγγι 2 τσιχλες, σαν τον τυπο που εμπαινε περσι στο φόρουμ!

Status
Not open for further replies.
Back