Ωραία ήταν σήμερα ικανοποιητικό το μπάσιμο και ωραίες τουφεκιές!
Αρκετές και οι φάσσες σήμερα που όμως λόγο κόσμου που τις έριχνε όπου τις έβλεπε δεν μας έδωσαν ευκαιρίες!
Αύριο πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερα σε αυτούς που μπορούνε να βγούνε.
View attachment 58067
Εσυ ξερεις τι κανεις
Είδα δύο τσαρτσάρες και πήρα την μια αλλά την έχασα στα πυκνά. Δεν φάνηκαν ακόμη δυνατά!Έτσι μπράβο ντε!! Καμιάν μπασιματιάρα "χοντρή" τσίχλα είδες Γεώργιε...;;
Εχει νερα η αργολιδα;εγω ξενιτευομαι για ηλεια για υδροβιοΚαλημέρα. Μετά από πρωινό για υδρόβια που είχε τίποτα είδα δύο κατά της 8. Αργολίδα
Ακόμη μπαίνει. Αλλά είναι διχασμένη προσωπικότητα. Πότε Νίκος, πότε Σταύρος....6.5 γιουρια τα 28γραμμαρια! Πιστευω ενα 6.80€ θα το χτυπησουν φετος τον χειμωνα.... Πρέπει να φτασουμε στο επιπεδο ενα φυσιγγι 2 τσιχλες, σαν τον τυπο που εμπαινε περσι στο φόρουμ!
Βάλε ακόμα 20 μέρες τον Νοέμβρη. Άνετα μπαίνουν μέχρι τότε.Παρασκευη σαββατο κυριακη δειχνει πολυ δυνατο καιρο για περασμα σιγουρα θα μπουνε πουλια.Τωρα και αυριο αερα λεει αλλα κατι μπορει να παιξει.Η χρονια δεν τελειωσε ισα ισα εβρεξε και θα κατσει οτι μπει εχουμε μεχρι τις 30 του μηνα.
Ου να χαθείς ρε! Χάλασες τα πουλια. Γιατί τα έβρασες έτσι????Οι πρώτες της χρονιάς, οι υπόλοιπες το βράδυ με γλυκό τραχανά!View attachment 58070
Έπρεπε να τα ξεπαγώσει γρήγοραΟυ να χαθείς ρε! Χάλασες τα πουλια. Γιατί τα έβρασες έτσι????
Σημερα τιποτα.Εχθες παρολο τον καιρο εβγαλα εναν αλλα δεν μπορεσα να τον ντουφεκισω.Μου βγηκε κι ενα γουρουνι αλλα δεν το κρατησα...ασε το εβλεπα στον υπνο μου ολη την νυχτα,μη σου πω οτι ακομα το βλεπω!!Τουλαχιστον πηγε καλα το λαγοκυνηγι? Εμεις χθες δεν μπορεσαμε να κυνηγησουμε λογω βροχης.
Περαστικά Κώστα ... οι εισπνοές με μπαρούτι είναι γιατρικό!Η εξοδος αναβληθεικε για σημερα, ξυπνιος απο τις 05.00 αλλα μπουκομενος στη μυτη κ γαμω το κερατο μου....
Είπα να κατσω στ'αυγα μου κ να μην εισπνεύσω πρωινή υγρασια, γιατι θα'ταν χειροτερα....οποτε δωματιο κ κλεισιμο φυσιγγια καργα....![]()
Μπράβο Γιώργο!!! Έχεις καλό δάσκαλο...Έπρεπε να τα ξεπαγώσει γρήγορα
Περαστικα Κώστα!Η εξοδος αναβληθεικε για σημερα, ξυπνιος απο τις 05.00 αλλα μπουκομενος στη μυτη κ γαμω το κερατο μου....
Είπα να κατσω στ'αυγα μου κ να μην εισπνεύσω πρωινή υγρασια, γιατι θα'ταν χειροτερα....οποτε δωματιο κ κλεισιμο φυσιγγια καργα....![]()
Δεν σου αρέσουν βραστά;;Ου να χαθείς ρε! Χάλασες τα πουλια. Γιατί τα έβρασες έτσι????
Περαστικα Κώστα!
Σας ευχαριστω πολυ παιδια...Περαστικά Κώστα ... οι εισπνοές με μπαρούτι είναι γιατρικό!![]()
Δύο σημεία που κρατάνε νερό είναι κ αμας έχεις χρόνο για καθημερινές εξόδους μπορεί να βαρεσεις. Το κυνήγι έχει διάρκεια 15 λεπτά όμως. Τα βρήκες; Αν σου δώσουν ευκαιρία έχει καλώς αλλιώς αύριο πάλι.Εχει νερα η αργολιδα;εγω ξενιτευομαι για ηλεια για υδροβιο