Αδερφέ πόσο καιρό κρατάς μυστική αυτή τη πληροφορία.Εγώ έχω ακούσει σε Ελληνικό ντοκιμαντέρ ότι απέναντι δίνουν ροδέλα αβερτα γιατί το άλλο το φυλάνε για τον γάμο.Αυτες είναι σοβαρές πληροφορίες!Όχι οι μαλακίες περί συναλλάγματος!
Αδερφέ πόσο καιρό κρατάς μυστική αυτή τη πληροφορία.Εγώ έχω ακούσει σε Ελληνικό ντοκιμαντέρ ότι απέναντι δίνουν ροδέλα αβερτα γιατί το άλλο το φυλάνε για τον γάμο.Αυτες είναι σοβαρές πληροφορίες!Όχι οι μαλακίες περί συναλλάγματος!
Ξέρω και άλλες πιο δυνατές.Αδερφέ πόσο καιρό κρατάς μυστική αυτή τη πληροφορία.
Σατανάααα..... ΧαχαχαχαχαΞέρω και άλλες πιο δυνατές.
Λέγε εσύ τα σημειώνωΕίχα δει παλιά σε μια θεάκλεοπατρε στιλ
εντελώς σπασμένη,άνοιγες τα μάγουλα κ άνοιγε κ η σούφρα, έβλεπες μέσα 5-6 εκατοστά ,τραυματική εμπειρία
![]()
Σε σχολή κατάδυσης πήγες?Είχα δει παλιά σε μια θεάκλεοπατρε στιλ
εντελώς σπασμένη,άνοιγες τα μάγουλα κ άνοιγε κ η σούφρα, έβλεπες μέσα 5-6 εκατοστά ,τραυματική εμπειρία
![]()
Μην τις πεις απότομα σαν την άλλη , είμαστε και ευαίσθητοι.Ξέρω και άλλες πιο δυνατές.
Την είχα δει και εγώ, νομίζω γαλλική ήτανε, μετά η δεύτερη ταινία ήταν καράτε.Είχα δει παλιά σε μια θεάκλεοπατρε στιλ
![]()
Καλά που ζεις ,ο τουρκος κάνει όπλα κατά της Ελλάδας μόνο τα έσοδα από κυνηγετικά όπλα που αγοράζουμε.Ο Τούρκος είναι σαν το έξυπνο κουνούπι που σου ζαλίζει τα αρχιδι@ και όταν ανοίγεις το φώς να το σβερκωσεις εξαφανίζεται.ΜΗΝ ξεχνάμε την Κύπρο!Αυτο για το τι κάνει ο Τούρκος τα τελευταία χρόνια.Οσοι νομίζετε ότι φυλάτε Θερμοπύλες μην αγοράζοντας ένα Τουρκικό όπλο καλά κάνετε... Τρώτε ήδη πατάτες, καρύδια, αρνιά, λεμόνια από απέναντι,μην το ξεφτιλισετε τελείως.Οσοι πήρατε καλά και ασφαλή κυνήγια.Εγω προσωπικά σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα Ρώσικο και ας έχει εισβάλει στην Ουκρανία.Τελος θα ήθελα να πω ότι έχω Γερμανικό αυτοκίνητο και ας έκαψαν το χωριό μου.Τους στηρίζω για να έχουν να με δανείζουν.
Που το είδες το μένος αγαπητέ και τα σεξιστικά υπονοούμενα??? Κανένα μένος ίσα ίσα.....δε σε είδα να δείχνεις την αντίστοιχη ευαισθησία όμως όταν 3-4 από δω μέσα την πέσανε και βριζανε συναδέρφους.....ή ήσουν και εσύ μέσα σ' αυτούς?? ΥΓ τον Σταλόνε θα τον σέβεσαι τουλάχιστον.....είναι Ιταλός αμερικανοτραφής!!Τόσο μένος και σεξιστικα υπονοούμενα ; Μήπως πασχεις από το σύνδρομο της Στοκχόλμης ; Στον σταλονε αναφέρομαι.
Δεν έχω έχθρα με κανέναν....τι μου κάνανε??? Τα χωράφια μου κλέψανε??Σκέψου να έγραφες κ εχθρικά δλδ![]()
Γι'αυτό φτιάχνουν κεφτεδάκια χωρίς κιμά?Καλά που ζεις ,ο τουρκος κάνει όπλα κατά της Ελλάδας μόνο τα έσοδα από κυνηγετικά όπλα που αγοράζουμε.
Δε μιλάμε για μουβις ρε κουμπάρεΤην είχα δει και εγώ, νομίζω γαλλική ήτανε, μετά η δεύτερη ταινία ήταν καράτε.
Δοκίμασες τη φωνή σου στο τούνελ είχε ηχώ;Δε μιλάμε για μουβις ρε κουμπάρεεδώ μιλάμε για το ριλ Ντιλ
![]()
Καί πώς δέν σε κάνει ;Εν ολίγοις πιστεύω πως
Τα παραπάνω γραφόμενα είναι καθαρά η προσωπική μου γνώμη!
- το αν αγοράσεις προϊόν κατασκευασμένο στην Τουρκία δεν σε κάνει λιγότερο πατριώτη από κάποιον που αρνείται λόγω αρχών να κάνει το ίδιο.
- δεν υπάρχει Πατρίδα χωρίς Εθνος