Πήγα αλλά το είχε ρεζέρβε η ΝικολούληΔοκίμασες τη φωνή σου στο τούνελ είχε ηχώ;

Πήγα αλλά το είχε ρεζέρβε η ΝικολούληΔοκίμασες τη φωνή σου στο τούνελ είχε ηχώ;
Λευτέρη δεν τρέχει τίποτε ,εγώ δεν έγραψα ποτέ τι μας έκαναν οι τουρκοι .Εδώ μιλάμε για τούρκικα όπλα ,για τα υπέρ τα κατά βλάβες υποστηριξη , αξιολογήσεις στις άλλες χώρες .Δεν μιλάμε για Εθνικά θέματα αλλιώς όπως έχω γράψει και παλιότερα, τα μόνα όπλα που θα έπρεπε να αγοράζουμε για να μην μας πουν προδότες,θα ήταν robust και verney carron.Παιδιά, δεν γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ μέσα. Δεν έχω σχέση ούτε με προώθηση προϊόντων, ότι βλέπω και μου αρέσει πατάω λαικ, δεν προσπαθώ να παραστησω τον υπερπατριωτη, ΑΛΛΆ παρατηρώντας ήδη από την εποχή του Οζαλ, όταν ξεκίνησε η ανόρθωση της τουρκικής οικονομίας και <συμπτωματικά > και η δημιουργία τουρκικών βιομηχανιών όπλων, με απίστευτη στήριξη από το κράτος, σαν να πρόκειται για υψηλή προτεραιότητα, και πάλι συμπτωματικά, ΟΛΕΣ οι βιομηχανίες μόλις βελτιωναν τις δυνατότητες τους στράφηκαν στα πολεμικά και πλέον έχουν μία πολύ αξιόλογη παρουσία παγκόσμια με πρώτο προνομιακό πελάτη-συνεργάτη το επίσημο τουρκικό κράτος, δεν μπορώ να συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό πολλών συμπατριωτών μου για τα όπλα αυτά. Όσο για τον φίλο benelli ( γράφω από κινητό και δεν βλέπω όνομα), να με συγχωρέσει για το πιωμένος ή βαλτός, δεν το έγραψα για να τον προσβάλλω, αλλά και σε φιλική παρέα αν ένας έλεγε, έλα ρε τι μας έκαναν οι τουρκοι, έτσι θα αντιδρούσα, μπορεί και να είναι λάθος.
Φίλε ζεις ΚύπροΚαί πώς δέν σε κάνει ;
Kαί πώς μπορεί κάποιος με οιονδήποτε οικονομικό όφελος να δώσει τα χρήματα του σ'αυτόν
που απειλεί την φυσική μας ύπαρξη στην γή μας ;
Aν το οικονομικό δέλεαρ (που είναι πολύ μεγάλο ) υπερνικούσε τις ηθικές μου αντιστάσεις καί αρχές
πιστεύω ότι τώρα δέν θα βρισκόμουν εν ζωή λόγω ισοπεδωτικών συναισθημάτων που θ'ακολουθούσαν
αυτή την πράξη .
Πληρώνω 6-7 ευρώ απο Ελλάδα καί Σερβία ίδια ακριβώς προιόντα με πολύ καλής ποιότητας τούρκικα που στοιχίζουν 4 .
Χρόνια τώρα γίνεται αυτό καί θα γίνεται μέχρι τέλους .
Αν δεν έρθει τουρκος τουρίστας στα ελληνικά νησιά ,δεν θα είναι επειδή το είπε η τουρκαλα , αλλά γιατί με την οικονομική κρίση που τραβάνε δεν τούς έχει μείνει φραγκο.
Ο Τούρκος είναι σαν το έξυπνο κουνούπι που σου ζαλίζει τα αρχιδι@ και όταν ανοίγεις το φώς να το σβερκωσεις εξαφανίζεται.ΜΗΝ ξεχνάμε την Κύπρο!Αυτο για το τι κάνει ο Τούρκος τα τελευταία χρόνια.Οσοι νομίζετε ότι φυλάτε Θερμοπύλες μην αγοράζοντας ένα Τουρκικό όπλο καλά κάνετε... Τρώτε ήδη πατάτες, καρύδια, αρνιά, λεμόνια από απέναντι,μην το ξεφτιλισετε τελείως.Οσοι πήρατε καλά και ασφαλή κυνήγια.Εγω προσωπικά σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα Ρώσικο και ας έχει εισβάλει στην Ουκρανία.Τελος θα ήθελα να πω ότι έχω Γερμανικό αυτοκίνητο και ας έκαψαν το χωριό μου.Τους στηρίζω για να έχουν να με δανείζουν.
Μάγκες μπορείτε να το συνεχίσετε το απόγευμα να στείλω τα παιδιά για ποπ κορν;
Και για να μην παρεξηγηθω. Τί όρεξη σας έχει πιάσει να μαλώνετε για την προέλευση των όπλων δεν καταλαβαίνω. Για τον πιο φασιστολαό που έχει γνωρίσει η νεότερη ιστορία δεν μας πειράζει, και άμα το φυσάμε παίρνουμε mercedes και bmw, άσε που όλοι έχουμε bosch και siemens στα σπίτια μας γιατί είναι αθάνατα. Άμα όμως δεν το φυσάμε πηγαίνουμε lidl, στην ίδια τσέπη πάνε. Όσο για όπλα, αν αγοράσω αύριο κάνα ταπεινό krieghoff θα πάρω 1000 like εδώ πέρα, δεν πειράζει που πριν 70 χρόνια οι Γερμανοί σκότωσαν τον παππού μου....
Ναί είμαι έλλην κύπριος .Φίλε ζεις Κύπροείσαι Κύπριος
θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου κ θα πω ότι πολλοί Ελληνοκύπριοι κ Ελλαδίτες άμα λάχει ,μπαινουν στα κατεχόμενα όπου εδρεύουν τουρκικά καζινος κ αφήνουν σημαντικά ποσά
επίσης ,αρκετοί αγοράζουν Τζίνς κ.α κάτι diesel πχ(στα 25€) με την τιμή επάνω 200€ με κατεύθυνση προς την Ελλάδα
![]()
Ο Λαδάς είναι αυτός
Για τα καημενα τα παιδακια του?Η ανάγκη τον έστειλε εκεί
έλα μωρέ, λίγο μελοδραματικό ήθελα να το κάνω....Για τα καημενα τα παιδακια του?
(στα υπολοιπα που λες,συμφωνω.)
Τα είπες όλα,συμφώνω απόλυτα.έχω δει από κοντά πολύ πρόσφατα Τουρκικά αυτόγεμη (impala plus,huglu renova) και για την τιμή τους φαινόταν super..καλησπέρα και από εμένα. Διάβασα τα τελευταία σχόλια και σκέφτηκα να παραθέσω και τη δική μου εμπειρία. Όταν πέρσι το Μάιο τελείωσε το lockdown και άνοιξαν τα μαγαζιά ξεχύθηκα και εγώ να ψωνίσω μερικά πράγματα που χρειαζόμουν. Πάω στα ηλεκτρικά είδη να πάρω μια καινούρια κουζίνα και ένα κλιματιστικό και αφού βρήκα αυτό που ήθελα, ρωτάω τον πωλητή: "Χώρα κατασκευής?". απάντηση: "Τουρκία εννοείται!!!". Κανά ελληνικό του απαντάω. Με δουλεύετε κύριε? απαντά ο πωλητής!!! Τα ευρωπαϊκά είναι όλα τούρκικά και μερικά από Πολωνία και Τσεχία. Τα υπόλοιπα κινέζικα.
Μετά πάω σε κατάστημα με ρούχα να αγοράσω εσώρουχα. Τα σώβρακα και οι φανέλες, όλα στη σειρά: "Made in Turkey" (τώρα το αλλάξανε σε Türkiye). Πάω να κάνω service στο fiatάκι μου. Βλέπω τα φίλτρα λαδιού και καμπίνας: "Made in Turkey". Αλλάζω λάστιχα: σε όλα τα φτηνά και μεσαίου κόστους: χώρα κατασκευής τουρκία. Πάω στο supermarket για ψώνια: λεμόνια τουρκίας, σταφίδα τουρκίας, φιστίκια και καρύδια τουρκίας... τι γίνεται ρε παιδιά? τελικά εμείς παράγουμε τίποτα?
Τι τα θέλετε φίλοι μου, το θέμα είναι ότι γίναμε χώρα που δεν μας αφήνουν να φτιάξουμε ούτε βελόνα. Αν μας άφηναν και όπλα μπορούσαμε να φτιάξουμε και τα πάντα, ώστε να μην χρειάζεται για να κάνουμε το κέφι μας να τα ακουμπάμε στους γείτονες (και εξ ανατολάς και εκ δυσμάς). Αυτός που αναγκάζεται να πάρει τούρκικο τουφέκι ούτε λιγότερο πατριώτης είναι, ούτε προδότης. Η ανάγκη τον έστειλε εκεί
Και Winchester/Browning…και Boito…Λευτέρη δεν τρέχει τίποτε ,εγώ δεν έγραψα ποτέ τι μας έκαναν οι τουρκοι .Εδώ μιλάμε για τούρκικα όπλα ,για τα υπέρ τα κατά βλάβες υποστηριξη , αξιολογήσεις στις άλλες χώρες .Δεν μιλάμε για Εθνικά θέματα αλλιώς όπως έχω γράψει και παλιότερα, τα μόνα όπλα που θα έπρεπε να αγοράζουμε για να μην μας πουν προδότες,θα ήταν robust και verney carron.
Η φωτογραφία είναι του 1940.Ο Λαδάς είναι αυτόςείναι φλου η στραβωθηκα
![]()
Ναι αλλά κάποιοι ακόμα φωνάζουν ,κάτω οι Αμερικάνοι και έξω οι βάσεις του θανάτου.Και Winchester/Browning…και Boito…
Μπράβο ρε μεγάλε αυτές είναι σωστές κουβέντες!!!Εγώ έχω ακούσει σε Ελληνικό ντοκιμαντέρ ότι απέναντι δίνουν ροδέλα αβερτα γιατί το άλλο το φυλάνε για τον γάμο.Αυτες είναι σοβαρές πληροφορίες!Όχι οι μαλακίες περί συναλλάγματος!