Διάφορα μηνύματα

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά, δεν γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ μέσα. Δεν έχω σχέση ούτε με προώθηση προϊόντων, ότι βλέπω και μου αρέσει πατάω λαικ, δεν προσπαθώ να παραστησω τον υπερπατριωτη, ΑΛΛΆ παρατηρώντας ήδη από την εποχή του Οζαλ, όταν ξεκίνησε η ανόρθωση της τουρκικής οικονομίας και <συμπτωματικά > και η δημιουργία τουρκικών βιομηχανιών όπλων, με απίστευτη στήριξη από το κράτος, σαν να πρόκειται για υψηλή προτεραιότητα, και πάλι συμπτωματικά, ΟΛΕΣ οι βιομηχανίες μόλις βελτιωναν τις δυνατότητες τους στράφηκαν στα πολεμικά και πλέον έχουν μία πολύ αξιόλογη παρουσία παγκόσμια με πρώτο προνομιακό πελάτη-συνεργάτη το επίσημο τουρκικό κράτος, δεν μπορώ να συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό πολλών συμπατριωτών μου για τα όπλα αυτά. Όσο για τον φίλο benelli ( γράφω από κινητό και δεν βλέπω όνομα), να με συγχωρέσει για το πιωμένος ή βαλτός, δεν το έγραψα για να τον προσβάλλω, αλλά και σε φιλική παρέα αν ένας έλεγε, έλα ρε τι μας έκαναν οι τουρκοι, έτσι θα αντιδρούσα, μπορεί και να είναι λάθος.
Λευτέρη δεν τρέχει τίποτε ,εγώ δεν έγραψα ποτέ τι μας έκαναν οι τουρκοι .Εδώ μιλάμε για τούρκικα όπλα ,για τα υπέρ τα κατά βλάβες υποστηριξη , αξιολογήσεις στις άλλες χώρες .Δεν μιλάμε για Εθνικά θέματα αλλιώς όπως έχω γράψει και παλιότερα, τα μόνα όπλα που θα έπρεπε να αγοράζουμε για να μην μας πουν προδότες,θα ήταν robust και verney carron.

Καί πώς δέν σε κάνει ;
Kαί πώς μπορεί κάποιος με οιονδήποτε οικονομικό όφελος να δώσει τα χρήματα του σ'αυτόν
που απειλεί την φυσική μας ύπαρξη στην γή μας ;
Aν το οικονομικό δέλεαρ (που είναι πολύ μεγάλο ) υπερνικούσε τις ηθικές μου αντιστάσεις καί αρχές
πιστεύω ότι τώρα δέν θα βρισκόμουν εν ζωή λόγω ισοπεδωτικών συναισθημάτων που θ'ακολουθούσαν
αυτή την πράξη .
Πληρώνω 6-7 ευρώ απο Ελλάδα καί Σερβία ίδια ακριβώς προιόντα με πολύ καλής ποιότητας τούρκικα που στοιχίζουν 4 .
Χρόνια τώρα γίνεται αυτό καί θα γίνεται μέχρι τέλους .
Φίλε ζεις Κύπρο❓είσαι Κύπριος❓θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου κ θα πω ότι πολλοί Ελληνοκύπριοι κ Ελλαδίτες άμα λάχει ,μπαινουν στα κατεχόμενα όπου εδρεύουν τουρκικά καζινος κ αφήνουν σημαντικά ποσά‼️ επίσης ,αρκετοί αγοράζουν Τζίνς κ.α κάτι diesel πχ(στα 25€) με την τιμή επάνω 200€ με κατεύθυνση προς την Ελλάδα‼️

Last edited:
Ο Τούρκος είναι σαν το έξυπνο κουνούπι που σου ζαλίζει τα αρχιδι@ και όταν ανοίγεις το φώς να το σβερκωσεις εξαφανίζεται.ΜΗΝ ξεχνάμε την Κύπρο!Αυτο για το τι κάνει ο Τούρκος τα τελευταία χρόνια.Οσοι νομίζετε ότι φυλάτε Θερμοπύλες μην αγοράζοντας ένα Τουρκικό όπλο καλά κάνετε... Τρώτε ήδη πατάτες, καρύδια, αρνιά, λεμόνια από απέναντι,μην το ξεφτιλισετε τελείως.Οσοι πήρατε καλά και ασφαλή κυνήγια.Εγω προσωπικά σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα Ρώσικο και ας έχει εισβάλει στην Ουκρανία.Τελος θα ήθελα να πω ότι έχω Γερμανικό αυτοκίνητο και ας έκαψαν το χωριό μου.Τους στηρίζω για να έχουν να με δανείζουν.
Μάγκες μπορείτε να το συνεχίσετε το απόγευμα να στείλω τα παιδιά για ποπ κορν;

Και για να μην παρεξηγηθω. Τί όρεξη σας έχει πιάσει να μαλώνετε για την προέλευση των όπλων δεν καταλαβαίνω. Για τον πιο φασιστολαό που έχει γνωρίσει η νεότερη ιστορία δεν μας πειράζει, και άμα το φυσάμε παίρνουμε mercedes και bmw, άσε που όλοι έχουμε bosch και siemens στα σπίτια μας γιατί είναι αθάνατα. Άμα όμως δεν το φυσάμε πηγαίνουμε lidl, στην ίδια τσέπη πάνε. Όσο για όπλα, αν αγοράσω αύριο κάνα ταπεινό krieghoff θα πάρω 1000 like εδώ πέρα, δεν πειράζει που πριν 70 χρόνια οι Γερμανοί σκότωσαν τον παππού μου....

Φίλε ζεις Κύπρο❓είσαι Κύπριος❓θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου κ θα πω ότι πολλοί Ελληνοκύπριοι κ Ελλαδίτες άμα λάχει ,μπαινουν στα κατεχόμενα όπου εδρεύουν τουρκικά καζινος κ αφήνουν σημαντικά ποσά‼️ επίσης ,αρκετοί αγοράζουν Τζίνς κ.α κάτι diesel πχ(στα 25€) με την τιμή επάνω 200€ με κατεύθυνση προς την Ελλάδα‼️
Ναί είμαι έλλην κύπριος .
Αυτό που γράφεις είναι ένα μικρό μόνο δείγμα της κατρακύλας καί παρακμής μας .
Ελληνοκύπριοι περνούν απο αφύλακτα σημεία της γραμμής αντιπαράταξης απο ναρκωτικά
που δίδονται σε εξευτελιστικές τιμές με στόχο την τελειωτική καταστροφή της νεολαίας μέχρι
λαθρομετανάστες σε συνεργασία με τον κατοχικό στρατό ....

Ρε παιδια, καταννοω ολες τις αποψεις...
Εχετε πει για τουρκους, για Γερμανους, για Ιταλους..
Οι πρωτοι εχουν κλεψει μισο νησι, θελουν το μισο Αιγαιο....
Δεν χωνευεται αυτο!
Δεν δινω εις γνωση μου ουτε ευρω σε αυτους! Βρωμαει ο τοπος απο οπλα!
Οταν βλεπω ταμπελακι , παω αλλου!
Προς το παρον, ας τα βαλουν εκει που ξερουν ;) αυτοι καλυτερα!

καλησπέρα και από εμένα. Διάβασα τα τελευταία σχόλια και σκέφτηκα να παραθέσω και τη δική μου εμπειρία. Όταν πέρσι το Μάιο τελείωσε το lockdown και άνοιξαν τα μαγαζιά ξεχύθηκα και εγώ να ψωνίσω μερικά πράγματα που χρειαζόμουν. Πάω στα ηλεκτρικά είδη να πάρω μια καινούρια κουζίνα και ένα κλιματιστικό και αφού βρήκα αυτό που ήθελα, ρωτάω τον πωλητή: "Χώρα κατασκευής?". απάντηση: "Τουρκία εννοείται!!!". Κανά ελληνικό του απαντάω. Με δουλεύετε κύριε? απαντά ο πωλητής!!! Τα ευρωπαϊκά είναι όλα τούρκικά και μερικά από Πολωνία και Τσεχία. Τα υπόλοιπα κινέζικα.
Μετά πάω σε κατάστημα με ρούχα να αγοράσω εσώρουχα. Τα σώβρακα και οι φανέλες, όλα στη σειρά: "Made in Turkey" (τώρα το αλλάξανε σε Türkiye). Πάω να κάνω service στο fiatάκι μου. Βλέπω τα φίλτρα λαδιού και καμπίνας: "Made in Turkey". Αλλάζω λάστιχα: σε όλα τα φτηνά και μεσαίου κόστους: χώρα κατασκευής τουρκία. Πάω στο supermarket για ψώνια: λεμόνια τουρκίας, σταφίδα τουρκίας, φιστίκια και καρύδια τουρκίας... τι γίνεται ρε παιδιά? τελικά εμείς παράγουμε τίποτα?
Τι τα θέλετε φίλοι μου, το θέμα είναι ότι γίναμε χώρα που δεν μας αφήνουν να φτιάξουμε ούτε βελόνα. Αν μας άφηναν και όπλα μπορούσαμε να φτιάξουμε και τα πάντα, ώστε να μην χρειάζεται για να κάνουμε το κέφι μας να τα ακουμπάμε στους γείτονες (και εξ ανατολάς και εκ δυσμάς). Αυτός που αναγκάζεται να πάρει τούρκικο τουφέκι ούτε λιγότερο πατριώτης είναι, ούτε προδότης. Η ανάγκη τον έστειλε εκεί

καλησπέρα και από εμένα. Διάβασα τα τελευταία σχόλια και σκέφτηκα να παραθέσω και τη δική μου εμπειρία. Όταν πέρσι το Μάιο τελείωσε το lockdown και άνοιξαν τα μαγαζιά ξεχύθηκα και εγώ να ψωνίσω μερικά πράγματα που χρειαζόμουν. Πάω στα ηλεκτρικά είδη να πάρω μια καινούρια κουζίνα και ένα κλιματιστικό και αφού βρήκα αυτό που ήθελα, ρωτάω τον πωλητή: "Χώρα κατασκευής?". απάντηση: "Τουρκία εννοείται!!!". Κανά ελληνικό του απαντάω. Με δουλεύετε κύριε? απαντά ο πωλητής!!! Τα ευρωπαϊκά είναι όλα τούρκικά και μερικά από Πολωνία και Τσεχία. Τα υπόλοιπα κινέζικα.
Μετά πάω σε κατάστημα με ρούχα να αγοράσω εσώρουχα. Τα σώβρακα και οι φανέλες, όλα στη σειρά: "Made in Turkey" (τώρα το αλλάξανε σε Türkiye). Πάω να κάνω service στο fiatάκι μου. Βλέπω τα φίλτρα λαδιού και καμπίνας: "Made in Turkey". Αλλάζω λάστιχα: σε όλα τα φτηνά και μεσαίου κόστους: χώρα κατασκευής τουρκία. Πάω στο supermarket για ψώνια: λεμόνια τουρκίας, σταφίδα τουρκίας, φιστίκια και καρύδια τουρκίας... τι γίνεται ρε παιδιά? τελικά εμείς παράγουμε τίποτα?
Τι τα θέλετε φίλοι μου, το θέμα είναι ότι γίναμε χώρα που δεν μας αφήνουν να φτιάξουμε ούτε βελόνα. Αν μας άφηναν και όπλα μπορούσαμε να φτιάξουμε και τα πάντα, ώστε να μην χρειάζεται για να κάνουμε το κέφι μας να τα ακουμπάμε στους γείτονες (και εξ ανατολάς και εκ δυσμάς). Αυτός που αναγκάζεται να πάρει τούρκικο τουφέκι ούτε λιγότερο πατριώτης είναι, ούτε προδότης. Η ανάγκη τον έστειλε εκεί
Τα είπες όλα,συμφώνω απόλυτα.έχω δει από κοντά πολύ πρόσφατα Τουρκικά αυτόγεμη (impala plus,huglu renova) και για την τιμή τους φαινόταν super..
Και να πω και κάτι που δεν έχει σχέση με όπλα..
Ο Τούρκος όντως είναι εχθρός αυτό το ξέρουμε όλοι μας εκατονταδες χρόνια τώρα..αλλά κατά την προσωπική μου γνώμη ο πραγματικός και ύπουλος εχθρός βρίσκετε πάντα έκ´των έσω..αυτό έχει δείξει η ιστορία διαχρονικά..για αυτό χρειάζεται Ομόνοια μεταξύ μας και όταν έρθει η κρίσιμη ώρα να φάνε το χαστούκι που τους αξιζει..όταν είμαστε μονιασμένοι δεν φοβόμαστε τίποτα.
Στο θέμα της Κύπρου ποιος έδωσε την ευκαιρία στον Τούρκο για εισβολή; Έγιναν πολλες εσωτερικες προδοσιες και στην Ελλάδα και στην Κύπρο..Γιατί δεν πέταξαν τα F4 που είχαμε πάρει τότε και ήταν ότι πιο σύγχρονο υπήρχε εκείνη την εποχή που αν σηκώνονταν μαζί με τα υποβρύχια που είχαμε τότε δεν θα έπαιρναν με τίποτα,σπιθαμή από την Κύπρο οι Τούρκοι.
Ακόμα και στα Ιμια θα έτρωγαν γερό χαστούκι αλλά έγιναν και εκεί εσωτερικές προδοσίες..
Θα πρέπει να μας προβληματίζει πολύ το γεγονός της τεράστιας ανόδου της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας ..προσπαθούν να γίνουν αυτάρκης σε οπλικά συστήματα αιχμής.εμάς ο εσωτερικος προδοτικος παραγοντας τα έκλεισε σχεδόν όλα.δεν παράγουμε ούτε σφαίρα .
Το μόνο παρήγορο είναι ότι αυτή η κυβέρνηση μέσα στα τόσα κακά της ισως και από διεθνεις καραμπόλες έχει κάνει στα εξοπλιστικά κάποιες καλές αγορές. Όπως το Rafale το κορυφαίο κατά την γνώμη μαχητικό αυτή τη στιγμή παγκόσμιος και τις φρεγάτες belhara που είναι φοβερά πλοία..
Γενικά υπάρχει μια καλή κινητικότητα στους στρατιωτικους εξοπλισμούς μας και είναι καλό που πάμε προς Γαλλία μεριά γιατί ο Γάλλος μας αποδεσμεύει ότι όπλα θελουμε για να εξοπλίσουμε αεροπλάνα και πλοία.οι ΗΠΑ δεν μας αποδεσμεύουν διαχρονικά,όπλα που είναι καίριας σημασίας για μας.
Αυτή την στιγμή γίνονται και κάποιες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ για αγορά πολύ σημαντικών όπλων, και αναβάθμιση των επιθετικών ελικοπτέρων Apache..
Φαίνεται να γίνετε καλή δουλειά στον στρατό από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωσταντινο Φλωρο και από τον υπουργό Νίκο Παναγιωτοπουλο..

Εδώ είμαστε για να πούμε τίποτε για όπλα και κυνήγια.Αφηστε να δείξουμε τη μαγκιά μας παιδιά όταν ξεσπάσει κανενας πόλεμος.Γιατι το ποσό πατριώτες είμαστε φένεται καταρχην από το τι ψηφίζουμε πράγμα που στη πάροδο του χρόνου μας οδήγησε εδώ που είμαστε τώρα.Που σε λίγο και αυτά που θα αγοράζεις από άλλη ευρωπαϊκή χώρα στη Τουρκία θα φτιάχνονται .Το σύστημα δημιούργησε αυτό και η χώρα με τους πολιτικούς της το αποδέχθηκε .Τώρα δε χρειάζεται να λέμε τι είναι ο κάθε ένας ο κάθε νοήμων ξέρει ότι μιλάμε για απολίτιστους καραγκιοζηδες με μόνιμη τάση επεκτατικής πολιτικής που τους την επιτρέπουν οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι και οι σωτήρες μας
οι Αμερικάνοι .Αυτοί είναι οι Τούρκοι αλλά τα φράγκα δεν γνωρίζουν σύνορα ούτε πατρίδες γι'αυτό καταντησαμε έτσι.Και για να ευχαριστήσουμε τους Αμερικανούς αγοράζουμε ρεμινγτον και γουιντζιστερ αφού το 1996 μεσολάβησαν στον να δημιουργήσουμε γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και επέβαλαν να απομακρυνθεί η ελληνική σημαία από τα Ίμια.Να αρχίσω να βρίζω τους πελάτες των Αμερικανών που υποστήριξαν τους Τούρκους τότε.Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει και δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοι.

Λευτέρη δεν τρέχει τίποτε ,εγώ δεν έγραψα ποτέ τι μας έκαναν οι τουρκοι .Εδώ μιλάμε για τούρκικα όπλα ,για τα υπέρ τα κατά βλάβες υποστηριξη , αξιολογήσεις στις άλλες χώρες .Δεν μιλάμε για Εθνικά θέματα αλλιώς όπως έχω γράψει και παλιότερα, τα μόνα όπλα που θα έπρεπε να αγοράζουμε για να μην μας πουν προδότες,θα ήταν robust και verney carron.
Και Winchester/Browning…και Boito…

Εγώ έχω ακούσει σε Ελληνικό ντοκιμαντέρ ότι απέναντι δίνουν ροδέλα αβερτα γιατί το άλλο το φυλάνε για τον γάμο.Αυτες είναι σοβαρές πληροφορίες!Όχι οι μαλακίες περί συναλλάγματος!
Μπράβο ρε μεγάλε αυτές είναι σωστές κουβέντες!!!

Κάθε άνθρωπος δικαίωμα του να πιστεύει και να κάνει ότι θέλει ...εγώ τουρκικη μπαχατελα στα χέρια μου δε θα κράταγα ποτέ ας μου το χάριζαν και ας ήταν από χρυσάφι ...όσο για τη τιμή ....ότι πληρώνεις αγοράζεις....από αυτοκινητο έως πύραυλο....μάθανε και οι Τουρκομπουνταλαδες να φτιάχνουν όπλα και μηχανες.....σε λίγο θα πουλάνε οι Πακιστανοί οι Ινδοί και οι Κινέζοι ....όπλα μόνο από Ευρώπη Αμερική άντε και Ρωσία....

Back