Διάφορα μηνύματα

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και το μεγεθος μετραει,
Αλλο να πας για "σκροφα" με .410 και αλλο με 12 supermagnum!!!!
Ολα τα ειπατε :p

Αυτο που μετραει πανω απο ολα ομως ειναι το πορτοφολι

Βγαλε γερο πορτοφολι εξω να δεις οτι κυνηγας οτι θες οπου θες με οτι μαλλι εχεις η δεν εχεις;)

Βγαλε γερο πορτοφολι εξω να δεις οτι κυνηγας οτι θες οπου θες με οτι μαλλι εχεις η δεν εχεις;)
Έτσι ‼️ με τον Σκάρφε'ι'ς κ εγώ‼️

Αν σε πηδήξει κάποιος με 1 πόντο πιάνεται για πήδημα❓
Μου θύμησες το ανέκδοτο άκου τώρα.Ειναι δύο φίλοι 55αρηδες και λέει ο ένας στον άλλο εχτές ήμουνα με δύο μουναρες τις έσκισα .Σιγά ρε του λέει εγώ μπορώ και 10 να σκίσω .Άντε ρε απαντά ο άλλος .Πάμε στοίχημα του λέει ότι θα πηδήξω 10, αλλά θα τις πληρώσεις εσύ αν δε τα καταφέρω θα τις πληρώσω εγώ .Πάει του λέει ο άλλος ωραία του λέει κανόνισε τες .Την επόμενη πάνε σπίτι έρχεται η δεκάδα με τις κύριες .Τους λέει ξεβρακωθειται και γυρίστε κώλο σκυφτες στη σειρά όλες .Μόλις εταιμαζονται το νέ πετάει έξω αρχίζει μια δυο έξω στη δίπλα μια δυο έξω στην επόμενη .Ρε τι κάνεις του λέει έτσι θα τις γαμησεις και απαντά ο άλλος κάτσε και εσύ στη σειρά και μετά πες ότι δε σε γάμησα.

Και για να ειμαστε up to date με την σημερινη πραγματικοτητα
Δεν χρειαζεται βγαλεις γερο πορτοφολι!
Αρκει να πεισεις οτι το εχεις και να χεις το μπλα μπλα
Καθε μερα βλεπουμε υποθεσεις που εξαπατουν ανθρωπους με βαση αυτο!!!
Και αμα πεισεις τρως λεφτα και με τα λεφτα αυτα δειχνεις πορτοφολι και ακολουθως κανεις οτι θες

Στην σημερινη εικονικη πραγματικοτητα που ζει ο μεσος ανθρωπος ετσι παει….

Και για να ειμαστε up to date με την σημερινη πραγματικοτητα
Δεν χρειαζεται βγαλεις γερο πορτοφολι!
Αρκει να πεισεις οτι το εχεις και να χεις το μπλα μπλα
Καθε μερα βλεπουμε υποθεσεις που εξαπατουν ανθρωπους με βαση αυτο!!!
Και αμα πεισεις τρως λεφτα και με τα λεφτα αυτα δειχνεις πορτοφολι και ακολουθως κανεις οτι θες

Στην σημερινη εικονικη πραγματικοτητα που ζει ο μεσος ανθρωπος ετσι παει….
Μπι πε'ι'σιεντ‼️σε λίγο θα πήδαμε με ένα σταφύλι‼️
οι νεολαίοι δλδ‼️ εμείς ,θα το τρώμε‼️

προς τους έχοντες κοινόν νου:
Ηλίας Παπανικολάου: έγκριτος, πολύ μορφωμένος και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ δημοσιογράφος, ανεξάρτητος κι έξω από τα κυκλώματα, δείτε καμιά εκπομπή του , δεν θα χάσετε!
π.χ. μια ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ:

Το γελοίο είναι ότι υπάρχουν τυπάκια - μη μαιμου πατριώτες -που πιστεύουν και ασπάζονται την ουρανομήκη κοτσάνα ότι " ...ο Τουρκος τι σου εχει κανει στην νεοτερη ιστορια??? ΤΙΠΟΤΑ!!!"
φυσικά ΤΙΠΟΤΑ δεν έκανε ο τουρκος...............................στους Σουαζιλανδούς .very funny..very funny..very funny.γιατί σε αλλους έκανε πάρα πολλά
όπως επίσης ΤΙΠΟΤΑ δεν έκανε ο τουρκος στην νεότερη ιστορία............. που ξεκίνησε πριν 2 δευτερόλεπτα .very funny..very funny..very funny.

Τα ίδια λένε και δημοσιογράφοι ,από τα ελεύθερα και δημοκρατικά κρατικά κανάλια της τουρκιας.Γιατι δεν ανοίγεις άλλη ενότητα με εθνικά θέματα και άλλα συναφή , αλλά συνεχίζεις να Γ@Μ@Σ το θέμα εδώ;

Καλά πόσες φορές θα το πω;
Δεν απευθύνομαι σε σας τους άφρονες πελάτες των τουρκων! εσείς έχετε την παγιωμένη "άποψή" σας και δεν προσπαθώ να σας την αλλάξω, ούτε σας παίρνω στα ΣΟΒΑΡΑ, μου φαίνεται αστείο το κόλλημά σας κι ακόμα ποιο αστεία η ζοχάδα σας για τα χρέπια που φορτωθήκατε!!!

Απευθύνομαι στους ΔΥΝΗΤΙΚΟΥΣ αγοραστές και θέτω προβληματισμούς ΠΡΙΝ αγοράσουν!
Το θέμα είναι "τουρκικα όπλα", τσιμπάει από διαφήμιση ή από λόγια του αέρα και σου λέει ο άλλος "ας μπω να δω τι παίζει!" χωρίς να έχει σκεφτεί άλλες παραμέτρους βασικές! όπως δεν σκεφτήκαν οι νυν διαπρύσιοι υποστηρικτές των χαιβάν -ντουφέκ πριν αγοράσουν!

Ε, ας διαβάσει και μια άλλη άποψη κι όχι αερολογίες και γλοιώδη διαφήμιση! κι ας πάρει μετά ....... ιταλικό .yel.

Και θα συνεχίσω να γράφω: ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΜΑΙ!

Το θέμα το .sex hard.ατε εσείς 4-5 άτομα με την σκορδοκαίλα σας για τα χαιβαν - ντουφεκ και την εριστικότητά σας!
Το θέμα έχει γίνει ΤΟΞΙΚΟ από εσάς.....
Για κοίτα λίγο πίσω στον κουβά!
Έθιξα ΕΥΠΡΕΠΩΣ την ΑΠΡΕΠΕΙΑ (να το πω κομψά) της ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ τουρκικου όπλου ανήμερα της ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και αφηνιάσατε!!!! σας τσίμπησε μυγα τουρκτσέ
και ούτε καν είπατε κουβέντα! έστω ένα "ήταν λάθος"...... μοκο ....... μούγκα στη στρούγγα
και σας πειράζει που σας τη λέω - μη μαιμού πατριώτες μου!

και που 'σαι: ακριβώς Τα ίδια που λέω εγώ και ο κ. Ηλίας Παπανικολάου λένε και δημοσιογράφοι, από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ελεύθερα και δημοκρατικά ΜΗ κρατικά κανάλια των τούρκων πολιτών: ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΚΕΜΑΛΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!
ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! γιατί;;;;

ΠΧ
https://kurdishvoice.gr/

Ρε παλικάρι, τι λόγια είναι αυτά ; Πιωμένος τα γράφεις ή είσαι βαλτός ;
Γιατί ντραπηκες εσύ, τι δεν σου άρεσε; Όταν έκανε προσωπικές επιθέσεις δεν σε είδα να πάρεις θέση ,να προστατεύσεις τους συναδέλφους που δέχονταν προσωπική επίθεση.

Όταν ο ψευτοπατριωτης μας αποκάλεσε αμυαλους ζοχαδιασμενους κατόχους έτρεξες να κάνεις Λαικ και μετά αναρωτηθηκες αν είμαι βαλτος η πιωμενοςΝομιζεις ότι θα αφήσω κάποιον ανωνυμο εδώ μέσα να με ειρωνεύεται και δεν θα πάρει απάντηση.Το πόσο βαλτος είμαι φαίνεται από όλη τη συμπεριφορά μου στο φόρουμ.

Last edited:
Παίδες, ο πατριωτισμός δεν έχει διαβαθμίσεις, δεν μπορείς να είσαι λίγο πατριώτης. Ή είσαι ή δεν είσαι.

Από την άλλη βέβαια, η καθημερινότητα, η συμπεριφορά και η ιδεολογία/ιδεοληψία καθορίζονται από έναν σημαντικό παράγοντα, ο οποίος ρυθμίζει κατά 99,99% την ζωή μας: την οικονομία. Η οικονομία ρυθμίζει την τακτική μιάς κυβέρνησης, μιάς εταιρείας, μιας οικογένειας, μιας ανθρώπινης μονάδας. Η οικονομία, με άλλα λόγια η τσέπη του καθενός μας, επιρρεάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, νοιώθουμε και ενεργούμε. Και αυτό από αρχαιοτάτων χρόνων, πιθανόν απο την εποχή του homo erectus (1,9-2 εκατομύρια χρόνια πριν!).

Τις εποχές που δεν υπήρχε η έννοια του έθνους, αναδύονταν και έσβυναν οι αυτοκρατορίες και τα βασίλεια πάντα λόγω οικονομικών παραγόντων - αν εξαιρέσουμε τις φυσικές καταστροφές. Με την επικράτηση του μονοθεϊσμού στον 3-4μ.Χ. αιώνα προστέθηκε και η θρησκεία ως καταλυτικός παράγοντας στην λειτουργία των οργανισμών (κράτη, αυτοκρατορίες, βασίλεια) - προηγουμένως η θρησκεία καθόριζε την "ομοσπονδία" των ελεύθερων ατόμων, την οποία και κατήργησε ο μονοθεϊσμός. Παρόλα αυτά, η επιδραση της οικονομίας στην ζωή των ατόμων, υπερείχε και υπερέχει κατά πολύ της επιδράσεως της θρησκείας στην δράση και τρόπο ζωής των ανθρώπων.

Η οθωμανική αυτοκρατορία, όπως και οι Αραβες τον 7ο μ.Χ. αιώνα στην Β. Αφρική και Ισπανία, χρησιμοποίησε έξυπνα την οικονομία (φόρους) σε συνδυασμό με την θρησκεία (αλλαξοπιστήσαντες Χριστιανοί) για να εδρεώσει την κυριαρχία της. Μέχρι τότε δεν υπήρχε το θέμα του πατριωτισμού, άσχετα αν από την εποχή της αρχαίας Ελλάδος οι Έλληνες κατά καιρούς πιστευαν σε κάποια μορφή "εθνότητας" (Δαναοί, Αχαιοί, Έλληνες κλπ). Ο όρος "πατρίς" ήταν άρικτα συνδεδεμένος με την γλώσσα, τις σπονδές αλλά και την ιστορία/παράδοση των Δαναών, Αχαιών, Ελλήνων. Αυτό βέβαια εξαφανίστικε με την επικράτηση του μονοθεϊσμού και τις μετέπειτα εξελίξεις του.

Τον 17ο αιώνα άρχισε να σχηματίζεται η έννοια του σύγχρονου έθνους, η οποία και οδήγησε στις επαναστάσεις του 18ου και 19ου αιώνα, π.χ. Βόρεια Αμερική, Γαλλία, Αϊτή, Ελλάδα και αλλού. Στις αρχές του 18ου αιώνα άρχισε να επικρατεί στους Έλληνες λόγιους, δηλ. στους μορφωμένους, η ιδέα του Ένθους, πηγάζουσα από την επαφή τους με τα αποτελέσματα της Αναγέννησης, των Επαναστάσεων στην Αμερική και Γαλλία, αλλά και σε οικονομικούς παράγοντες που προέρχονταν κυρίως εκτός της οθωμανικής επικράτειας.

Σήμερα υπάρχει - σύμφωνα με την προσωπική, ταπεινή μου γνώμη - μία σπασμωδική και νοσηρή μόνιμη προσπάθεια διαχωρισμού της έννοιας της Πατρίδας και της έννοιας του Έθνους. Αυτός ο διαχωρισμός βασίζεται σε πολιτικο-οικονομικες ιδεολογίες που στοχεύουν σε πράγματα που είναι εκτός θέματος για το φόρουμ. Το γνωστό "όπου γης εκεί πατρίς" των Λατίνων ήταν η πρώτη ισοπεδωτική ιδέα για το θόλωμα των εννοιών της πατρίδας και του έθνους - όλοι οι καλοί μπορούσαν να γίνουν Ρωμαίοι πολίτες και να έχουν τα ανάλογα, κυριώς οικονομικά, πλεονεκτήματα.

Εν ολίγοις πιστεύω πως
  • το αν αγοράσεις προϊόν κατασκευασμένο στην Τουρκία δεν σε κάνει λιγότερο πατριώτη από κάποιον που αρνείται λόγω αρχών να κάνει το ίδιο.
  • δεν υπάρχει Πατρίδα χωρίς Εθνος
Τα παραπάνω γραφόμενα είναι καθαρά η προσωπική μου γνώμη!
Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν συντομότερος
topic.

Back