Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
18-2/3
Αμα αβλεπω τετοιες διαφορες ο νους μου παει στο κακο.

Ε καλα εχω να σου δωσω εγω παραδειγματα απο δω μεσα με σκορ 14-1 ή 18-2 ή 18-5 αρκετα, μην κοιτας που δεν μιλαω πολυ... .yelling. Βεβαια αναφερομαι σε χαζοπερπατητουλι που οσο κ αν ακουγεται ευκολο θελει κ μια τεχνικη ειδικα αν τα πουλια ειναι πονηρεμενα...
Πρωινο σημερα κ λιγο περπατητο 14 στο χερι, με τα πουλια να ειναι ακομα λιγοτερα απο χθες... Τα πιο πολλα ειχαν αφησει τα λογγια κ ειχαν πεσει μεσα στις ελιες γεγονος που αν συνδυαστει κ με τις αυξομειωσεις στους πληθυσμους τους μαλλον εχουμε καθημερινες μετακινησεις...

Μπράβο σε όλους τους συναδέλφους για τις εξόδους τους,περνάμε όλοι καλά έξω στη φύση και αυτό είναι που μετράει.Τώρα,είτε 5 είτε 10 τσίχλες το ίδιο είναι!.bravo.

Χθεσινό περπατητο και λιγο καρτερι το απόγευμα παρέα με τον κολλητό μου,πιάσαμε σχεδόν το όριο και οι δύο μαζί...
Περπατητό μόνο με τη benelli comfort πλέον,καμία σχέση με το δίκανο,πολύ πιο ευκίνητο όπλο.Τσίχλες πιο πολλές μέσα στα λιοστάσια,ούτε βάτα,ούτε καλάμια..
Αύριο τελευταία μέρα,παραδοσιακά,με τον πατέρα μου και το δικανάκι μου!:)

Επαιζε μαντουμπαλααααα αγαπηηηηη γλυκια μουυυυυ
Ετσι ακριβως
Ενταξει εγω το μερος δεν το ξερω πρωτη φορα ανεβηκα και ισως εκατσα στο ποιο ασχετο σημειο αφου το πρωι οταν φτασαμε ειδα κατι φατσες στην ασφαλτο να μας κοιτανε περιεργα λες και τους ειχαμε κλεψει την προικα .what.
και ετσι αλλαξαμε σημειο με αποτελεσμα να χασω 5 πουλια μεσα στην ρεματια αφου θα χρειαζομουν αλησοπριονο για να ζυγωσω εκει κοντα και να τις βρω
Κατεβηκα οσο μπορουσα αλλα ηταν πολυ δυσκολη η προσβαση με αποτελεσμα να με ακολουθησει μια τσιχλα
Τι κακο πραγμα ειναι αυτο ρε παιδια να βλεπεις πρωινιατικα 10 ατομα τυφεκιοφορους να καθονται επανω στην ασφαλτο σε επαρχιακο δρομο μετα οπλα στα χερια ετοιμοπολεμοι κοιταζοντας ψηλα μηπως και περασουν τα Γερμανικα αεροπλανα και τα κατταριψουν
Κατσε ρε μαστορα ποιο μεσα
Περναει ο αλλος με την οικογενεια του με τα παιδια του και βλεπουν αυτην την εικονα και αρχιζουν τις ιστοριες και μας παιρνουν ολους μπαλα
Αυτο ομως που εγινε καποια στιγμη απο τις 07.30-08.30 δεν περιγραφεται
Μιλαμε τοσο τουφεκιδη δεν εχω ξανα ακουσει και ολο αυτο σε ενα συγκεκριμενο σημειο της περιοχης
Περναγαν πουλακια δεν λεω αλλα οχι για τοσο χαμο

Τελος για φετος και για μενα σημερα. Παρεα 3 ατομων, εγω, ο Ευριπιδης, ο γιος του, και ενας γνωστος απο το σκοπευτηριο. Ελαχιστα πουλια επαιξαν, αν και κατα τις 3 περασαν μερικες, και αναθαρρησαμε. Τελικο αποτελεσμα για μενα 1 τσιχλα, αλλη μια για τον γιο του Ευριπιδη, 4 για τον Ευριπιδη και 5 για τον αλλο της παρεας. Το μερος δουλεψε εντελως αναποδα, απο μενα εκτος τις απογευματινες δεν βγηκε σχεδον τιποτα, αλλα τι να κανεις, ηταν γενικο το κακο φετος.

Φυσιγγια γεμισμενα με G3000 και Aquila, αλλα ηταν τοσες λιγες οι τουφεκιες που δεν εβγαλα σοβαρο συμπερασμα.

Καλημέρα. Έκλεισε και για μένα χθες φτωχά-φτωχά η φετινή, συνολικά φτωχή, κυνηγετική χρονιά!
Τετάρτη απόγευμα στο χωριό για ελιές, πρόλαβα λίγο το απογευματινό με το μονόκαννο Baikal, τουφέκισα 5-6, χτύπησα 2, αλλά βρήκα μόνο 1. :(
Πέμπτη μετά την εργασία στις ελιές, ξαναπήγα λίγο μετά τις 5.00 ... Μετά και την προτροπή του Τάσου...
Καλή δουλειά κ καλα να τσιχλοπερασεις..:)
Ρίξε και καμιά αποχαιρετιστήρια με το 16αρι;)
(... αν και να μη μου τόλεγε, τόχα σκοπό ... ;)) πήγα με το 16αρι. Στην αρχή περάσανε 2-3 σε ύψος που συνήθως δεν σηκώνω τουφέκι, τελικά έριξα σε μια, άφησε πούπουλα στον αέρα, έκλεισε φτερά κι έπεσε σαν πέτρα αλλά μακριά και σε σημείο που δεν είχε νόημα να πάω να ψάξω. Μπορώ να πω πως μετάνιωσα που της έριξα! Μετά δεν πέρασε άλλη μέχρι τις 6.30 περίπου, οπότε περάσανε 6-7 σχεδόν μαζεμένες ... Πρόλαβα και χτύπησα 2 που πέσανε ξερές, σχετικά κοντά μου - και ανάσκελα και τις βρήκα γρήγορα. Και η σχετική φωτο ... αλλά ήταν πολύ σκοτεινά και με το φλας του κινητού δεν έχω καταφέρει ποτέ ρε γμτ να βγάλω μια καθαρή φωτογραφία!:(
20160225_183748.jpg

Παρασκευή συνέχισα τις ελιές, μετά τις πήγα στο ελαιουργείο, έκατσα κι έβγαλα το λάδι κι όταν γύρισα είχε ήδη νυχτώσει.
Σάββατο έπρεπε να έρθω στα Χανιά, για να φέρω λάδι στην αδερφή μου. Μέχρι να το τακτοποιήσουμε, να ψήσουν μπριτζόλες να φάμε κλπ. γύρισα στο χωριό αργά το απόγευμα. Τρέχω στο καρτέρι, αλλά επειδή ήταν αργά, και επειδή οι τσίχλες το σούρουπο περνάνε πολύ χαμηλά και σαν σαΐτες, πήρα το Baikal (12αρι) για να ρίχνω διασποράς, που στο 16αρι δεν έχει. Χτύπησα 2 αλλά όταν πήγα να τις πάρω δεν κατάφερα να τις βρω, βρήκα μόνο πούπουλα στα σημεία που είχαν πέσει... :mad:
Την Κυριακή (χθες) είχα να πάω σε μια κοινωνική υποχρέωση (μνημόσυνο) σε άλλο χωριό κι έτσι έχασα το πρωινό. Μετά το μεσημεριανό φαγητό έκανα την τελευταία μου βόλτα για κανένα δίωρο, παίρνοντας ξανά το 16αρι. Δυο μόνο τσίχλες τουφέκισα και πήρα τη μια ... Και του χρόνου νά 'μαστε καλά...:)
20160228_153826.jpg

Μετά από "τρομερή συνεννόηση" με την...διευρυμένη παρέα για την τελευταία έξοδο βρεθήκαμε να κυνηγάμε σχετικά κοντά με την παρέα του HuntersLife (σε άλλο Άγιο όμως!!).
Ντάξει δε λέω καλό το σημείο τους (το είχαν ανακαλύψει προηγούμενο σ/κ που έλειπα) αλλά θα προτιμούσα να ήμουν μαζί σας...τουλάχιστον μετά από ένα μίνι περπατητό βρέθηκα κοντά και πρόλαβα να καλημερίσω τον Μάκη (λόγω προβλήματος που είχε μέλος της παρέας εξαφανιστήκαμε πιστόλι μετά...).

Οκτώ πουλάκια πήρα μαζί μου στην τελευταία έξοδο αλλά να πω την αλήθεια ξενέρωσα που δεν ήμουν στην παρέα και σε ότι ακολούθησε...στο επόμενο Happening φορά θα θέσω στο team μας ως όρο αδιαπραγμάτευτο την συμμετοχή στα κοινά του Hunterslife...

δύσκολο πράγμα οι...διευρύνσεις οι κυνηγετικές....

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ!!!

Για ποτε φτάσαμε απο τον Σεπτέμβρη στην τελευταία μέρα του κυνηγιου ούτε που το κατάλαβα...what.
Περπάτησα αρκετά και σημερα και καταφερα 4 τσιχλες στο χερι κ δυστυχώς 3 χαμενες που οσο και αν έφαγα τον τόπο δεν καταφερα να τις βρω.
Φτάνοντας στο αμαξι το όπλο αυτη την φορα δεν άδειασε με τα χέρια αλλα πατώντας την σκανδάλη..,Ειναι κάτι που το κάνω χρονια.θελωντας με αυτο τον τρόπο να αποχαιρετήσω την χρονια που μολις έφυγε(και να μην ξανάρθει τέτοια τσιχλοχρονια),πιστεύοντας του χρόνου να ειναι πολυ καλύτερα τα πράγματα..

Να είμαστε καλά και του χρόνου παιδια....shake hands.

Για ποτε φτάσαμε απο τον Σεπτέμβρη στην τελευταία μέρα του κυνηγιου ούτε που το κατάλαβα...what.
Περπάτησα αρκετά και σημερα και καταφερα 4 τσιχλες κ δυστυχώς 3 χαμενες που οσο και αν έφαγα τον τόπο δεν καταφερα να τις βρω.
Φτάνοντας στο αμαξι το όπλο αυτη την φορα δεν άδειασε με τα χέρια αλλα πατώντας την σκανδάλη..,Ειναι κάτι που το κάνω χρονια.θελωντας με αυτο τον τρόπο να αποχαιρετήσω την χρονια που μολις έφυγε(και να μην ξανάρθει τέτοια τσιχλοχρονια),πιστεύοντας του χρόνου να ειναι πολυ καλύτερα τα πράγματα..

Να είμαστε καλά και του χρόνου παιδια....shake hands.
ωωωωωππππ τι φυσιγγακια ειναι αυτα;;;;κ του χρονου τασο

Καλημέρα. Έκλεισε και για μένα χθες φτωχά-φτωχά η φετινή, συνολικά φτωχή, κυνηγετική χρονιά!
Τετάρτη απόγευμα στο χωριό για ελιές, πρόλαβα λίγο το απογευματινό με το μονόκαννο Baikal, τουφέκισα 5-6, χτύπησα 2, αλλά βρήκα μόνο 1. :(
Πέμπτη μετά την εργασία στις ελιές, ξαναπήγα λίγο μετά τις 5.00 ... Μετά και την προτροπή του Τάσου...
(... αν και να μη μου τόλεγε, τόχα σκοπό ... ;)) πήγα με το 16αρι. Στην αρχή περάσανε 2-3 σε ύψος που συνήθως δεν σηκώνω τουφέκι, τελικά έριξα σε μια, άφησε πούπουλα στον αέρα, έκλεισε φτερά κι έπεσε σαν πέτρα αλλά μακριά και σε σημείο που δεν είχε νόημα να πάω να ψάξω. Μπορώ να πω πως μετάνιωσα που της έριξα! Μετά δεν πέρασε άλλη μέχρι τις 6.30 περίπου, οπότε περάσανε 6-7 σχεδόν μαζεμένες ... Πρόλαβα και χτύπησα 2 που πέσανε ξερές, σχετικά κοντά μου - και ανάσκελα και τις βρήκα γρήγορα. Και η σχετική φωτο ... αλλά ήταν πολύ σκοτεινά και με το φλας του κινητού δεν έχω καταφέρει ποτέ ρε γμτ να βγάλω μια καθαρή φωτογραφία!:(
20160225_183748.jpg

Παρασκευή συνέχισα τις ελιές, μετά τις πήγα στο ελαιουργείο, έκατσα κι έβγαλα το λάδι κι όταν γύρισα είχε ήδη νυχτώσει.
Σάββατο έπρεπε να έρθω στα Χανιά, για να φέρω λάδι στην αδερφή μου. Μέχρι να το τακτοποιήσουμε, να ψήσουν μπριτζόλες να φάμε κλπ. γύρισα στο χωριό αργά το απόγευμα. Τρέχω στο καρτέρι, αλλά επειδή ήταν αργά, και επειδή οι τσίχλες το σούρουπο περνάνε πολύ χαμηλά και σαν σαΐτες, πήρα το Baikal (12αρι) για να ρίχνω διασποράς, που στο 16αρι δεν έχει. Χτύπησα 2 αλλά όταν πήγα να τις πάρω δεν κατάφερα να τις βρω, βρήκα μόνο πούπουλα στα σημεία που είχαν πέσει... :mad:
Την Κυριακή (χθες) είχα να πάω σε μια κοινωνική υποχρέωση (μνημόσυνο) σε άλλο χωριό κι έτσι έχασα το πρωινό. Μετά το μεσημεριανό φαγητό έκανα την τελευταία μου βόλτα για κανένα δίωρο, παίρνοντας ξανά το 16αρι. Δυο μόνο τσίχλες τουφέκισα και πήρα τη μια ... Και του χρόνου νά 'μαστε καλά...:)
20160228_153826.jpg
Μπραβο Στελιο με τα μονοκαννα...congrats..congrats..congrats..well done.
Παλικαρίσιο κυνηγι...face to face...RESPECT.
Στο 16αρι ιδιογωμοση έριξες?

Δεν κρατήθηκα και έκανα και ενα απογευματινο με την mossberg..
δυο μεσημεριανοί περπατηταδες μου έστειλαν δυο τσιχλες συστημένες και τις αλφαδιασα μονοτουφεκες και ξυλιασμενες..Τελικά οσο δυνατό ειναι το nsi gm3 fast άλλο τόσο ειναι φονικό..
Αργά το σουρουπο τουφεκισα τρεις σφήνες αλλα δεν κράτησα καμια..

Μετά από "τρομερή συνεννόηση" με την...διευρυμένη παρέα για την τελευταία έξοδο βρεθήκαμε να κυνηγάμε σχετικά κοντά με την παρέα του HuntersLife (σε άλλο Άγιο όμως!!).
Ντάξει δε λέω καλό το σημείο τους (το είχαν ανακαλύψει προηγούμενο σ/κ που έλειπα) αλλά θα προτιμούσα να ήμουν μαζί σας...τουλάχιστον μετά από ένα μίνι περπατητό βρέθηκα κοντά και πρόλαβα να καλημερίσω τον Μάκη (λόγω προβλήματος που είχε μέλος της παρέας εξαφανιστήκαμε πιστόλι μετά...).

Οκτώ πουλάκια πήρα μαζί μου στην τελευταία έξοδο αλλά να πω την αλήθεια ξενέρωσα που δεν ήμουν στην παρέα και σε ότι ακολούθησε...στο επόμενο Happening φορά θα θέσω στο team μας ως όρο αδιαπραγμάτευτο την συμμετοχή στα κοινά του Hunterslife...

δύσκολο πράγμα οι...διευρύνσεις οι κυνηγετικές....

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ!!!
σ έψαχνα βρε μετά και ρωτούσα αλλά......
δεν πειράζει κάποια άλλη φορά :)

Status
Not open for further replies.
Back