Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους.
Επιτέλους κι ενα καλό νεο.πήρε ο μικρός γιος το lower στ αγγλικά αν και δεν είναι πολύ του διαβάσματος.μεγαλο άγχος έφυγε απο πανω μου
Μπράβο Ευριπίδη, και σ' ανώτερα! .congrats. ... Την Υγειά τους να 'χουνε τα παιδιά όλου του κόσμου!
Εγώ φεύγω το μεσημέρι στο χωριό για ελιές ... ε, και για καμιά τσίχλα ;) ... Του φούστη, ένα 4ήμερο θα είμαι εκεί, ελπίζω κάτι να γίνει ... να κλείσει όμορφα η χρονιά!
( Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) ... .sarcastic.

Επιτέλους κι ενα καλό νεο.πήρε ο μικρός γιος το lower στ αγγλικά αν και δεν είναι πολύ του διαβάσματος.μεγαλο άγχος έφυγε απο πανω μου
Το Lower το παιρνει, τις φασσες που σου φευγουν τις φερνει σαν "καλτσες" κατω... Εχει λαμπρο μελλον ο γιος σου... .shake hands.
Μπραβο Ευριπιδη, να σου δινει παντα χαρες κ να ειναι καλοτυχος στη ζωη του... .congrats.
Υ.γ Θυμαμαι κ εγω σε ηλικια Λυκειου με εξετασεις σε ξενες γλωσσες κ πανελληνιες που ελεγε καθε χρονο η μανα μου... "φετος θα δωσεις περισσοτερη βαση στο διαβασμα κ λιγοτερη στο κυνηγι για να τα παμε καλα"... Μανα της ελεγα " Τεταρτη απογευμα κ Σ-Κ θα πηγαινω με τον μπαμπα για κυνηγι κ οτι πτυχειο δωσω θα το παρω... Αν δεν περασω σε καποιο τοτε το ξανασυζηταμε..." .sarcastic.
Τελικα κ πτυχειο σε δυο ξενες γλωσσες πηρα, κ στο Οικονομικο πανεπιστημιο περασα κ εκανα και μερικα κυνηγια που τωρα φανταζουν ονειρικα... Το παν ειναι κραταμε τις ισσοροπιες κ να κανουμε πραγματα που αγαπαμε για να ξεκουραζουμε κ λιγο το μυαλο μας...;)

πήρε ο μικρός γιος το lower στ αγγλικά αν και δεν είναι πολύ του διαβάσματος
Ούτε ο δικός μου .sarcastic.
Υγεία να έχουν φίλε και θα τον βρουν τον δρόμο τους!!!!
Να ησυχάσουμε και εμείς μπας και ξαναπαντρευτούμε.my man.

Status
Not open for further replies.
Back