Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παρέα, επιστροφή πριν λίγο μιας και έχω μία κοινωνική υποχρέωση. Καλά ήταν, σήμερα αφιερωσαμε την έξοδο στις κιχλες να ξεκαπνισουμε και λίγο. Λίγα τα πουλιά έφυγαν από τα μέρη που τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν πολλά, παρόλαυτά με περπάτημα και παρέα τον κουμπάρο μου και τον φίλο Κώστα καλά περάσαμε. Τελικά πήρα 9 κιχλες στο χέρι (12 ο κουμπάρος μου και 10 ο Κώστας) και από χαμένα ευτηχως ελάχιστα, μόνο 2 όλοι μαζί, μιας και έλειψη απορτοσκυλου είμαστε προσεκτικοί στις τουφεκιες μας. Τα πουλιά και σήμερα δεν σηκώνονταν με τίποτα παρόλο που είχε πολλά τουφεκιά γύρω γύρω. Σήμερα ειδαμε και κάποια κοπαδακια ( απο 5-6 πουλια) δείγμα πως τα πουλιά κοπαδιαζουν για το ταξείδι τους. Από φυσίγγια euromix 9-10 και oscar sporting, μια χαρά τα πήγαν παρόλο το νοτιά και τη πολλή ζέστη. Ή αυριανή τελευταία μέρα είναι αφιερωμένη το πρωι στη σκυλίτσα για καμιά βασίλισσα και το απόγευμα στις κιχλες.

free photo hosting

Χαιρετώ την παρεα..5 τσιχλες πηρα στο χερι με μπόλικο περπάτημα και δυο χαμένες στα πουρναρια..Ειχε κυνηγούς σημερα αλλά ζήτημα αν έπεσαν 20τουφεκιες..Αύριο τελευταία μέρα θα βγω για τον αποχαιρετισμό στα όπλα..:(
Μπράβο Τασο, έστω και έτσι κάναμε τη βόλτα μας. Τι να κανείς φέτος με τη κακή χρονια.

Δέκα τσίχλες από εμένα και δυο χαμένες παρόλο το σκυλάκι.
Περπάτημα για δύο ώρες σε ελαιωνα με φίλο, αρκετά τα πουλιά.
Την κατάσταση έσωσαν άλλοι είκοσι που περπαταγαν επίσης και τις ξεσηκωναν.
Benelli Centro σήμερα, για πρώτη φορά εφέτος, με LM Seminol και προπερσινα Euromix που τα πηγαν πολύ καλά.
Ναμαστε καλά και του χρόνου.

Last edited:
Χαιρετώ την παρεα..5 τσιχλες πηρα στο χερι με μπόλικο περπάτημα και δυο χαμένες στα πουρναρια..Ειχε κυνηγούς σημερα αλλά ζήτημα αν έπεσαν 20τουφεκιες..Αύριο τελευταία μέρα θα βγω για τον αποχαιρετισμό στα όπλα..:(
Καλησπέρα στην παρέα.
Αποχαιρετισμός στην κυνηγετική περίοδο σήμερα με τον πατέρα μου στην Χαλκιδική.
Δύο τσίχλες πήρε ο πατέρας μου και μια εγώ.Θα μπορούσαμε να έχουμε 4-5 πουλιά ακόμη αν είμασταν πιο εύστοχοι.
Του Αύγουστο τώρα πρώτα ο Θεός και μέχρι τότε λίγο ψάρεμα λίγο σκοπευτήριο θα περάσει ο καιρός.
Καλημέρα παρέα, επιστροφή πριν λίγο μιας και έχω μία κοινωνική υποχρέωση. Καλά ήταν, σήμερα αφιερωσαμε την έξοδο στις κιχλες να ξεκαπνισουμε και λίγο. Λίγα τα πουλιά έφυγαν από τα μέρη που τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν πολλά, παρόλαυτά με περπάτημα και παρέα τον κουμπάρο μου και τον φίλο Κώστα καλά περάσαμε. Τελικά πήρα 9 κιχλες στο χέρι (12 ο κουμπάρος μου και 10 ο Κώστας) και από χαμένα ευτηχως ελάχιστα, μόνο 2 όλοι μαζί, μιας και έλειψη απορτοσκυλου είμαστε προσεκτικοί στις τουφεκιες μας. Τα πουλιά και σήμερα δεν σηκώνονταν με τίποτα παρόλο που είχε πολλά τουφεκιά γύρω γύρω. Σήμερα ειδαμε και κάποια κοπαδακια ( απο 5-6 πουλια) δείγμα πως τα πουλιά κοπαδιαζουν για το ταξείδι τους. Από φυσίγγια euromix 9-10 και oscar sporting, μια χαρά τα πήγαν παρόλο το νοτιά και τη πολλή ζέστη. Ή αυριανή τελευταία μέρα είναι αφιερωμένη το πρωι στη σκυλίτσα για καμιά βασίλισσα και το απόγευμα στις κιχλες.

free photo hosting
Δέκα τσίχλες από εμένα και δυο χαμένες παρόλο το σκυλάκι.
Περπάτημα για δύο ώρες σε ελαιωνα με φίλο, αρκετά τα πουλιά.
Την κατάσταση έσωσαν άλλοι είκοσι που περπαταγαν επίσης και τις ξεσηκωναν.
Benelli Centro σήμερα, για πρώτη φορά εφέτος, με LM Seminol και προπερσινα Euromix που τα πηγαν πολύ καλά.
Ναμαστε καλά και του χρόνου.
Και του χρόνου να στε καλά παιδιά να ξαναπατε πάλι.

Εμεις σήμερα συην Ευβοια δεν κάναμε τίποτα σπουδαίο.Ολοι με μονοψήφιο αριθμό .Λίγα πουλιά και ψηλωμένα, αλλά εμφανίζονταν κατα κύματα.
Αυριο τελευταία μέρα θα γίνει μια ακόμη έξοδος ,έτσι για το καλό και ότι έχει.

Ευχαριστώ, μακάρι αλλά δεν με βλέπω τόσο σύντομα, Τάσο τα πούλησαν οι μαντραχαλεοι οι γιοι του μέχρι και μηχανάκι και καλάμι για τουνα είχε πάρει από δω ο μπάρμπας. Στο μέλλον θα ζητήσω τη βοήθεια σας για αγορα καλαμιου και λοιπου εξοπλισμού. Συγνώμη .off topic.

Τάσο τα πούλησαν οι μαντραχαλεοι οι γιοι του
.buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.
Ενταξει τα υπόλοιπα αλλά έκατσαν και έδωσαν καλάμια απικο μπαμπού 50χρονων ρε φιλε..what. Ακόμα και αν δεν ψάρευαν έπρεπε να τα κρατούσαν σαν ενθύμιο..
Του ανδρειωμενου τα άρματα δεν πρεπει να πουλιούνται...off topic.

Last edited:
.buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.
Ενταξει τα υπόλοιπα αλλά έκατσαν και έδωσαν καλάμια απικο μπαμπού 50χρονων ρε φιλε..what. Ακόμα και αν δεν ψάρευαν έπρεπε να το κρατούσαν σαν ενθύμιο..
Του ανδρειωμενου τα άρματα δεν πρεπει να πουλιούνται...off topic.
Τι περιμένεις Τάσο από made in USA..sarcastic.

Ευχαριστώ, μακάρι αλλά δεν με βλέπω τόσο σύντομα, Τάσο τα πούλησαν οι μαντραχαλεοι οι γιοι του μέχρι και μηχανάκι και καλάμι για τουνα είχε πάρει από δω ο μπάρμπας. Στο μέλλον θα ζητήσω τη βοήθεια σας για αγορα καλαμιου και λοιπου εξοπλισμού. Συγνώμη .off topic.
Οποτε θες στείλε μου ένα κατάλογο με ψαρικα εργαλεια και ευχαρίστως να σου προτείνω κάποια σετ καλαμιων - μηχανισμών ανάλογα τι ψαρεμα θες να κάνεις.

τέλος και για μένα φέτος στους Καθενούς που ήταν κι η γιορτή του φόρουμ
λίγα πουλιά με πολλά τουφέκια κατάφερα να κάνω 3 χωρίς να δώ πολλά πουλιά κάποιοι όμως ήταν σε καλύτερα καρτέρια και έκαναν δουλίτσα
είδα συνάδελφο που γύριζε στ αυτοκίνητο με 18 πουλιά όπως συζητούσαν οι 2 συγκυνηγοί του που πέρασαν αργότερα από δίπλα μου και οι οποίοι είχαν κάνει 2 και 3 αντίστοιχα
βέβαια δεν έλειψαν και οι καραμαλάκες με τα μαγνητόφωνα όπου δεν πλησίασα για να μην χαλάσω το κέφι μου για την υπόλοιπη ημέρα :)
και του χρόνου με υγεία καιιιιιιιιιι m2 .sarcastic.

είδα συνάδελφο που γύριζε στ αυτοκίνητο με 18 πουλιά όπως συζητούσαν οι 2 συγκυνηγοί του που πέρασαν αργότερα από δίπλα μου και οι οποίοι είχαν κάνει 2 και 3 αντίστοιχα
18-2/3
Αμα αβλεπω τετοιες διαφορες ο νους μου παει στο κακο.

Status
Not open for further replies.
Back