Δυστυχως τα οικονομικα μου αυτη την περιοδο δεν μου επιτρεπουν να ειμαι μαζι σας αν κ θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα... Στο Μανεση Μεσσηνιας, ενα χωριο καμια 25αρια χλμ εξω απο την Καλαματα...Ελα επάνω Αρη να τις καψουμε ,αυριο οργανώνεται μεγάλη επιχείρηση.
Σε ποιο χωριο πίνετε τα τσίπουρα ρε φίλε?
Αν και την έχω οργωσει την Μεσσηνία με την δουλεια δεν το έχω πάρει χαμπάρι αυτό το χωριο ,εχουμε Μανεσι όμως και εμεις προς Καλάβρυτα μεριά.Ευχομαι τα οικονομικα για ολους μας να καλυτερέψουν γιατι η κατάσταση είναι δραματική ,και ευτυχως που υπάρχει το κυνηγι να παιρνουμε λίγο οξυγόνο.Τωρα για το τσίπουρο έχω την ίδια αποψη εχω ταιριάξει τον καφέ με το κυνήγι πιο πολυ.Δυστυχως τα οικονομικα μου αυτη την περιοδο δεν μου επιτρεπουν να ειμαι μαζι σας αν κ θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα... Στο Μανεση Μεσσηνιας, ενα χωριο καμια 25αρια χλμ εξω απο την Καλαματα...
Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν ειναι πολυ του τσιπουρου, προτιμω το κυνηγι...![]()
Μάνεσης,Διόδια,Στέρνα,Αετοφωλιά(Σιαμπάκαλφα),Αριστομένης τι μου θύμισες καλέ μου φίλε 1990-1991 οι τσίχλες ήταν χιλιάδεςΣτο Μανεση Μεσσηνιας, ενα χωριο καμια 25αρια χλμ εξω απο την Καλαματα...
![]()
Εχεις περασει κ απο εδω ρε βετερανε???.asking. Κλασσικα τσιχλομερη της Μεσσηνιας....Μάνεσης,Διόδια,Στέρνα,Αετοφωλιά(Σιαμπάκαλφα),Αριστομένης τι μου θύμισες καλέ μου φίλε 1990-1991 οι τσίχλες ήταν χιλιάδες![]()
καμια ταβέρνα δεν θυμάσαι;;;Μάνεσης,Διόδια,Στέρνα,Αετοφωλιά(Σιαμπάκαλφα),Αριστομένης τι μου θύμισες καλέ μου φίλε 1990-1991 οι τσίχλες ήταν χιλιάδες![]()
δόξα το θεό την τσίχλα την έχω γλεντήσει πολύΕχεις περασει κ απο εδω ρε βετερανε???.asking. Κλασσικα τσιχλομερη της Μεσσηνιας....![]()
Παναγόπουλος Παναγ. στον Αριστομένη συγγενής των φίλων μου από το χωριό Κουτίφαρι .ha ha ha.καμια ταβέρνα δεν θυμάσαι;;;
Παναγόπουλος Παναγ. στον Αριστομένη συγγενής των φίλων μου από το χωριό Κουτίφαρι .ha ha ha.
Τις τσίχλες σου από φαρμακείο τις πήρες; .xm.Πανουτσο ΠΑΤΩΝΕΙΣ;
Τις τσίχλες σου από φαρμακείο τις πήρες; .xm.![]()