Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελα επάνω Αρη να τις καψουμε ,αυριο οργανώνεται μεγάλη επιχείρηση.
Σε ποιο χωριο πίνετε τα τσίπουρα ρε φίλε?
Δυστυχως τα οικονομικα μου αυτη την περιοδο δεν μου επιτρεπουν να ειμαι μαζι σας αν κ θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα... Στο Μανεση Μεσσηνιας, ενα χωριο καμια 25αρια χλμ εξω απο την Καλαματα...
Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν ειναι πολυ του τσιπουρου, προτιμω το κυνηγι... .well done.

Δυστυχως τα οικονομικα μου αυτη την περιοδο δεν μου επιτρεπουν να ειμαι μαζι σας αν κ θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα... Στο Μανεση Μεσσηνιας, ενα χωριο καμια 25αρια χλμ εξω απο την Καλαματα...
Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν ειναι πολυ του τσιπουρου, προτιμω το κυνηγι... .well done.
Αν και την έχω οργωσει την Μεσσηνία με την δουλεια δεν το έχω πάρει χαμπάρι αυτό το χωριο ,εχουμε Μανεσι όμως και εμεις προς Καλάβρυτα μεριά.Ευχομαι τα οικονομικα για ολους μας να καλυτερέψουν γιατι η κατάσταση είναι δραματική ,και ευτυχως που υπάρχει το κυνηγι να παιρνουμε λίγο οξυγόνο.Τωρα για το τσίπουρο έχω την ίδια αποψη εχω ταιριάξει τον καφέ με το κυνήγι πιο πολυ.

Η ημέρα ξεκίνησε με αισιοδοξία αλλά οι προσδοκίες για μια καλή συνάντηση με τις τσίχλες αποδείχτηκαν μεγάλες. Δεν είναι λίγες οι φορές που το τελευταίο ΣΚ της περιόδου, στον συγκεκριμένο τόπο έχουμε βρει πάρα πολλά πουλιά. Τις περισσότερες μάλιστα από αυτές η αυλαία έκλεινε με μια μελαγχολική διάθεση, αφήνοντας μια γλυκόπικρη αίσθηση αφού οι πολλές τσίχλες εμφανίζονταν με την λήξη της περιόδου, δίνοντας τροφή για σχόλια του στυλ "κοίτα που χάνουμε τις καλύτερες μέρες τώρα που τελειώνει κτλ,κτλ" .
Φέτος όμως για μένα προσωπικά δεν ήταν έτσι. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και αν δεν βρεις πουλιά στα κοτετσάκια που ξέρεις, μάλλον τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Ο ζεστός ήλιος, οι 23 βαθμοί που έδειξε κάποια στιγμή το θερμόμετρο καθώς και η απουσία των πουλιών έκανε την κάθε προσπάθεια να μοιάζει με "αγγαρεία". Αποτραβήχτηκα διακριτικά από την παρέα που επέμεινε για λίγες τσίχλες ακόμα και προτίμησα την δροσιά και τις μυρωδιές της ανθισμένης φύσης ... :D ... υπό την σκιά των ιτιών.
Είχαμε και guest star σήμερα, τον Gerry ο οποίος έδωσε ως συνήθως ένα άλλο χρώμα στην παρέα, παρασύροντας και τον νεαρό Πανούτσο σε τρελίτσες. Από πουλιά μην τα ρωτάτε, τρεις τσίχλες έκανα εγώ και οι υπόλοιποι τρεις με πολύ αίμα, δάκρυα και ιδρώτα πρέπει να ακούμπησαν τις 20.

Ας βάλω και μερικές φώτο τραβηγμένες μετο κινητό από την σημερινή εξόρμηση με τους Ταλιμπάν.

4_1.jpg

Εδω τα παιδάκια την μετράνε να δουν ποιό έχει την μεγαλύτερη .......σακούλα .

3_3.jpg

Status
Not open for further replies.
Back