Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλά να είμαστε Ηλία και του χρόνου θα έχουμε τα 20αρια μας ;)
Βρηκα αυτο σήμερα και. .ha ha ha.
BENELLI CRIO CAL.20
CRIO%20CAL%2020.jpg

Καραμπίνα Benelli crio cal20 πολύ καλή με 2 choke 2550 με 15.8 αυλό.890€

Sorryyyyyyyyyy.off topic.
http://www.volosguns.gr/images/stories/virtuemart/product/resized/dscf4887-(large)_640x240.jpg στα μικρα διαμετρηματα παω πολυ τα s.p αυτο μου αρέσει παρα πολύ

Καλά να είμαστε Ηλία και του χρόνου θα έχουμε τα 20αρια μας ;)
Βρηκα αυτο σήμερα και. .ha ha ha.
BENELLI CRIO CAL.20
CRIO%20CAL%2020.jpg

Καραμπίνα Benelli crio cal20 πολύ καλή με 2 choke 2550 με 15.8 αυλό.890€

Sorryyyyyyyyyy.off topic.
Στην προτείνω ανεπιφύλακτα.;)
Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Και η τιμή είναι υπέρ το δέοντος καλή.

Χθεσινό περπατητό και λιγο καρτέρι,όπλο benelli comfort,φυσιγγια euromix και tordo 30gr,με πολύ ζέστη,8 στο χέρι και 1 χαμένη.Η μια τσιχλίτσα είναι κόκκινη,μετά από αρκετα χρόνια!Βρηκαμε και ένα φίδι που βγήκε να λιαστεί...hunter.

img host
Μπράβο φίλε μου...well done.
Το φίδι του την άναψες?:)

Μπράβο φίλε μου...well done.
Το φίδι του την άναψες?:)
Να σαι καλά!Κοίτα Τάσο επειδή είναι κ πολλοί που τα βλέπουν αλλίως τα πράγματα,και πρεπει να προσέχουμε τι λέμε,θα σου πω πως αν και τα σιχαίνομαι τα φίδια,εγώ δεν του την άναψα!
Αλλά δεν ειχα πάει μόνος για κυνήγι.xm.

Καλησπερα! Μολις μπηκα στο αυτοκινητο..εψαχνα μεχρι τωρα με το φακο και τις τελευταιες τσιχλες,καθως στο απογευματινο περνανε ολες μαζεμενες πολυ αργα. 4 ωρες μοναχικο περπατητο σημερα 16 στο χερι και μετα απογευματινο 3 στο χερι.συμπερασμα μονο στο περπατητο κανεις πουλια..επιστροφια δεν εχουν μπει απο οτι φαινεται.θα μπουν παλι τελευταια βδομαδα και ολο τον Μαρτη.και μια γρηγορη φωτο.
Z545nMv.jpg

εγω ειπα να παω για κανα περπατητο με 32 φυσιγγια μονο και 4 αρι τσοκ για να πιασω καπνος το οριο αλλα μιας επιασε η γριπη κ μας εχει γ@μ..σει 4 μερες με 39 πυρετο και το νοσοκομει ομε εχει διωξει 2 φορες....
σε κανα 2-3 μερες θα βγω ομως να μπαρουτιασω και το δικανο....

που στε ρε μπερετακατηδες??????.yel..yel. ακομα ψαχνετε καπελακια???

οσο παει η μπενελι κ στρωνει τοσο αρχιζει κ με τρελαινει ....τουφεκιες που λες τι κανει ρε μ..λακα... οπως λεει ενας φιλος αστους να λενε οτι τα δικα τους σκοτωνουν.....sarcastic..sarcastic.

σας ελειψα κουφαλιτσες καθολου.....very funny..very funny.

εγω ειπα να παω για κανα περπατητο με 32 φυσιγγια μονο και 4 αρι τσοκ για να πιασω καπνος το οριο αλλα μιας επιασε η γριπη κ μας εχει γ@μ..σει 4 μερες με 39 πυρετο και το νοσοκομει ομε εχει διωξει 2 φορες....
σε κανα 2-3 μερες θα βγω ομως να μπαρουτιασω και το δικανο....

που στε ρε μπερετακατηδες??????.yel..yel. ακομα ψαχνετε καπελακια???

οσο παει η μπενελι κ στρωνει τοσο αρχιζει κ με τρελαινει ....τουφεκιες που λες τι κανει ρε μ..λακα... οπως λεει ενας φιλος αστους να λενε οτι τα δικα τους σκοτωνουν.....sarcastic..sarcastic.

σας ελειψα κουφαλιτσες καθολου.....very funny..very funny.
Ακη καταρχήν περαστικά. Πάντως στο πυρετό το πέρασες το "όριο"και μάλιστα τέσσερις φορές. .sarcastic.

Καλησπερα! Μολις μπηκα στο αυτοκινητο..εψαχνα μεχρι τωρα με το φακο και τις τελευταιες τσιχλες,καθως στο απογευματινο περνανε ολες μαζεμενες πολυ αργα. 4 ωρες μοναχικο περπατητο σημερα 16 στο χερι και μετα απογευματινο 3 στο χερι.συμπερασμα μονο στο περπατητο κανεις πουλια..επιστροφια δεν εχουν μπει απο οτι φαινεται.θα μπουν παλι τελευταια βδομαδα και ολο τον Μαρτη.και μια γρηγορη φωτο.
Z545nMv.jpg
Μπράβο Γιάννη, τις εκαψες, αλλα και η 304 βγάζει φωτιές ετσι; .evil.

Μπράβο Γιάννη, τις εκαψες, αλλα και η 304 βγάζει φωτιές ετσι; .evil.
Γιαννη το ειχα καημό αυτο το οπλο απο μικρός..την ειχα κυνηγήσει κιολας για μια βδομάδα συνεχόμενη πριν μερικά χρονια..παντα μου άρεσε το ντελικάτο ζύγισμα της,το πολυ απλό και στιβαρό συστημα αερίων που εχει, η ποιότητα του όπλου και η 70αρα θαλαμη της..οταν τη βρήκα τη πήρα χωρις δευτερη σκέψη..το κοντακι παντως παίζει και αυτο το ρόλο του..η κανη της 66 πόντους μου πεφτει λιγο κοντή σε καρτερισια κυνηγια και ειμαι σε αναζήτησή 71 η 76 ποντους κανης,με προτίμηση σε 76 αλλα λιγο δύσκολο να βρεις..71 σημερα που μιλησα με οπλουργο(Χανιωτη) θα φέρει απο Ιταλία εισαγωγή την αλλη βδομάδα..αυτη τη στιγμη εχει 61 με τσοκ και 71 χωρις τσοκ στο μαγαζί...

Γιάννη χάθηκες ρε παλιοφιλε..:)
Μπράβο για την επιτυχία...congrats.
Είχε περισσότερες τσίχλες βλέπω ε?
Τασο κυνηγήσα πιο πολυ ωρα αυτη τη φορα..τσιχλες μπορω να σου πω λιγότερες απο την προηγούμενη φορα που πήγα..γι αυτο πιστευω οτι δεν εχουν μπει νεα πουλια,και θα πέσουν μαζεμένα οπως παντα την τελευταια βδομάδα..

Σημερα με τον sky faii καναμε μια βολτουλα πριν παμε για απογευματινο πολλα πουλια αλλα δεν βγαινανε ευκολα απο τα πυκνα και ειδα τι μεγαλυτερη και πιο χοντρη οχια στη ζωη μου.α πιασαμε το οριο και οι 2 οποτε φυγαμε νωρις.victory.

Γιαννη το ειχα καημό αυτο το οπλο απο μικρός..την ειχα κυνηγήσει κιολας για μια βδομάδα συνεχόμενη πριν μερικά χρονια..παντα μου άρεσε το ντελικάτο ζύγισμα της,το πολυ απλό και στιβαρό συστημα αερίων που εχει, η ποιότητα του όπλου και η 70αρα θαλαμη της..οταν τη βρήκα τη πήρα χωρις δευτερη σκέψη..το κοντακι παντως παίζει και αυτο το ρόλο του..η κανη της 66 πόντους μου πεφτει λιγο κοντή σε καρτερισια κυνηγια και ειμαι σε αναζήτησή 71 η 76 ποντους κανης,με προτίμηση σε 76 αλλα λιγο δύσκολο να βρεις..71 σημερα που μιλησα με οπλουργο(Χανιωτη) θα φέρει απο Ιταλία εισαγωγή την αλλη βδομάδα..αυτη τη στιγμη εχει 61 με τσοκ και 71 χωρις τσοκ στο μαγαζί...
Αν βρεις 76 εκ φουλ η 2* πάρτη με κλειστά μάτια. Η 71 εκ έχει μικρή διαφορά από την 66 εκ δεν αξίζει τα έξοδα.

Τι γίνεται ρε παιδιά πολύ φιδι ακούω..Λες να είναι σαμποταζ του Αγγελετου η του Τσιρωνη??.xm..sarcastic.
Γρήγορη εγω θα την άφηνα να παχύνει περισσότερο...my man.
Και εγω το ιδιο.......τασο αλλα με προλαβε ο sky fall που ηταν ενα μετρο απο τα ποδια του και το καταλαβε οταν το λαμπραντορ μου σηκωσε τριχα.shoot..shoot.

Status
Not open for further replies.
Back