Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γιωργο την προηγουμενη βδομαδα ημουνα σε πλαγια με 3 βαθμους ψοφοκρυο και υγρασια.μια χαρα πηγαν.περυσι με -1 χιονι και παλι υγρασια παλι ολα καλα.δεν ξερω αν εννοεις πιο πολυ κρυο αλλα εμεις εδω μεχρι εκει φτανει το κρυο μας.
Ευριπίδη με Sipe και σπορτινγκ είσαι καλυμμένος.
Δοκίμασε και Sipe ν7 σε περιστέρια.

γιασας τσιχλαδεςς που λετε σημερα το απογευμα λεω δεν παω για κανενα καρτερακιιι;; ετοιμαζω την 60νταρα ζωνιμου πεντακαθαρη η καραμπινααα με ωρεξη και πιανω καρτερι στις 6 παρα που αρχηζουνε και παιζουννν.hunter.1.hunter.1 βλεπω πουλια δεν περνανε λεω αντε μηπως αργησουνε κανα 10λεπτοο,,το 10λεπτο εγηνε μισαωρο 4 κοτσιφια περασανε εκτως βωλης και μια τσιχλα που τουφεκισα και δεν την βρηκαααα μεγαλη απογωιτευση και παπαρα ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑΑΑ.yell at..crying smile.αυριο παληηηηη μια προσπαθεια

image hosting over 10mb

print screen windows xp

image hosting 10mb limit

Καλησπέρα παρέα. Υπο συνεχή βροχή σήμερα το απογευματινό, απο τις 16:20 μεχρι τις 18:20 που εφυγα δε σταμάτησε. Οτι εγινε στο τέλος λιγο πριν φυγω, πηρα 4 κιχλες, 2 κοτσύφια και 1 κοτσυφος που δε βρήκα. Μου πέρασαν ατουφεκιστα άλλα 5-6 αλλα δεν τα τουφεκισα γιατι θα επεφταν στα πυκνά. Οπλο 725 sport και φυσίγγια euromix 9-10. Ολα τα πουλιά μονοτουφεκα ξερά και καθαρά. Μπορει να έφαγα πολλη νερό αλλα οι τουφεκιές που εκανα αξιζαν το κόπο, ωραιες φηλωμενες οι κιχλες αλλα οι κοτσυφοι σαν πύραυλοι χαμηλά και παρ'ολο το μήκος των καννων του 725 έπεσαν κεραυνοβολημενοι, σκηταδικες βολές. Πολλη το χαρηκα το σημερινο απογευματινό και ας μην εριξα πολλες τουφεκιές. Καλη συνεχεια παλικαρια μου.
IMG

Last edited:
Καλησπέρα παρέα. Υπο συνεχή βροχή σήμερα το απογευματινό, απο τις 16:20 μεχρι τις 18:20 που εφυγα δε σταμάτησε. Οτι εγινε στο τέλος λιγο πριν φυγω, πηρα 4 κιχλες, 2 κοτσύφια και 1 κοτσυφος που δε βρήκα. Μου πέρασαν ατουφεκιστα άλλα 5-6 αλλα δεν τα τουφεκισα γιατι θα επεφταν στα πυκνά. Οπλο 725 sport και φυσίγγια euromix 9-10. Ολα τα πουλιά μονοτουφεκα ξερά και καθαρά. Μπορει να έφαγα πολλη νερό αλλα οι τουφεκιές που εκανα αξιζαν το κόπο, ωραιες φηλωμενες οι κιχλες αλλα οι κοτσυφοι σαν πύραυλοι χαμηλά και παρ'ολο το μήκος των καννων του 725 έπεσαν κεραυνοβολημενοι, σκηταδικες βολές. Πολλη το χαρηκα το σημερινο απογευματινό και ας μην εριξα πολλες τουφεκιές. Καλη συνεχεια παλικαρια μου.
IMG

Μπράβο ρε Γιάννη!
Είδες τι καλά που ειναι με τη βροχή ;.sarcastic.

Μπράβο Γιαννη.well done.
Και προπάντων χαράς το κουράγιο σου να κυνηγάς με βροχή.
Τώρα το 725 θέλει έξτρα περιποίηση όμως..
Τι να κανω Τάσο μου, έλεγα τώρα θα σταματήσει, τωρα θα σταματήσει αλλα δεν......πέρασε η ωρα λεω δε μπορεί κατι θα περάσει. Ετσι έγινα μουσκεμα μεχρι το ποπο.......sarcastic.
Το 725 θα καθαριστει αμεσα........και λεπτομερώς, η παρθενικη του βροχή σήμερα. .sarcastic.

IMG
Μπράβο Γιάννη!
Παρά τη βροχή φχαριστήθηκες το κυνήγι σου...
είδες παρόλο που έριξε λίγες ντουφεκιές έφυγες γεμάτος απο τον κυνηγότοπο, τελικά υπάρχουν και μέρες που ρίχνεις μια καλή ντουφεκιά και σου φτάνει, νοιώθει χορτασμένος ...
Τα πουλιά παχιά?

Μπράβο Γιάννη!
Παρά τη βροχή φχαριστήθηκες το κυνήγι σου...
είδες παρόλο που έριξε λίγες ντουφεκιές έφυγες γεμάτος απο τον κυνηγότοπο, τελικά υπάρχουν και μέρες που ρίχνεις μια καλή ντουφεκιά και σου φτάνει, νοιώθει χορτασμένος ...
Τα πουλιά παχιά?
Ακριβώς οπως τα λες Σπύρο, έφυγα γεμάτος μετα απο τις λίγες αλλά όμορφες τουφεκιές.

Τσίχλες έχει ακόμα η Εύβοια ή την κάνανε; Από περιοδικά έντυπα, μέχρι youtube και videos αναφέρονται αυτή την εβδομάδα στις τσίχλες της Εύβοιας του προηγούμενου ΣΚ :)

Eχεις απολυτο δικο Αρη, αλλα ξεχνας τον παραγοντα ψυχολογια. Αν πας για κυνηγι και εχεις στο μυαλο σου οτι τα φυσιγγια σου δεν θα κοβουν αν βρεξει, αν τυχει και σου αλλαξει ο καιρος, θα αρχισεις τις αστοχιες. Φυσικα ειναι τα περισσοτερα στο μυαλο μας αλλα ξερεις πως ειναι.
Ο ψυχολογικος παραγοντας ειναι πρωταρχικης σημασιας με οτιδηποτε κ αν ριχνεις, δεν αλλαζει κατι σε αυτο... Η παρατηρηση μου ειναι πιο πολυ γενικη...
Εχθες ξεκινησαμε το απογευμα για απογευματινουλι με τον Αντωνακο αλλα εβαλε κατα τις 3 εναν αερα 6-7 μποφωρ κ μας πηρε κ μας σηκωσε... Τουφεκαγες την τσιχλα στα 40 μετρα, κ με αρκετη δυσκολια μαλιστα, κ ειδικα αν ειχε υψος απο το εδαφος την πεταγε ο αερας στα 150... .what.
Αρχισε να ψιλοβρεχει κιολας, τα χαμμενα ηταν υπερβολικα πολλα με αυτη την κατασταση κ τα μαζεψαμε κ γυρισαμε πισω... Σημερα παλι...
Παντως απο πουλια δεν αλλαξε κατι, λιγα...:(

Τσίχλες έχει ακόμα η Εύβοια ή την κάνανε; Από περιοδικά έντυπα, μέχρι youtube και videos αναφέρονται αυτή την εβδομάδα στις τσίχλες της Εύβοιας του προηγούμενου ΣΚ :)
Τετάρτη δεν είχε τίποτα που πήγε ένας φιλος :(

Status
Not open for further replies.
Back