Σημερα σε απογευματινο με καιρο νοτια και βροχι και θερμοκρασία 15 βαθμουσ πολυ δύσκολοσ καιροσ για τα φυσηγγια το gm3 fast του ναυπλιοτη εδωσε ρεστα σε 3διαφορετικά οπλα πολυ τιμιο φυσηγγακι
Ευριπίδη με Sipe και σπορτινγκ είσαι καλυμμένος.γιωργο την προηγουμενη βδομαδα ημουνα σε πλαγια με 3 βαθμους ψοφοκρυο και υγρασια.μια χαρα πηγαν.περυσι με -1 χιονι και παλι υγρασια παλι ολα καλα.δεν ξερω αν εννοεις πιο πολυ κρυο αλλα εμεις εδω μεχρι εκει φτανει το κρυο μας.
Εσένα η ζώνη σου με τα φυσίγγια είναι σαν το ουράνιο τόξο με τόσα χρώματα που έχει πάνω ... .goodboy.
Καλησπέρα παρέα. Υπο συνεχή βροχή σήμερα το απογευματινό, απο τις 16:20 μεχρι τις 18:20 που εφυγα δε σταμάτησε. Οτι εγινε στο τέλος λιγο πριν φυγω, πηρα 4 κιχλες, 2 κοτσύφια και 1 κοτσυφος που δε βρήκα. Μου πέρασαν ατουφεκιστα άλλα 5-6 αλλα δεν τα τουφεκισα γιατι θα επεφταν στα πυκνά. Οπλο 725 sport και φυσίγγια euromix 9-10. Ολα τα πουλιά μονοτουφεκα ξερά και καθαρά. Μπορει να έφαγα πολλη νερό αλλα οι τουφεκιές που εκανα αξιζαν το κόπο, ωραιες φηλωμενες οι κιχλες αλλα οι κοτσυφοι σαν πύραυλοι χαμηλά και παρ'ολο το μήκος των καννων του 725 έπεσαν κεραυνοβολημενοι, σκηταδικες βολές. Πολλη το χαρηκα το σημερινο απογευματινό και ας μην εριξα πολλες τουφεκιές. Καλη συνεχεια παλικαρια μου.
![]()
Τι να κανω Τάσο μου, έλεγα τώρα θα σταματήσει, τωρα θα σταματήσει αλλα δεν......πέρασε η ωρα λεω δε μπορεί κατι θα περάσει. Ετσι έγινα μουσκεμα μεχρι το ποπο......Μπράβο Γιαννη
Και προπάντων χαράς το κουράγιο σου να κυνηγάς με βροχή.
Τώρα το 725 θέλει έξτρα περιποίηση όμως..
Εσυ ξερεις καλυτερα Δημητρη μου, ακόμα θυμάμαι τα νερά που έφαγες στις φασσες φέτος.......Μπράβο ρε Γιάννη!
Είδες τι καλά που ειναι με τη βροχή ;![]()
Τα φετινά δεν ήταν απολύτως τίποτα μπροστά σ αυτά που έτρωγα παλιότεραΕσυ ξερεις καλυτερα Δημητρη μου, ακόμα θυμάμαι τα νερά που έφαγες στις φασσες φέτος.......![]()
Μπράβο Γιάννη!Καλησπέρα παρέα. Υπο συνεχή βροχή σήμερα το απογευματινό, απο τις 16:20 μεχρι τις 18:20 που εφυγα δε σταμάτησε. Οτι εγινε στο τέλος λιγο πριν φυγω, πηρα 4 κιχλες, 2 κοτσύφια και 1 κοτσυφος που δε βρήκα. Μου πέρασαν ατουφεκιστα άλλα 5-6 αλλα δεν τα τουφεκισα γιατι θα επεφταν στα πυκνά. Οπλο 725 sport και φυσίγγια euromix 9-10. Ολα τα πουλιά μονοτουφεκα ξερά και καθαρά. Μπορει να έφαγα πολλη νερό αλλα οι τουφεκιές που εκανα αξιζαν το κόπο, ωραιες φηλωμενες οι κιχλες αλλα οι κοτσυφοι σαν πύραυλοι χαμηλά και παρ'ολο το μήκος των καννων του 725 έπεσαν κεραυνοβολημενοι, σκηταδικες βολές. Πολλη το χαρηκα το σημερινο απογευματινό και ας μην εριξα πολλες τουφεκιές. Καλη συνεχεια παλικαρια μου.
![]()
Ακριβώς οπως τα λες Σπύρο, έφυγα γεμάτος μετα απο τις λίγες αλλά όμορφες τουφεκιές.Μπράβο Γιάννη!
Παρά τη βροχή φχαριστήθηκες το κυνήγι σου...
είδες παρόλο που έριξε λίγες ντουφεκιές έφυγες γεμάτος απο τον κυνηγότοπο, τελικά υπάρχουν και μέρες που ρίχνεις μια καλή ντουφεκιά και σου φτάνει, νοιώθει χορτασμένος ...
Τα πουλιά παχιά?
Ο ψυχολογικος παραγοντας ειναι πρωταρχικης σημασιας με οτιδηποτε κ αν ριχνεις, δεν αλλαζει κατι σε αυτο... Η παρατηρηση μου ειναι πιο πολυ γενικη...Eχεις απολυτο δικο Αρη, αλλα ξεχνας τον παραγοντα ψυχολογια. Αν πας για κυνηγι και εχεις στο μυαλο σου οτι τα φυσιγγια σου δεν θα κοβουν αν βρεξει, αν τυχει και σου αλλαξει ο καιρος, θα αρχισεις τις αστοχιες. Φυσικα ειναι τα περισσοτερα στο μυαλο μας αλλα ξερεις πως ειναι.
Τετάρτη δεν είχε τίποτα που πήγε ένας φιλοςΤσίχλες έχει ακόμα η Εύβοια ή την κάνανε; Από περιοδικά έντυπα, μέχρι youtube και videos αναφέρονται αυτή την εβδομάδα στις τσίχλες της Εύβοιας του προηγούμενου ΣΚ![]()