Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γελάω για το "ανακαλύφθηκε" αν ήταν χρόνια στη Λέσβο και το είδαν τώρα ίσως να ανακαλύφθηκε! ... προφανώς θέλει ο δημοσιογράφος να γράψει "παρατηρήθηκε" ... αλλά για να το γράψει πρέπει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει ... :D

Έλα έλα.....
Άλλο ένα πάλι σήμερα...
.
Είδα και άλλα 4 ακόμα.
Φίλτατε Χρήστο, παύσε να βάλλεις επιτυχώς κατά των τρυγόνων πάραυτα!!!
Ου λυπάσαι διόλου ημάς τους "λιγούρηδες" και "υστερημένους" τούτου του πτηνού...;
.pray to God.;);):):)

Σήμερα στη Μεσσηνία θείος μου που είναι τσοπάνης μου είπε πως είδες σε πηγή 7 τρυγόνια. Και ξέρει τη φύση και τα είδη απέξω και ανακατωτά δύσκολα να έκανε λάθος...
Σιγά σιγά θά γίνει ενδυμικο θυραμα!

Το ευχάριστο είναι ότι φέτος δεν ξεπεράστηκε ο καραφλο-κόφτης.
Άρα του χρόνου θα γίνεται της Πόπης από τρυγόνια ... μιας και δεν τα σκοτώσαμε όλα φέτος ...

Σαν τις πεδινές πέρδικες ένα πράγμα ... τόσα χρόνια απαγορευμένες και ο πληθυσμός έχει εκτιναχθεί κατακόρυφα, βασικά έχουμε πνιγεί στις πέρδικες.
Ναι, η μείωση των θηραμάτων οφείλεται κατά κύριο λόγο στο κυνήγι κύριοι ... οι πεδινές το αποδεικνύουν περίτρανα !!!

.sarcastic.
b0201.gif
b0242.gif
b0252.gif

k5714.png

Κανένας insider να μας πει πόσα σκοτώσαμε φέτος ?

10 ??? 20 ???

ps
Πολλά λέω ???
Σχεδον μισο κουτί μεσα σε μια ωρα, στις 12/9 με βροχή (1η μου φορα) παρεα με @Aristos...2 καθαρα κλαμπανίσματα εγω εντος 35m κ τα υπολοιπα 40-45m βολες....στο τελος δανικα φυσιγγια απο τον Αριστο....τελικος απολογισμος π...τσες μπλε με κοκκινο χρωμα....ξεφτυλιστικαμε σιγουρα στο Μαρόκο επειτα απο κανα 2 μερες που θα εφτασαν εκει τα τρυγονια....staaaandard σε λεω....ζημιά, μακελειό, ντόρος εγινε,μόλογο γίναμε, λαϊκιστή: Ρόμπα ξεκούμπωτη Αφρικανικώς...άσε...

Σχεδον μισο κουτί μεσα σε μια ωρα, στις 12/9 με βροχή (1η μου φορα) παρεα με @Aristos...2 καθαρα κλαμπανίσματα εγω εντος 35m κ τα υπολοιπα 40-45m βολες....στο τελος δανικα φυσιγγια απο τον Αριστο....τελικος απολογισμος π...τσες μπλε με κοκκινο χρωμα....ξεφτυλιστικαμε σιγουρα στο Μαρόκο επειτα απο κανα 2 μερες που θα εφτασαν εκει τα τρυγονια....staaaandard σε λεω....ζημιά, μακελειό, ντόρος εγινε,μόλογο γίναμε, λαϊκιστή: Ρόμπα ξεκούμπωτη Αφρικανικώς...άσε...
Συνολικά εννοώ ... ΕΛΛΑΔΑ

Αν θυμάμαι καλά τον Μάρτιο πρέπει να δώσουν στην Κομισιόν τους αριθμούς. Γνώμη μου, επειδή δεν έχει γίνει καμία καταμέτρηση θα πάρουν τα νούμερα από καμιά χώρα που όντως έχει κάνει π.χ Ιταλία και θα προσαρμοστούν αναλογικά πάνω της.

Γεια σας παίδες κι από αυτήν την ενότητα, έπειτα από πολύν καιρόν...

Μήπως έχετε ακούσει ή διαβάσει κάτι για το τι πρόκειται να γίνει με το τρυγονοκυνήγι της ερχόμενης περιόδου...; Θα μάς επιτραπεί πάλι, έστω και μετ' εμποδίων, ή θα πάθουμε ότι πάθανε άλλες νοτιοευρωπαϊκές χώρες επέρυσι, δηλαδή τρυγονοκυνήγι γιοκ...;

Πάντως, εύχομαι κι ελπίζω να μην έχουμε τις ίδιες αγωνίες και λαχτάρες με πέρυσι το καλοκαίρι, και να μας επιτραπεί κανονικότατα η θήρα των τρυγόνων, έστω και με περιπετειώδη τρόπο όπως επέρυσι...

Αμήν & μακάρι δηλαδής...!

Γεια σας παίδες κι από αυτήν την ενότητα, έπειτα από πολύν καιρόν...

Μήπως έχετε ακούσει ή διαβάσει κάτι για το τι πρόκειται να γίνει με το τρυγονοκυνήγι της ερχόμενης περιόδου...; Θα μάς επιτραπεί πάλι, έστω και μετ' εμποδίων, ή θα πάθουμε ότι πάθανε άλλες νοτιοευρωπαϊκές χώρες επέρυσι, δηλαδή τρυγονοκυνήγι γιοκ...;

Πάντως, εύχομαι κι ελπίζω να μην έχουμε τις ίδιες αγωνίες και λαχτάρες με πέρυσι το καλοκαίρι, και να μας επιτραπεί κανονικότατα η θήρα των τρυγόνων, έστω και με περιπετειώδη τρόπο όπως επέρυσι...

Αμήν & μακάρι δηλαδής...!
Νικόλαε άμα κυνηγήσεις και τρυγόνια την γ@μησαμε!

Status
Not open for further replies.
Back