Ναι φίλε μου, μετράει τις μέρες πότε θα έρθει το Σάββατο για να πάμε για κυνήγι...Μπράβο Χρήστο.
Σχολείο η κόρη σήμερα εεε...;;
Ναι φίλε μου, μετράει τις μέρες πότε θα έρθει το Σάββατο για να πάμε για κυνήγι...Μπράβο Χρήστο.
Σχολείο η κόρη σήμερα εεε...;;
Μπράβο Χρηστάρα! Σε λίγο θα φτάσεις το όριο μόνος σου.
Γελάω για το "ανακαλύφθηκε" αν ήταν χρόνια στη Λέσβο και το είδαν τώρα ίσως να ανακαλύφθηκε! ... προφανώς θέλει ο δημοσιογράφος να γράψει "παρατηρήθηκε" ... αλλά για να το γράψει πρέπει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει ...Νέο είδος τρυγονιού στην Ελλάδα
https://www.skai.gr/news/environmen...eo-gia-tin-ellada-anaparagomeno-eidos-pouliou
Φίλτατε Χρήστο, παύσε να βάλλεις επιτυχώς κατά των τρυγόνων πάραυτα!!!
Σιγά σιγά θά γίνει ενδυμικο θυραμα!Σήμερα στη Μεσσηνία θείος μου που είναι τσοπάνης μου είπε πως είδες σε πηγή 7 τρυγόνια. Και ξέρει τη φύση και τα είδη απέξω και ανακατωτά δύσκολα να έκανε λάθος...
Λέω δεν είναι δυνατόν,κάποιος θα κάνει πλάκα…ΠαλιόπουσταΜπαα....ψαρώσατεεεεε;;;;;;;![]()
ΡεμαλιιιιιιιΜπαα....ψαρώσατεεεεε;;;;;;;![]()
Σχεδον μισο κουτί μεσα σε μια ωρα, στις 12/9 με βροχή (1η μου φορα) παρεα με @Aristos...2 καθαρα κλαμπανίσματα εγω εντος 35m κ τα υπολοιπα 40-45m βολες....στο τελος δανικα φυσιγγια απο τον Αριστο....τελικος απολογισμος π...τσες μπλε με κοκκινο χρωμα....ξεφτυλιστικαμε σιγουρα στο Μαρόκο επειτα απο κανα 2 μερες που θα εφτασαν εκει τα τρυγονια....staaaandard σε λεω....ζημιά, μακελειό, ντόρος εγινε,μόλογο γίναμε, λαϊκιστή: Ρόμπα ξεκούμπωτη Αφρικανικώς...άσε...Κανένας insider να μας πει πόσα σκοτώσαμε φέτος ?
10 ??? 20 ???
ps
Πολλά λέω ???
Συνολικά εννοώ ... ΕΛΛΑΔΑΣχεδον μισο κουτί μεσα σε μια ωρα, στις 12/9 με βροχή (1η μου φορα) παρεα με @Aristos...2 καθαρα κλαμπανίσματα εγω εντος 35m κ τα υπολοιπα 40-45m βολες....στο τελος δανικα φυσιγγια απο τον Αριστο....τελικος απολογισμος π...τσες μπλε με κοκκινο χρωμα....ξεφτυλιστικαμε σιγουρα στο Μαρόκο επειτα απο κανα 2 μερες που θα εφτασαν εκει τα τρυγονια....staaaandard σε λεω....ζημιά, μακελειό, ντόρος εγινε,μόλογο γίναμε, λαϊκιστή: Ρόμπα ξεκούμπωτη Αφρικανικώς...άσε...
....ποια Ελλαδα ρε...με το ζώρη προλαβαινουμε να παμε ως την Αμαλιαδα...τη να λεμε τωρα...Συνολικά εννοώ ... ΕΛΛΑΔΑ
Νικόλαε άμα κυνηγήσεις και τρυγόνια την γ@μησαμε!Γεια σας παίδες κι από αυτήν την ενότητα, έπειτα από πολύν καιρόν...
Μήπως έχετε ακούσει ή διαβάσει κάτι για το τι πρόκειται να γίνει με το τρυγονοκυνήγι της ερχόμενης περιόδου...; Θα μάς επιτραπεί πάλι, έστω και μετ' εμποδίων, ή θα πάθουμε ότι πάθανε άλλες νοτιοευρωπαϊκές χώρες επέρυσι, δηλαδή τρυγονοκυνήγι γιοκ...;
Πάντως, εύχομαι κι ελπίζω να μην έχουμε τις ίδιες αγωνίες και λαχτάρες με πέρυσι το καλοκαίρι, και να μας επιτραπεί κανονικότατα η θήρα των τρυγόνων, έστω και με περιπετειώδη τρόπο όπως επέρυσι...
Αμήν & μακάρι δηλαδής...!