Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Καλημερα σε ολους ,

Απο εμας τα τρυγονια εφυγαν (βορεια) δεν εχω δει κατι περα απο ενα περασμα μιας τεταρτης πριν 2 βδομαδες ! Το βιντεο που ποσταρα δειχνει το γιατι πρεπει να βαραμε 6 τρυγονια και γιατι θα το κλεισουν και γιατι γιατι γιατι...
Μηπως ξερει κανεις Αραβικα να δουμε τι λενε;
Το βιντεο παντως αποδεικνυει περιτρανα κατι που εξεφρασα και παραπανω.

Ζουμε σε εναν αδικο κοσμο οπου συνειδητα μπερδευεται το αιτιο και το σποτελεσμα, γι αυτο και δεν βρισκονται λυσεις στα προβληματα.
Ολα για τα ματια του κοσμου.
Αλλος ευθυνεται και αδικως αλλος την πληρωνει

Μηπως ξερει κανεις Αραβικα να δουμε τι λενε;
Το βιντεο παντως αποδεικνυει περιτρανα κατι που εξεφρασα και παραπανω.

Ζουμε σε εναν αδικο κοσμο οπου συνειδητα μπερδευεται το αιτιο και το σποτελεσμα, γι αυτο και δεν βρισκονται λυσεις στα προβληματα.
Ολα για τα ματια του κοσμου.
Αλλος ευθυνεται και αδικως αλλος την πληρωνει
Καλημέρα σε όλους

Φαντάζομαι θα υπάρχουν χιλιάδες τέτοια Βίντεο
Προφανώς δεν τα μαζεύει καμία Ομοσπονδία Ελληνική ή Ξένη να τα παρουσιάσει όταν συνεδριάζουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αποφασίζουν για το μέλλον του Κυνηγού και των θηραμάτων άνθρωποι που έχουν πατήσει μόνο μοκέτα Βρυξελλών και από την πολυθρόνα τους . Απλώς κόπτονται υπέρ των απαγορεύσεων γιατί είναι πολιτικά ορθό όπως τα υπόλοιπα τραγικά που μας υποχρεώνουν να αποδεχόμαστε.
Θα προσπαθήσω να ηρεμίσω γιατί πρέπει και να δουλέψουμε ................

Σήμερα το πρωί ανέβηκα μήπως και δω καμία φασσουλα, φασσουλα δεν είδα αλλά είδα να μπαίνουν πολλά ψαρονια είδα και 4 τσίχλες αλλά μου πέρασαν πιο αριστερά χωρίς να μπορώ να τις τουφέκισω και στο τέλος μου έρχεται ένα ζευγάρι επάνω μου το οποίο ήταν ένα αγριοπεριστερο και ένα τρυγόνι....
.

Σήμερα το πρωί ανέβηκα μήπως και δω καμία φασσουλα, φασσουλα δεν είδα αλλά είδα να μπαίνουν πολλά ψαρονια είδα και 4 τσίχλες αλλά μου πέρασαν πιο αριστερά χωρίς να μπορώ να τις τουφέκισω και στο τέλος μου έρχεται ένα ζευγάρι επάνω μου το οποίο ήταν ένα αγριοπεριστερο και ένα τρυγόνι....
.
Το περίμενα Χρηστάρα ότι εσύ θα έβαζες το τελευταίο τρυγόνι στο σάκο για φέτος . .exciting. Μπράβο να είσαι πάντα καλά. .RESPECT.

Το περίμενα Χρηστάρα ότι εσύ θα έβαζες το τελευταίο τρυγόνι στο σάκο για φέτος . .exciting. Μπράβο να είσαι πάντα καλά. .RESPECT.
Όπως βλέπεις ήσουν απόλυτα σωστός, το μόνο λάθος σου ήταν ότι δεν ήταν αυτό το τελευταίο τρυγόνι του Χρήστου... .big smile.

Άλλο ένα τρυγόνι σήμερα το οποίο είναι και μεγάλο πουλί είδα και άλλα 7....
Μπράβο βρε Χρηστάρα! Χαρά στην επιμονή σου και στην αγάπη σου γι 'αυτό το πανέμορφο θήραμα!
Να χαίρεσαι και την κορούλα σου που είναι λεβεντιά!!!

Status
Not open for further replies.
Back