Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε τρομερή μέρα σήμερα δεν έχασα πουλί που τουφέκησα,παρά τον δυνατό και ψυχρό αέρα!!!Έχασα και 2 τσιχλάκια που δεν τα βρήκε ούτε το Ηράκι! Ρούμε 28γρ νο8-9 και πολύ ψηλωμένες τουφεκιές!!!View attachment 39825View attachment 39826
Σου χάλασε η κατάψυξη? Έχω έναν καλό μάστορα.

κατι καναμεεε και στο χτεσινω απογευματινο καρτερακι με τον φιλομου νοντα και την λαμπραντορινατουυυ,,, απο της 4και αρχησανε να παιζουνε τα πουλια,,,το κρυο τσουχτεροοο να σε ξυριζηηηηη λεωω θα κωβουνε τα 28γρ j,b που αγωρασα κατι τελευτεα κοματια απο ενα κυνηγωμαγαζωωωω,,,μου λεη ο μητσαραςςς του καταστηματως παρτα και θα με θυμημηςςςς,,,,τα πουλια ωπος παντα στα 20 25 μετρααα και περνωντας η ωρααα να μας περνουν το σκουφιαααααα,,τσοκαριζμα στην fabarm κυλιντρως ωπος παντα στο καρτεριιιι,,και ο φιλος νοντας να παιζη με ενα 28ρακι zampalaπλαγιωκανο με 19γρ αυτοδιογωμοση η τουφεκιεςςςς επαθα πλακαααααα,,τελικα καναμε ενα ωμορφωωωω παρτιιιιι

11 τσιχλακια μας έκανε και την χάρη ένα ζευγάρι κιρκιρια από το οποίο κράτησα το θηλυκό με L4S 4* και φαλκοτσι νο8 οριακή βολή

Είχε παιχνίδι αλλά έπρεπε να κατέβω κέντρο και την έκανα νωρίς
Περιοχή

Παιδες
Μια ερωτηση
Ειναη καποιος που κυνηγα καρτερι και εχει στο γιλεκο του πορτοκαλι;
Εχει προσεξει να διωχνει τις τσιχλες;
Εχω ενα γιλεκακι με πορτοκαλι και ιμαντες
Το πηρα για την περδικα
Ειναι πολυ βολικο αλλα του κολλησα την γκαντεμια πανω του γιατι μαζι του εχασα καποια πουλια.sarcastic.
Και ειπα τωρα στις τσιχλες να του δωσω μια ευκαρια και να ερθω στα λογικα μου μιας και τετοιες σκεψεις ειναι μλκες για να παρηγορουμε οτι ριξαμε στο γαμο του καραγκιοζη
;)

Απογευματινο περπατητο με την καλυτερη παρεα !! Τα πουλια ελαχιστα. Καταφεραμε 2 και 1 χαμενο που ουτε ο μικρος δεν μπορεσε να εντωπισει. Α300 Outlander + Ρουμελιωτης 32γρ νο9.View attachment 39902View attachment 39903
Αυτό το πράσινο φυσίγγι ρουμελιωτης είναι;

Ειναη καποιος που κυνηγα καρτερι και εχει στο γιλεκο του πορτοκαλι;
Εχει προσεξει να διωχνει τις τσιχλες;
Πολλα έχουν ειπωθεί για την όραση των θηραμάτων,άλλη λένε πως δεν ξεχωρίζουν χρώματα κ αλλοι πως τα βλέπουν κανονοκα.......

Εχω ένα γιλέκο αετος διπλής οψης..
Παλιά σε απογευματινό δοκίμασα από περιεργεια την μέσα όψη(πορτοκαλι) κ οχι μονο μια φορά κ δεν είδα διαφορά.........
Το μυστικό στο καρτέρι είναι ενα,η ακινησία.......
Και φουλ παραλλαγές να φοράς αν κανεις κινήσεις δεν γίνεται δουλειά, τα πουλια στρίβουν....
Και ο λαγάς φοράει πορτοκαλί γιλέκο κ καπέλο αλλά ο λαγός δεν ενοχλείτε, κ αν είναι ακίνητος θα έρθει να πεσει πανω του.......

Αυτό που πιστευω είναι πως σε αυτή την περιπτωση μετράει η ψυχολογία του κυνηγου κ οχι η όραση των πουλιων.......
Πχ Το γιλέκο του φίλου μου είχε τρείς πορτοκαλι λωρίδες κ έκατσε κ τις ξήλωσε γιατί πιστευε πως έτσι τον βλέπουν τα πουλια.......

Status
Not open for further replies.
Back