BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
όχι μόνο για εμένα Βασίλη ,νομίζω και άλλοι θέλουν να ακούσουν την εκδοχή σου για τα τσοκ !

εμείς μπορεί να συμφωνήσουμε μπορεί και όχι :)

Παύλο, όσοι έχουν ασχοληθεί με τα συμβατικά τσοκ θετικής σύσφιξης (κωνικό παράλληλο, κωνικό) και γνωρίζουν πολλά περισσότερα από εμένα, λένε ότι μόνο η σύσφιξη μετράει.
Το ίδιο πιστεύω και εγώ.
Οι ψιλοδιαφορές οφείλονται στις διαφορές διαμέτρου αυλού - άκρης τσοκ από όπλο σε όπλο και από τσοκ σε τσοκ.
Επίσης στην διαφορά διαμέτρου φούστας με αυλό.

Αν έχεις ξοδέψει τόσα χρήματα σε τσοκ θέλω και την δική σου άποψη για το αν υπάρχουν σημαντικές διαφορές.

Δεν έχω διαβάσει κάτι έγκυρο για τα τσόκ αρνητικής σύσφιξης και τα φρενάτα.
Δεν ξέρω τι κάνει το ένα ούτε το άλλο ούτε είχα ποτέ, οπότε δεν έχω άποψη.

Για να καταλάβεις την σημασία που δίνω στα τσοκ φαντάσου ότι για την 1187 πήρα μόνο ένα XF που προεξέχει από την κάνη το οποίο ζήτημα είναι να το έχω χρησιμοποιήσει 30-40 φορές στα 22 χρόνια και για την Μ2 πήρα ένα gemini LM extended βασικά για να το βιδώνω με το χέρι και ένα briley F extended για τον ίδιο λόγο.

Δεν είμαι τσοκάκιας ούτε ποτέ πάνω σε κυνήγι αλλάζω τσοκ.
Φαντάσου ότι πριν 1 μήνα στην θήκη του όπλου έβαλα τον κύλινδρο και το briley F.
Στο όπλο έχω μόνιμα το LM.
 
Last edited:
Κανένα πρόβλημα φίλε Μάριε. Όπως τα λες είναι. Επίσης, για να πω την αλήθεια, περισσότερο, χαριτολογώντας, έγραψα ότι έγραψα. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να μειώσω τις προσπάθειες και τα γραφόμενά σας.:)
;)
κανένα πρόβλημα και καλά κάνεις ,ο καθένας με την λόξα του

και εγώ έχω μετρήσει τα όπλα μου, τα τσοκ και τα φυσίγγια που χρησιμοποιώ κατα καιρούς να ξέρω που βαδίζω με χιλιάδες δοκιμές σε πίνακα και χαρτί ( το εννοω χλιάδες ),μπορεί όχι τόσο αναλυτικά όσο εσείς ,ίσως επειδή δεν έχω τις γνώσεις και τα κάνω λαικίστικα ίσως γιατί βαριέμαι ίσως δεν έχω χρόνο ,αν κάτσω να ασχοληθώ όμως μπορεί και να σας βάλω τα γυαλιά που ξέρεις :)

ξέρεις τι με πείραξε όμως ; που την δική μου λόξα που λέγεται τσοκολατρεία και σε κάθε όπλο μπορεί να χώσω και €500-600 σε τσοκ να δω τι δουλευει καλά και τι όχι μιας και "δεν" έχω την επιλογή της ιδιογόμωσης, μου την βγάζουν φάουλ, ενώ εδώ τα γλυκόλογα για το bell με φτιαχτό φυσίγγι πάνε και έρχονται από τα ίδια άτομα ( Χρήστο να με συγχωρέσεις δεν έχω κανένα παράπονο από τα τσοκ σου και ήμουν από τους πρώτους πελάτες που αγόρασα για δύο όπλα και δοκίμασα τα τσοκ σου μαζί με τον κάπτεν )

γιαυτό ρώτησα πιο πάνω τελικά τί εκθειάζουμε το τσοκ,το φτιαχτό φυσίγγι ή και τα δυό ,τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο !
όπως το λες καθένας με την λόξα του
μακάρι να μας βάλεις τα γυαλιά, το εύχομαι φίλε Παύλο
για την τσοκολατρεία συμφωνώ μαζί σου, κι εγώ έχω καταλήξει πως τα "αφτερ μαρκετ" ελάχιστα σου προσφέρουν: κυρίως βίδωμα με το χέρι... λίγες οι εξαιρέσεις κι εύχομαι τα BRAIN να είναι η σούπερ εξαίρεση
 
Προσωπικα εχω ενα κανονα στην ζωη μου Πληρωνω και Μαθαινω διοτι αυτο που θα εχω ακουσει ισως να μην ταιριαξει σε αυτο που εγω επιδιωκω.Οπως εχω αναφερει μιλησα πρωτα με τον κ. Σωτηροπουλο για την αγορα του BELL τον ακουσα το αγόρασα το δοκιμασα στον πινακα το δουλεψα στο θηραμα και τελος δεν το ξεβιδωνω απο την κανη ετσι τοσο απλα.Συμπερασμα επιβεβαιωθηκε για τα οσα μου ειχε αναφερει ο κ. Σωτηροπουλος και επαληθευτηκαν στην πραξη δικαιώνοντας και την επιλογη της αγορας μου.Τα υπολοιπα προσωπικα ειναι ρεστα.Προσανατολιζομαι τωρα για το TM το οποιο θα κινηθω με την ιδια λογικη.
 
Επίσης όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές δεν είμαι παντογνώστης ούτε έχω ασχοληθεί χρόνια με δοκιμές ούτε είμαι ιδιογομωτής.

Όταν όμως βρέχει δωρεάν γνώση και πληροφορίες δεν είμαι από αυτούς που κρατάω ομπρέλα.

Προσπαθώ να τις ταξινομήσω, να φτιάξω προγράμματα που τα μοιράζομαι με όλους και θεωρώ δεδομένο ότι μπορώ να εκφράζω την άποψή μου είτε λανθασμένη ή σωστή.
Διαβάζω με πολύ προσοχή απόψεις με τις οποίες διαφωνώ.

Διαφωνίες πάντα θα υπάρχουν και είναι λογικό.
 
ο καλός ο μύλος τ' αλέθει όλα και κυνήγι και βαλλιστική

για κάποιους μας η βλητική του λειόκαννου είναι ένα χόμπι από μόνη της, άλλοι γουστάρουν ιδιογόμωση, άλλοι τα σκυλιά, άλλοι τα κοστουμαρισμένα κοντάκια, άλλοι είναι οπλόφιλοι, άλλοι τα σκοπευτήρια, άλλοι τα μικρά διαμετρήματα, άλλοι τα "γκάτζετ", άλλοι την συλλογή αντικών, ε, λοιπόν εμείς ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ "μετράμε σκάγια στους κύκλους" επ' ωφελεία ΟΛΩΝ ΜΑΣ..... ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;
Είναι κάποιοι που κάνουν ολαααα αυτα που γραφεις
 
;)

όπως το λες καθένας με την λόξα του
μακάρι να μας βάλεις τα γυαλιά, το εύχομαι φίλε Παύλο
για την τσοκολατρεία συμφωνώ μαζί σου, κι εγώ έχω καταλήξει πως τα "αφτερ μαρκετ" ελάχιστα σου προσφέρουν: κυρίως βίδωμα με το χέρι... λίγες οι εξαιρέσεις κι εύχομαι τα BRAIN να είναι η σούπερ εξαίρεση
Τώρα κανεις λάθος, ένα καλό τσοκ μεταμορφώνει ένα όπλο
 
Είναι κάποιοι που κάνουν ολαααα αυτα που γραφεις
Κερδίζεις τσοκακιον ‼️το οποίο συνοδεύεται κ από ένα δεύτερο στην κααααααταπληκτικη τιμή των 200€ πάρε τηλ κ μη χασουμιρας ντιπ‼️μιτρημένα ταχου
 
Επίσης όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές δεν είμαι παντογνώστης ούτε έχω ασχοληθεί χρόνια με δοκιμές ούτε είμαι ιδιογομωτής.

Όταν όμως βρέχει δωρεάν γνώση και πληροφορίες δεν είμαι από αυτούς που κρατάω ομπρέλα.

Προσπαθώ να τις ταξινομήσω, να φτιάξω προγράμματα που τα μοιράζομαι με όλους και θεωρώ δεδομένο ότι μπορώ να εκφράζω την άποψή μου είτε λανθασμένη ή σωστή.
Διαβάζω με πολύ προσοχή απόψεις με τις οποίες διαφωνώ.

Διαφωνίες πάντα θα υπάρχουν και είναι λογικό.
κανείς δεν είναι παντογνώστης , όλοι είμαστε εδώ για τον ίδιο λόγο ,να δώσουμε και να πάρουμε κάτι,ο καθένας με τον τρόπο του !

εγώ πάλι εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα τσοκ θα διορθώσει μια "κακή" κάννη έστω και λίγο αν όχι αρκετά ,,εγώ επειδή είμαι ψείρας να κυνηγάω ένα 2% ας πούμε και να αισθάνομαι ωραία, εσύ καθόλου και να θες το 15%,,,είναι σαν να δίνει κάποιος χιλιάδες ευρώ για έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα να πάρει 10hp και ο άλλος με τον turbo τον γλεντάει στα μισά λεφτά με τριπλάσια απόδοση,,και οι δύο όμως κάνουν το γούστο τους !

ίσως αν γέμιζα να έλεγα το ίδιο για τα τσοκ μιας και θα έφτιαχνα όπως ήθελα το φυσίγγι κομμένο και ραμμένο στην κάννη μου,,μπορεί να αναθεωρήσω κάποιά στιγμή μελλοντικά...
 
Καταρχην να πάρουμε την ιστορία εξ αρχής .Υποθέτω τας ότι δύο κανες δεν είναι ακριβώς ίδιες δεν γίνεται να συμπεριφερθούν το ίδιο με το ίδιο τσοκ .Άποψη μου τώρα κανονικά σύγκριση κανών πρέπει να γίνεται με κύλινδρο στην κάθε μία μόνο τότε μπορείς να βρίσκεστε πιο κοντά σε ασφαλή συμπερασμα διότι το κάθε τσοκ δεν αποδίδει το ίδιο πάντα μια κανη έχει ένα τσοκ που πρέπει ο κάθε ένας να το βρίσκει που είναι πιο αποτελεσματικό γιαυτην σε άλλη είναι καλύτερο το 3* σε άλλη το 4αρι κτλ .Τώρα ο κάθε κατασκευαστής δημιουργεί ένα τσοκ και υποστηρίζει τι κάνει αυτό δε σημαίνει ότι το κάνει με όλες τις κανες και όλα τα φυσίγγια .Αν κάνει αυτό που υπόσχεται με την πλειοψηφία των όπλων και (κοινών φυσιγγίων) όχι εξειδικευμένων και χτισμενων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τότε είναι πετυχημένο τσοκ το μπρείν νομίζω το κάνει από ότι δείχνει .Το θέμα είναι να δεχθούμε ότι άλλο τι υπόσχεται και άλλο τι θα θέλαμε να κάνει αυτό που υπόσχεται το κάνει και με λίγο ψάξιμο στο φυσίγγι κάνει πολύ περισσότερα .Αποδείξεις επιστημονικές ποιος θα δώσει και θα συγκρίνει και θα δοκιμάσει είναι κάτι που κανείς επαγγελματίας δεν θα το κάνει .Θα μπορούσαμε αν θελεται εδώ εμείς από το φόρουμ όλοι μαζί να πάρουμε δυο τρεις σειρες τσοκ διαφόρων κατασκευαστών τα πιο κοινά όπλα τη κάνα 3000αρο για τσοκ και μια λαμαρίνα 2χ2 και να δοκιμάζουμε κάνα μήνα για να βγάλουμε συμπέρασμα αλλά επισήμως πάλι ποιος θα το αναγνώριζε και ποια εταιρία οποίο έβγαινε καλύτερο θα σου λέγανε ότι τα χεις πάρει για να τον διαφημίσεις.
 
εγώ πάλι εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα τσοκ θα διορθώσει μια "κακή" κάννη έστω και λίγο αν όχι αρκετά ,,εγώ επειδή είμαι ψείρας να κυνηγάω ένα 2% ας πούμε και να αισθάνομαι ωραία, εσύ καθόλου και να θες το 15%
Η καλή και η κακή κάνη ελέγχονται καταρχήν για την στραβομάρα τους και μετά με κύλινδρο.
Δεν συγκρίνεις κάνες με τσοκ.
Δεν ξερεις καν διάμετρο αυλού ...
Αυτό πιστεύω.
Έχω κυνηγήσει με πολλά όπλα.
Στραβή κάνη έχω συναντήσει, κακή όχι.
Κακά φυσίγγια πάρα πολλά.

Έχει γίνει πολύ συζήτηση για τα Α4, τενεκέδια κτλ
Και εγώ έτσι έκανα δοκιμές.
Με τενεκέδια.
Όταν όμως έριξα σε πίνακα, έβλεπα να μου φεύγει η τουφεκιά 40 εκατοστά.
Τι συμπεράσματα να βγάλω από τον τενεκέ ;
Το πιο φυσίγγι ή τσοκ είναι καλύτερο ;
Αυτό προφανώς που η τουφεκιά πήγε πάνω στον τενεκέ.
Έχω δει επίσης στο yt βλητικές δοκιμές εταιριών.
Καμία δεν χρησιμοποιεί μεταλλικά φύλλα μεγέθους τενεκέ ή κόλλες Α4.
Γιατί να μην δεχθώ δηλαδή ότι όσο μεγαλύτερος ο στόχος τόσο περισσότερες είναι οι πληροφορίες που αποκομίζεις;
Δεν το καταλαβαίνω.

Καταλαβαίνω πλήρως ότι κάποιος μπορεί να εφαρμόζει μια μέθοδο που την εμπιστεύεται ακόμα και με τενεκεδάκια του nescafe στο μέγεθος δηλαδή μιας πέρδικας (και τέτοιες δοκιμές έχω κάνει), βαριέται να κουβαλάει χαρτιά, βαριέται να μετράει, νομίζει ότι κάποιοι (σαν εμένα) κάνουν τον έξυπνο, να χρειάζεται να μετακινηθεί 5 χιλιόμετρα να κάνει δοκιμές, η κούραση, ο χρόνος που πρέπει να καταναλωθεί και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι η άρνηση να γίνει κατανοητό ότι ακόμα και αυτή η βασική μέτρηση της συγκέντρωσης χρειάζεται κύκλο 75cm.
Οσο μεγαλύτερος ο πίνακας τόσο καλύτερα.

Και εγώ έβλεπα τον τενεκέ και έλεγα δεν περναει λαγός άρα καλό φυσίγγι.
Αν ήθελα να μείνω εκεί, θα έμενα και δεν θα με ενδιέφερε τίποτα άλλο.
Μάλιστα δεν θα το έλεγα και πουθενά μην μου κλέψουν τον τρόπο αξιολόγησης της τουφεκιάς.

Αν το εννοείς ότι ψάχνεις το 2% με φυσίγγια που εχουν αποκλίσεις 10-15% φίλε είσαι πολύ μπροστά.
Εγώ έψαχνα για διαφορές πάνω από 10% αλλά η μεθοδολογία θα αλλάξει και θα κοιτώ αναγκαίο αριθμό σκαγιών ανά θήραμα, ομοιομορφία και κενά.
Το ποσοστό συγκέντρωσης θα υπολογίζεται αλλά δεν θα είναι το βασικό κριτήριο !!!

Τα παραπάνω είναι σκέψεις για όλους ... Δεν αφορούν εσένα αποκλειστικά.

Είδες τι τραβάω τώρα που άλλαξα όπλο ;
 
Last edited:
φίλε Βασίλη μη με μπλέκεις και με μπερδευεις με τις μεθόδους και τις τακτικές που ακολουθούν άλλοι δεν με ενδιαφέρει ;) σε πίνακα ρίχνω στα σκοπευτήρια ή με ιδιοκατασκεύη διαβήτη να βγάζει 75cm σε χαρτόνι 1χ1 και παω σπίτι περνάω τις τουφεκιές photoshop και κάθομαι τικάρω και μετράω τα ποσοστά κάτι σαν αυτό που κάνεις και εσύ

τα όπλα μου τα έχω μετρημένα στον Κουρκουλο για αυλούς,στραβές κάννες και τα σχετικά για να ξέρω τι να αγοράσω και τί να ζητήσω π.χ δεν θα πάρω τσοκ kicks 20 ( 3* ) για την L4S αν θέλω πραγματικό 3* γιατί το τσοκ είναι φτιαγμένο για τον 18.3 παλιό αυλό της tribore και ούτω καθεξής ,,,όχι σιγά μην έψαχνα το 2% τότε θα ήμουν μαζόχας ,σαν παράδειγμα το έφερα !
 
φίλε Βασίλη μη με μπλέκεις και με μπερδευεις με τις μεθόδους και τις τακτικές που ακολουθούν άλλοι δεν με ενδιαφέρει ;) σε πίνακα ρίχνω στα σκοπευτήρια ή με ιδιοκατασκεύη διαβήτη να βγάζει 75cm σε χαρτόνι 1χ1 και παω σπίτι περνάω τις τουφεκιές photoshop και κάθομαι τικάρω και μετράω τα ποσοστά κάτι σαν αυτό που κάνεις και εσύ

τα όπλα μου τα έχω μετρημένα στον Κουρκουλο για αυλούς,στραβές κάννες και τα σχετικά για να ξέρω τι να αγοράσω και τί να ζητήσω π.χ δεν θα πάρω τσοκ kicks 20 ( 3* ) για την L4S αν θέλω πραγματικό 3* γιατί το τσοκ είναι φτιαγμένο για τον 18.3 παλιό αυλό της tribore και ούτω καθεξής ,,,όχι σιγά μην έψαχνα το 2% τότε θα ήμουν μαζόχας ,σαν παράδειγμα το έφερα !
Φαίνεσαι ότι είσαι από τους ψαγμένους.
Με κούφανες με το 2% :) ;) :)
 
Χρήστο, ασφαλώς και έκανες τις μελέτες σου και τις αναλύσεις σου με επιστημονικό τρόπο κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό.
Νομίζω όμως ότι κι εσύ θα συμφωνήσεις μαζί μου πως δεν συνιστούν επιστημονική τεκμηρίωση: συγκριτικά τεστ σε φόρουμ του εξωτερικού ή οι δικές μας αποσπασματικές φωτογραφίες.
Βέβαια ακόμα και οι δοκιμές σε φόρουμ του εξωτερικού αλλά και οι δικές μας, καλό θα ήταν να υπάρχουν σε λινκ στο σαιτ σου, να μπορεί καθένας να τις δει.
Φυσικά και "τα τεστ αυτού του τύπου δεν είναι παρά μία απλή ένδειξη και τίποτα άλλο".
Δοκιμές όμως με μεθοδολογία σύμφωνα με σύστημα δοκιμών επιστημονικά κατοχυρωμένο σίγουρα είναι παραπάνω από "μία απλή ένδειξη" αν όχι απόδειξη. Ειδικά εάν η μεθοδολογία δίνει απτές μετρήσιμες ποσότητες - βαθμολογίες και όχι απλά εικόνες κατανομών που στην συντριπτική πλειονότητά τους οι κυνηγοί δεν ξέρουν να τις διαβάσουν ή ακόμη χειρότερα τις διαβάζουν λανθασμένα!
Θα μου πεις για την σπειροειδή τροχιά των σκαγίων. Αντιτείνω ότι με διάμετρο της σπείρας λιγότερη από ίντσα στις 40 γυάρδες ελάχιστα επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα της ισοκατανομής.
Εν κατακλείδι εάν τα BRAIN ισοκατανέμουν τα σκάγια "καταργώντας" την θεωρία του Γκάους, αυτό θα αποτελεί βλητική επανάσταση όχι απλά βελτίωση.
Μάριε,

1) Ανάμεσα στα τεστ που αναφέρθηκα υπήρξαν και κάποια (λίγα) που έγιναν με εξαιρετική ανάλυση αποτελεσμάτων. Όμως θεωρώ πως και οι απλές φωτογραφίες αποτελούν πολλές φορές πολύ ισχυρότερες ενδείξεις (ποτέ αποδείξεις!) για την ποιότητα μιας τουφεκιάς από ότι πίνακες πολλαπλών εισόδων, απεικονίσεις καμπυλών κλπ. Αυτά είναι μαθηματική επιβεβαίωση ότι απλά τα μάτια μας.....βλέπουν σωστά.

2) Οι δοκιμές τρίτων αλλά και οι δικές μου δεν έχουν θέση σε ένα εμπορικού χαρακτήρα website. Όποτε έχω δει κάτι παρόμοιο το έχω αντιμετωπίσει σαν ελιτίστικο ακαδημαϊσμό , ένδειξη ανικανότητας να εξηγηθεί με απλά λόγια κάτι που απευθύνεται σε ανθρώπους όχι ειδικούς στο αντικείμενο, προσπάθεια να δυσκολέψει τη κατανόηση εκ μέρους των πολλών χαρίζοντας τεχνητά τον χαρακτηρισμό του ειδικού στον συντάκτη. Και αυτό είναι λάθος.

3) Οι μόνες ισχυρές, πραγματικές αποδείξεις είναι τα παραγόμενα αποτελέσματα επί του πεδίου! Τελεία και παύλα. Αύξηση επιτυχιών με τον ίδιο αριθμό βολών. Αλλιώς είναι αυτό που λέμε λαϊκά ¨φρου - φρου κι'αρώματα" . Και το λέει αυτό ο άνθρωπος που τα τσοκ του κατατάσσονται πρώτα σε ΟΛΑ τα τεστ, είτε απλά είτε επιστημονικά τεκμηριωμένα. Ένας αμερικάνος επαγγελματίας σκοπευτής, ο David Collins Jr, ρισκάρισε και έριξε στον πρώτο αγώνα της σεζόν με τα BRAIN που παρέλαβε την προηγουμένη και δεν πρόλαβε να τα δοκιμάσει. Έκανε 99/100 και πήρε την νίκη. Όταν κάποιος με ρώτησε γιατί λέω πως τα τεστ που με κατατάσσουν πρώτο δεν τα θεωρώ και τόσο σημαντικά, τον ρώτησα πως, αν ο Collins, έστω και σε θεωρητική περίπτωση, είχε κάποια τσοκ που μπορεί να του έδιναν καλύτερη αποτύπωση στον πίνακα από τα BRAIN, τι θα τον συμβούλευε να ρίξει στον επόμενο αγώνα, αυτά με την αποτύπωση ή αυτά που του έδωσαν τη νίκη;

4) Διάμετρος σπείρας λιγότερη από ίντσα στις 40 γυάρδες. Πόθεν ορμώμενος το λες αυτό; Βολή σε πίνακα στις 40 γυάρδες που τον έκρυβε κατά το ήμισυ άλλος πίνακας σε μκρή απόσταση από το όπλο, δεν είχε σχήμα μισού κύκλου αλλά σχεδόν ολόκληρου κύκλου με τα μισά σκάγια. Αντιλαμβάνεσαι το εύρος της περιδίνησης; Αν έχεις στοιχεία για τη μία ίντσα, σε παρακαλώ στείλτα μου με μήνυμα.

5) Ο Gauss (ή ο Laplace για τους γαλλόφωνους) δεν έχει κάποια θεωρία, απλά περιγράφει το τι ονομάζεται "κανονική κατανομή" όταν και εάν συμβεί. Υπό κάποια έννοια, όλες οι τυχαίες εξελίξεις απεικονίζονται με μία καμπύλη Gauss, ο πίνακας δοκιμής μιάς τουφεκιάς, τα σημεία πτώσης των σταγόνων της βροχής στο έδαφος κλπ Απλά κοιτάς πόσο επιπεδοποιημένη είναι η κορυφή της καμπύλης. Τα BRAIN δεν έχουν να καταργήσουν κάτι. Μόνο να επιπεδοποιούν τη καμπύλη του. Αυτό και κάνουν. Αποδεδειγμένα.

Εδώ να πω πως διεθνώς, μόνο τα BRAIN έχουν γίνει αντικείμενο τόσο έντονης και επίμονης επιστημονικής ανάλυσης. Αν δεν συμφωνείτε, πείτε μου για τα Briley, τα Kick;s, τα Trulock, Carlson's, Jebb, Rhino, Muller, Extreme, Roberts, Pure Gold, Gemini, Teague, Patternmaster κλπ.

Να θυμίσω και σε κάποιον φίλο που επανέλαβε τα περί ορισμού του τσοκ (διάμετρος αυλού μείον διάμετρος στομίου) πως στα BRAIN δεν ενδιαφέρει και τόσο ο αυλός καθώς τον ρόλο της "πίσω¨ διαμέτρου (αυλού), τον παίζει η πρώτη σύσφιγξη που έχει μέσα του το ίδιο το BRAIN

Επί τη ευκαιρία, να ευχηθώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2022, πρώτα από όλα με Υγεία!

Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes
 
Last edited:
Βολή σε πίνακα στις 40 γυάρδες που τον έκρυβε κατά το ήμισυ άλλος πίνακας σε μκρή απόσταση από το όπλο, δεν είχε σχήμα μισού κύκλου αλλά σχεδόν ολόκληρου κύκλου με τα μισά σκάγια.
ωχ τι μου θυμισες ,!!!!! το ειχα ξεχασει αυτο. Οταν το διαβασα παλιοτερα ειχα παθει σοκ
 
https://www.randywakeman.com/brainchokes.htm
Εγώ φίλε Χρήστο ,αν με αποκαλούσαν απατεώνα που προσπαθεί να κλέψει τα λεφτά του κοσμακη ,δεν θα το άφηνα έτσι.θα πήγαινα με αποδείξεις κ θα ζητούσα Τη συγνώμη τους στα τέσσερα‼️μη σου πω ότι θα έπαιζε φάση O.k coral
 
https://www.randywakeman.com/brainchokes.htm
Εγώ φίλε Χρήστο ,αν με αποκαλούσαν απατεώνα που προσπαθεί να κλέψει τα λεφτά του κοσμακη ,δεν θα το άφηνα έτσι.θα πήγαινα με αποδείξεις κ θα ζητούσα Τη συγνώμη τους στα τέσσερα‼️μη σου πω ότι θα έπαιζε φάση O.k coral

Φίλε Χρήστο, οι "δοκιμές" που έχουν γίνει εδώ είναι αποσπασματικές και ασυντόνιστες, αυτές που γίναν στην αμερική δεν θα τις έλεγα και αμερόληπτες, αν γίνουν όμως αναλυτικές δοκιμές με επιστημονική μεθοδολογία τότε μπορείς να κολλήσεις στον τοίχο οποιονδήποτε αμφισβητία τύπου Ράντυ! εφόσον βέβαια προκύψουν τα αποτελέσματα που αναμένουμε..... :cool:

Όταν έγραφα το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ για αυτό που παραθέτει ο Τζωννυ, είχα διαβάσει το σκηνικό στο αμερικάνικο φόρουμ, αλλά αυτό ......... !!!!
 
Όταν έγραφα το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ για αυτό που παραθέτει ο Τζωννυ, είχα διαβάσει το σκηνικό στο αμερικάνικο φόρουμ, αλλά αυτό ......... !!!!
Ούτε κ εγώ,τα brain έψαχνα κ μου πέταξε το R.I.P BRAIN by randy wakeman
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top