Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφου σου πέρασαν και τρία να πεις και ευχαριστώ. Όπως τα έβαλα τα φυσίγγια ετσι τα εβγαλα. Έφαγα μιάμιση ωρα ψιλόβροχο και το κρύο της αρκούδας για να δω μια να περνάει 100 μέτρα πιο κατω. Παράξενα πραγματα αλλά είναι όλα μέσα στο παιχνιδι! Ο ξάδερφος σήμερα στα γουρούνια μου είπε ότι σήκωσαν 5 μπεκατσες και τα τσιχλοκοτσυφα παλι ήταν πολλά. Δεν κατέβηκε τίποτα χαμηλά δυστυχώς!
Και εγώ το ψιλόβροχο το έφαγα και το κρύο...Πολλοί κυνηγοί έξω ρίχνω 2 στα 2 παίρνω τις πρώτες και μου έρχεται ένας μπροστά μου στα 50 μέτρα ενώ καθόταν αλλού.Του λέω ρε φίλε τι κάνεις τώρα; Έκανε πως δεν άκουγε, αλλά τελικά έφυγε.Ευτυχώς, που δεν είχε και πουλιά γιατί θα μου την έσπαγε.Είχε καιρό να γίνει κάτι παρόμοιο...

Και εγώ το ψιλόβροχο το έφαγα και το κρύο...Πολλοί κυνηγοί έξω ρίχνω 2 στα 2 παίρνω τις πρώτες και μου έρχεται ένας μπροστά μου στα 50 μέτρα ενώ καθόταν αλλού.Του λέω ρε φίλε τι κάνεις τώρα; Έκανε πως δεν άκουγε, αλλά τελικά έφυγε.Ευτυχώς, που δεν είχε και πουλιά γιατί θα μου την έσπαγε.Είχε καιρό να γίνει κάτι παρόμοιο...
Εμ κάθισες στο καρτέρι μου, εμ με εδιωξες κιόλας!
Σεβασμό κανένα αυτή η νεολερα.tired.

Έβαλε χιονάκι στα βουνά, κάτι έπρεπε να φανεί.Τέτοιο καιρό και να περνάνε μόνο 3 πουλιά είναι δυστυχία.Δεν λέμε να γεμίσουμε το σακίδιο απλά να χορτάσει το μάτι μας τσίχλα.Για περπατητό δεν τυχαίνει η συγκυρία...
Υπομονή...στην ύφεση θα φανεί τι γίνεται
Τώρα ακόμα αντέχουν να κάθονται στα πυκνά, δεν έχουν παγώσει ακόμα, μόλις αρχίσει να παγώνει το κοκαλάκι τούς και δεν θα μπορούν να κάθονται, τότε θα αρχίσουν να ανεμίζουν.
Ο παγετός τα κάνει να ανεμίζουν όχι το κρύο.

Κι απόψε στο απογιοματινό μου καρτεράκι, αυτή τη φορά με παγωνιά και μέτριο ΒΑ άνεμο που "ξύριζε" όμως και έκανε την αισθητή θερμοκρασία ακόμη πιο παγερή...!
Οι τσίχλες (κότσυφες άφαντοι) ως τις 17:10 ήτανε ελάχιστες σε όλο το οπτικό μου πεδίο... Μετά απ' αυτή την ώρα και έως τις 17:35 περίπου έκαναν αισθητή την εμφάνισή τους, ως ανεμένετο βεβαίως...
12 κάτω, εκ των οποίων οι 10 στο γιλεκάκι μου!
Αρκετά καλά θα έλεγα, άντε να ιδούμε και την αυριανή...
Νικολα τελικα μονο εσυ βαρας οτι καιρο και αν κανει,μυαλο δεν εχουν βαλει οι τσιχλες τοσο καιρο,ισως λενε μεταξυ τους(οσες μενουν ζωνταντες)οτι κακο ειναι αυτο που μας εχει βρει και θα περασει,βλεπω στο τελος της σεζον να μην εχει μεινει ουτε μια αν συνεχισει να πηγαινει καθε μερα ο νικολας!

Υπομονή...στην ύφεση θα φανεί τι γίνεται
Τώρα ακόμα αντέχουν να κάθονται στα πυκνά, δεν έχουν παγώσει ακόμα, μόλις αρχίσει να παγώνει το κοκαλάκι τούς και δεν θα μπορούν να κάθονται, τότε θα αρχίσουν να ανεμίζουν.
Ο παγετός τα κάνει να ανεμίζουν όχι το κρύο.
Λες;;;; Μη παγώσουμε εμείς πρώτα...

Έχουν πάρει οδηγίες από τις μπεκάτσες τι νομίζατε μόνο εμείς τα λέμε μεταξύ μας
Πνευματώδες, αλλά τις μισές τσίχλες τις έτρωγε αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος, αλλιώς θα γίνονταν αντιληπτές με καθυστέρηση ή θα πέρναγαν τελείως απαρατήρητες

Πνευματώδες, αλλά τις μισές τσίχλες τις έτρωγε αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος, αλλιώς θα γίνονταν αντιληπτές με καθυστέρηση ή θα πέρναγαν τελείως απαρατήρητες
Καθόλου απιθανο! Προσαρμοζονται! Περνάνε πλέον όλες μαζί και νυχτα. Κόβουν και το τσιν και περνάνε κυριες!!!

Καιρου επιτρέποντος και θεου θελοντος, θα επισκεφτώ αυτους τους θάμνους εκει στην περιοχη σου το ΣΚ και ευελπιστω να σπασουν τα μαγικα του Θοδωρα ως τοτε!
Περασε και ο αστραγαλος, θα φορεσουμε το μποτακι μας και οτι βρεξει ας κατεβασει!
Στέφανε έχει πουλιά στο περπατητο σχεδόν παντου. Φοβάμαι όμως ότι θα βρέχει πολυ.

Χθες που ήμουν απογευματινο στην οινοη ξεκίνησα να κάνω λίγο περπατητο παρ όλο το χιονόνερο, σε κάποια φάση περνάω από ένα θάμνο κ βλέπω την σκύλα να κοιτάει προς τα μέσα του φερμαριστη για λίγα δευτερόλεπτα κ να κοιτάει μια τον θάμνο μια εμενα.Τι έπαθε λέω αυτή κ κόλλησε εκει κ πετάω στο θάμνο μια πετρα, για 2 δευτερα δεν βγαίνει τπτ κ πάω να φύγω, με το που κάνω ένα βήμα βγαίνει μια κοτσυφινα αεροπορία. Ρε φίλε γινετε να μη σηκώθηκε αμέσως με πέτρα? Κ μετά λέμε δεν έχει πουλια

Χθες που ήμουν απογευματινο στην οινοη ξεκίνησα να κάνω λίγο περπατητο παρ όλο το χιονόνερο, σε κάποια φάση περνάω από ένα θάμνο κ βλέπω την σκύλα να κοιτάει προς τα μέσα του φερμαριστη για λίγα δευτερόλεπτα κ να κοιτάει μια τον θάμνο μια εμενα.Τι έπαθε λέω αυτή κ κόλλησε εκει κ πετάω στο θάμνο μια πετρα, για 2 δευτερα δεν βγαίνει τπτ κ πάω να φύγω, με το που κάνω ένα βήμα βγαίνει μια κοτσυφινα αεροπορία. Ρε φίλε γινετε να μη σηκώθηκε αμέσως με πέτρα? Κ μετά λέμε δεν έχει πουλια
Μόνο μία πέτρα; 4-5 πέτρες 2 άτομα να φεύγεις λες τι σκατά αφού δεν έφυγε από τον σχοίνο και μόλις πας μπροστά βγαίνει από την πίσω μεριά σου ρίχνει και ένα κελάηδημα πάρε τα @ρχ@ μου και γεια σας....

Αν γίνεται λέει?????????? Και άλλη πετρα να έριχνες εκεί θα καθόταν....
Ξέρεις ποσο έχουν πονηρεψει κ αυτα,κ μας ακουνε κ μας βλέπουνε στο περπατητο..
Το έχουν συνηθίσει.Περιμενουν να περάσεις και σέρνουν πίσω σου.

Αν γίνεται λέει?????????? Και άλλη πετρα να έριχνες εκεί θα καθόταν....
Ξέρεις ποσο έχουν πονηρεψει κ αυτα,κ μας ακουνε κ μας βλέπουνε στο περπατητο..
Μόνο μία πέτρα; 4-5 πέτρες 2 άτομα να φεύγεις λες τι σκατά αφού δεν έφυγε από τον σχοίνο και μόλις πας μπροστά βγαίνει από την πίσω μεριά σου ρίχνει και ένα κελάηδημα πάρε τα @ρχ@ μου και γεια σας....
Αφού νόμιζα ρε μάγκες πως θα μου πέταγε την πέτρα πισω

Τις προαλλες με τον Γιαννη (@Hunter97) στην Ταναγρα,μπηκε το παιδι μεσα σε ενα θαμνο 1Χ1 και τραβηξε κλωτσια στον κοτσυφα για να σηκωθει.o_O
Παιζει βασικα να τον πετυχε,οποτε και γι αυτο να σηκωθηκε.fff.

Καιρου επιτρέποντος και θεου θελοντος, θα επισκεφτώ αυτους τους θάμνους εκει στην περιοχη σου το ΣΚ και ευελπιστω να σπασουν τα μαγικα του Θοδωρα ως τοτε!
Περασε και ο αστραγαλος, θα φορεσουμε το μποτακι μας και οτι βρεξει ας κατεβασει!
Στεφανε........Δεν θα κυνηγηηηηηησεις το ΣΚ.
Θα βρεεεεεεεεεεχειιιιιιιιιι...

devil.jpg

Status
Not open for further replies.
Back