Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εβαλα κάποιες φώτο από κυνήγι στο λογαριασμό μου στο ινσταγκραμ. Η μία είχε γύρω στα 20 πουλιά κ οι άλλες ήταν άσχετες τύπου φύση βιταρα κτλ. Το τι μου σουρανε δεν φαντάζεστε. Μέχρι κ από το μαγαζί ήρθε μια κ μου είπε δεν ξανά ψωνίζω είσαι δολοφόνος. Δεν ξαναμπαίνω σ αυτή τη διαδικασία κ ας είμαι νομιμος
Ενώ αν ήσουν κρεοπώλης θα σου κάνανε like κ θα λέγανε πως έχεις κ τα καλυτερα κρέατα.....
Η αν μαγειρευες κανα ωραίο πιατο με κρέας.....

Αλλά όταν βλέπεις διάφορους πολιτικους κ κυβερνώντες να είναι κατά του κυνηγίου κ να δίνουν κ το θάρρος σε όλους αυτους τότε τι περιμενεις...

Εβαλα κάποιες φώτο από κυνήγι στο λογαριασμό μου στο ινσταγκραμ. Η μία είχε γύρω στα 20 πουλιά κ οι άλλες ήταν άσχετες τύπου φύση βιταρα κτλ. Το τι μου σουρανε δεν φαντάζεστε. Μέχρι κ από το μαγαζί ήρθε μια κ μου είπε δεν ξανά ψωνίζω είσαι δολοφόνος. Δεν ξαναμπαίνω σ αυτή τη διαδικασία κ ας είμαι νομιμος
Το ινσταγραμ είναι για "αποτριχωμένα" θηράματα κυρίως

Τι μαγαζι εχεις Παναγιωτη? Ετσι ακαδημαϊκά δλδ ..

Καλα η αληθεια για πελατες κτλ ειναι οτι οπως πχ δεν ξανοίγεσαι με οπαδικα ας πουμε ή πολιτικα, ετσι δεν ξανοίγεσαι και σχετικα με το κυνηγι ...
Εδω ομως ποιος ο λογος να μην ανεβασεις αν θες? Που θα το βρουν οι κουφαλες οι πελατες σου το προφιλ σου στο HL!??

Κατ εμενα ειναι λαθος να κρυβομαστε η να φοβομαστε κατι που καθολα ειναι νομιμο ειναι ΦΥΣΙΚΟ απ απαρχης του κοσμου και αναγκαιο

Ο δυναδερφος ετσι κρινει και ετσι πρατει και δεν τον κατακρινω. Δεν ξερω τι του ειπαν και τι πιεση δεκτηκε

Ομως

Η δικη μου αποψη ομως ειναι σε οποιον αρεσει που ειμαι κυνηγος
Σε οποιον οχι δεν εχει καμια θεση στον κυκλο μου( το εχω εφαρμοσει και ας χαλασαν τραπεζια και γιορτες)

Οταν ειμαι αναγκασμενος να εξηγω στα παιδια μου γιατι βλεπουν δυο αντρες να ειναι ζευγαρι στην τηλεοραση και η κοινωνια να το θεωρει οκ, ετσι να αναγκαστει και αυτος να εξηγησει γιατι βλέπουν καποιον να κυνηγα

Να δω τι θα βγει φυσικο απο καταβολης του ανθρωπου και τι οχι

Φιλε εχεις δικιο αλλα στον "κυκλο" του επαγγελματος μου πχ δε βλεπω λογο να ξερει ο αλλος ουτε αν κυνηγαω, ουτε αν εχω παιδια, ουτε αν τον παιρνω η τον δινω που λεει ο λογος! Γενικα εχουμε γεμισει κομπλεξικους σε ολους σχεδον τους τομεις της καθημερινοτητας.....
Παντως και εγω στο "φιλικο" μου περιβαλλον όποιον δεν γουσταρει ετσι οπως λες τον αντιμετωπιζω... δηλαδή τον γραφω στα @@ μου και σε οποιον αρεσουμε! Εχω κάνει μυθικες συζητήσεις με φιλες πχ της γυναικας μου σχετικα με το γιατι δε λυπάμαι τα ζωάκια!

Φιλε εχεις δικιο αλλα στον "κυκλο" του επαγγελματος μου πχ δε βλεπω λογο να ξερει ο αλλος ουτε αν κυνηγαω, ουτε αν εχω παιδια, ουτε αν τον παιρνω η τον δινω που λεει ο λογος! Γενικα εχουμε γεμισει κομπλεξικους σε ολους σχεδον τους τομεις της καθημερινοτητας.....
Παντως και εγω στο "φιλικο" μου περιβαλλον όποιον δεν γουσταρει ετσι οπως λες τον αντιμετωπιζω... δηλαδή τον γραφω στα @@ μου και σε οποιον αρεσουμε! Εχω κάνει μυθικες συζητήσεις με φιλες πχ της γυναικας μου σχετικα με το γιατι δε λυπάμαι τα ζωάκια!
Με τις ανυπαντρες φιλες και με δεικτη μαζας σωματος κατω απο 25,θελω να κουβεντιασω και εγω εκτενεστερα επι του θεματος,για περαιτερω επιλυση τυχον αλυτων αποριων....

Το ινσταγραμ είναι για "αποτριχωμένα" θηράματα κυρίως
Η πελάτισσα που "σκαλιζει" το ινστα του Παζι θα θελει τπτ περιεργο λεω εγω και του κανει κολπα, "δε ψωνιζω ξανα δολοφονε" και τετοια.yelling.

Το έχω πάθει κι εγώ και σκέψου είχα βάλει φωτό απλά με το όπλο στο fb. Χωρίς θηράματα, που εγώ σπάνια κι εδώ ακόμα ανεβάζω. Μου την έπεσε μια πρώην συνάδερφος και το χειρότερο ήταν οτι οι περισσότεροι ηταν με το μέρος της. Έκανα διαγραφές ατόμων απο τότε επειδή ούτως ή άλλως ήταν άτομα που δε βρισκόμασταν. Δυστυχώς πιά χωρίς να τσακωθείς δημόσια φωτο στο κυνήγι δεν μπορείς να ανεβάσεις, εκεί φτάσαμε.

Μια φορά μπήκα σπίτι μου,το τονίζω σπίτι μου και η κοπέλα του αδελφού μου ταράχτηκε που είδε τα σκοτωμένα πουλιά,όταν της απάντησα "εχθές τσακίσεις ένα ολόκληρο κοτόπουλο,γιατί δεν ταραχτηκες;" δεν μου ξαναειπε τίποτα,τουμπεκί ψιλοκομμένο, γιατί όντως το τσάκισε.

Καλύτερα που δεν ασχολουμε με δαυτα και έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο .Να ξερεται ότι τα κακομοίρα τα πουλάκια τα ζωάκια τα λένε μόνο οι κακομοιροι άνθρωποι που τους λείπουν πολλά πράγματα στη ζωή τους δυστυχώς .Κακόμοιρο δεν είναι τίποτα το κάθε τι υπάρχει για κάποιο λόγο πριν καμία 20 χρόνια και βάλε αν τους αγόραζες καμία γούνα δεν υπήρχε κακομοιριά λες και η γούνα ήταν από ψολοτριχες και από τέτοιες να ήταν δε θα χαιροντουσαν τόσο τώρα έγιναν όλα κακομοίρα τη τσοκνοπεμπτη δεν έχουν κακή μοίρα τα ζωάκια ούτε το Πάσχα ούτε άμα πας καμία η κανέναν για πάπια σε κάνα γκουρμέ το παπί εκεί δεν είναι κακόμοιρο έχει καλή μοίρα γιατί το μαγείρεψε ο ψωλιαγκος που κάθε μέρα είναι πρώτη μούρη στη τηλεόραση .

Δυστυχώς πιά χωρίς να τσακωθείς δημόσια φωτο στο κυνήγι δεν μπορείς να ανεβάσεις, εκεί φτάσαμε.
Η ερώτηση για εμένα είναι....υπάρχει λόγος?

Υπάρχει λόγος να γίνεται όλο αυτό στο FB? πόσες φορές το έχουμε συζητήσει...και δυστηχώς η κουβέντα είναι ατέρμονη.

Κανείς δεν λέει όχι στο ανεβάσεις μια φωτό στο κυνήγι παρέα με τους φίλους σου....και δυο πουλιά. Κανείς δεν λέει να κρύψεις το χόμπι σου. Κυνηγός είσαι ήτε ανεβάζεις φωτογραφία με τα κυνηγετικά σου ρουχα ή τα σκυλιά σου....ήτε με ένα σκασμό θηράματα στο καπό σου.

Αυτά που κλωτσούν στο μάτι....ακόμα και σε πολλούς από εμάς που είμαστε κυνηγοί....είναι τα γουρούνια με τα αιμάτα....οι σιδηρόδρομοι με τις φάσες....και τα αμέτρητα τσιχλοκότσυφα στο καπό.

Θες να βάλεις φωτό? βγάλε έστω μια φωτό την πουλιάστρα σου! Να το καταλάβω! Αλλά το καπό? το σκυλόκουτο της κακιάς ώρας? το σκυλί σου την ώρα ζευγαρώνει? το σκυλί που διαβιώνει αλυσοδεμένο μέσα στην βρωμιά επειδή το πουλάς...λόγο έλλειψης χρόνου.....τι θές και τα ανεβάζεις? Τι περιμένεις? να μην σε κράξουν???

Προχτές είδα φωτόγραφία σε ομάδα κυνηγών....όπου για την μεταφορά του σκύλου είχε τροποποιηθεί κλουβί για παπαγάλους! Ναι....για παπαγάλους.....αυτό το μεγάλο! Και ο κυνηγαράς.....έδειχνε τις μπεκάτσες που βάρεσε με το σκυλί του!

Όσο ζω έχω ελπίδα ότι στο κυνήγι θα μείνουν οι πραγματικοί μερακλήδες...και κάποτε θα καθαρίσουμε από όλους αυτούς που μόνο πίσω μας πάνε!

Συγνώμη για το offtopic.

Η ερώτηση για εμένα είναι....υπάρχει λόγος?

Υπάρχει λόγος να γίνεται όλο αυτό στο FB? πόσες φορές το έχουμε συζητήσει...και δυστηχώς η κουβέντα είναι ατέρμονη.

Κανείς δεν λέει όχι στο ανεβάσεις μια φωτό στο κυνήγι παρέα με τους φίλους σου....και δυο πουλιά. Κανείς δεν λέει να κρύψεις το χόμπι σου. Κυνηγός είσαι ήτε ανεβάζεις φωτογραφία με τα κυνηγετικά σου ρουχα ή τα σκυλιά σου....ήτε με ένα σκασμό θηράματα στο καπό σου.

Αυτά που κλωτσούν στο μάτι....ακόμα και σε πολλούς από εμάς που είμαστε κυνηγοί....είναι τα γουρούνια με τα αιμάτα....οι σιδηρόδρομοι με τις φάσες....και τα αμέτρητα τσιχλοκότσυφα στο καπό.

Θες να βάλεις φωτό? βγάλε έστω μια φωτό την πουλιάστρα σου! Να το καταλάβω! Αλλά το καπό? το σκυλόκουτο της κακιάς ώρας? το σκυλί σου την ώρα ζευγαρώνει? το σκυλί που διαβιώνει αλυσοδεμένο μέσα στην βρωμιά επειδή το πουλάς...λόγο έλλειψης χρόνου.....τι θές και τα ανεβάζεις? Τι περιμένεις? να μην σε κράξουν???

Προχτές είδα φωτόγραφία σε ομάδα κυνηγών....όπου για την μεταφορά του σκύλου είχε τροποποιηθεί κλουβί για παπαγάλους! Ναι....για παπαγάλους.....αυτό το μεγάλο! Και ο κυνηγαράς.....έδειχνε τις μπεκάτσες που βάρεσε με το σκυλί του!

Όσο ζω έχω ελπίδα ότι στο κυνήγι θα μείνουν οι πραγματικοί μερακλήδες...και κάποτε θα καθαρίσουμε από όλους αυτούς που μόνο πίσω μας πάνε!

Συγνώμη για το offtopic.
Συμφωνώ, αλλα αν διάβασες το ποστ μου έγραψα οτι ανέβασα φωτό μόνο με τα ρουχα μου και το οπλο μου, χωρίς καν θηράματα, σκέψου να ανέβαζα και μια πουλιάστρα τι θα γινόταν...

Τι μαγαζι εχεις Παναγιωτη? Ετσι ακαδημαϊκά δλδ ..

Καλα η αληθεια για πελατες κτλ ειναι οτι οπως πχ δεν ξανοίγεσαι με οπαδικα ας πουμε ή πολιτικα, ετσι δεν ξανοίγεσαι και σχετικα με το κυνηγι ...
Εδω ομως ποιος ο λογος να μην ανεβασεις αν θες? Που θα το βρουν οι κουφαλες οι πελατες σου το προφιλ σου στο HL!??
Ένα καφέ έχω Στεφ. Όπως καταλαβαίνεις λόγο δουλειάς ακούω την μαλακια του καθενός σε καθημερινή βαση

Status
Not open for further replies.
Back