Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν καθόμουν εκεί απλά περιπατητής ήμουν από την πολύ απραξία ανέβηκα προς τα πάνω για να δω που παίζουν τα πουλιά τα οποία δεν τα είδα ποτέ!!!
Μιλήσαμε την ώρα που ανέβηκε το τζιπάκι της θυροφυλακής και κατηφόρησα πάλι προς τα κάτω!!!

Στα περάσματα το καταλαβαίνω αλλά σε πρωινό καρτέρι να βαράνε δύο τουφέκια συνέχεια και μόλις φτάνεις στα 50 μέτρα να σταματάνε το τουφεκίδι και μόλις βαρεθείς την απραξία και φύγεις μετά από λίγο να αρχίζουν πάλι..
Καλά άκουγα από κάτω που φωναζατε του
" Γέροντα " πάνω σου...

εχουμε καπιες φιλοζωεςςς σε ενα κτημα που κρατανε καπια αδεσπωταααα ,,,πρωχτες που λετε σταματαη ενα αγκλικο τζιπ με μια κοπελα 40αρα και μου λεη ...
Εμενα να ρωτησεις να σου πω τι δουλεια κανουν κατι τετοιες με Αγγλικα βανακια και που πανε τα σκυλακια....

Όμορφο κυριακάτικο περπάτημα, με συννεφιά μέχρι τα μισά της διαδρομής και τα πουλιά αγριεμένα να μην αφήνουν να πλησιάσουμε πολύ κοντά τα πυκνά .

Κυριε Ζωγράφου, ζωγραφισατε σήμερα....
Ωραιος κ ο σκυλακος!

Last edited:
Που ζωγράφισε όμως δεν μας λέει, μόνο φωτογραφία βλέπουμε
Αυτό δεν με ενδιαφέρει, γιατι κ να μου πει δεν προκειται να πάω.........
Φυσίγγια;

Αυτό ναι, είναι ένα μεγάλο ερώτημα.. Χαχα

Γρήγορο απογευματινο στην οινοη, καθώς έφυγα σχετικά νωρίς από το μαγαζί κ κυριολεκτικά αν είχα ένα ντουφεκι ακόμα θα γινόταν καλό παιχνίδι. Τα πουλιά σε κλασικά σημεία ήταν μαζεμένα σε ντουζινες καθώς απ τη μία ο καιρός απ την άλλη η έλλειψη κυνηγών ευνοησε την κατάσταση. 5 στο χέρι κ 1 χαμένο σε 1 ώρα περίπου. Ανέβηκα μια βόλτα κ στο πάνακτο κ είχε τσουχτερό κρύο. Φώτο με θηράματα νεκρά δεν ξαναβάζω καθώς είχα θέματα με τους γνωστούς άγνωστους των πληκτρολόγιων.Εδω το βιταρακι από τα υψώματα του Πανακτου...

Attachments

• IMG_20211214_160342.jpg
    IMG_20211214_160342.jpg
    287 KB · Προβολές: 74
  • IMG_20211214_160347.jpg
    IMG_20211214_160347.jpg
    325,3 KB · Προβολές: 74

Απο Ζωγράφου ξεκινήσαμε και Αταλάντη πήγαμε ως συνήθως
Ο αδερφός μου με τη Μ2 ρίχνει Ρουμελιώτη 32 gr κι εγώ jordan κόκκινο, 9αρια αμφότεροι

jordan κόκκινο
Και ότι εβλεπα πριν λίγο τις πρωινες ιχνηλασιες live στο you tube κ χαζευα κ τα σχόλια από κάτω...
Και λέει ένας..
"Jordan κόκκινο για τα μικρά πουλια και μαυρο 35,5 για φασσες, γιατί είναι φυσίγγια Ελληνικά κ ο Μηνάς όμορφος.".sarcastic.

Και σήμερα στο απογευματινό καρτέρι, μετά από αποχη μερικων ημερων λογω παλιοκαιρου.
Τα τσιχλακια εκαναν το πέρασμα τους σε αρκετά καλους αριθμους απο τις 17:00 κι ύστερα... Νωρίτερα γιοκ...
Τα κοτσύφια συνεχίζουν να "λάμπουν" δια της απουσίας τους...!
Κατερριψα 10 τσιχλουλες! Οι 8 στο γιλέκο.
Καλά ήτανε, αύριο πάλι (παντοτε καιρου επιτρεποντος)...

Γρήγορο απογευματινο στην οινοη, καθώς έφυγα σχετικά νωρίς από το μαγαζί κ κυριολεκτικά αν είχα ένα ντουφεκι ακόμα θα γινόταν καλό παιχνίδι. Τα πουλιά σε κλασικά σημεία ήταν μαζεμένα σε ντουζινες καθώς απ τη μία ο καιρός απ την άλλη η έλλειψη κυνηγών ευνοησε την κατάσταση. 5 στο χέρι κ 1 χαμένο σε 1 ώρα περίπου. Ανέβηκα μια βόλτα κ στο πάνακτο κ είχε τσουχτερό κρύο. Φώτο με θηράματα νεκρά δεν ξαναβάζω καθώς είχα θέματα με τους γνωστούς άγνωστους των πληκτρολόγιων.Εδω το βιταρακι από τα υψώματα του Πανακτου...
Συγνωμη αν εσυ θες να βαλεις σαν κυνηγος φωτογραφια με τα νομιμα θηρευμενα πουλια θα πρεπει να ρωτησεις κανεναν???? :mad:

Προς Αταλάντη για ημερήσιο σολο καρτέρι πού να πάω στο περίπου ρε παιδιά? Οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη με pm.
Εμεις συνήθως πηγαίνουμε στο Μέγα Πλάτανο,αλλά πρέπει να ξέρεις τα καρτερία...

Εμεις συνήθως πηγαίνουμε στο Μέγα Πλάτανο,αλλά πρέπει να ξέρεις τα καρτερία...
Η πας μια φορα με δεδομενο οτι θα την καψεις περπατώντας και ακούγοντας...σε μια μερα βρηκες τα πρώτα καρτερια....
Προσωπικα δεν εχω παει ποτε Αταλάντη, οπως δεν ειχα παει και ποτε Δημαινα...Δημαινα πηγα δυο μερες συνεχομενες, την δευτερη ηξερα ακριβως που θα κατσω και επεσα μεσα γτ ηταν πιασμενο και ας εφτασα 5.30...

Συγνωμη αν εσυ θες να βαλεις σαν κυνηγος φωτογραφια με τα νομιμα θηρευμενα πουλια θα πρεπει να ρωτησεις κανεναν???? :mad:
Και εγω την ιδια απορια εχω!
Εβαλα κάποιες φώτο από κυνήγι στο λογαριασμό μου στο ινσταγκραμ. Η μία είχε γύρω στα 20 πουλιά κ οι άλλες ήταν άσχετες τύπου φύση βιταρα κτλ. Το τι μου σουρανε δεν φαντάζεστε. Μέχρι κ από το μαγαζί ήρθε μια κ μου είπε δεν ξανά ψωνίζω είσαι δολοφόνος. Δεν ξαναμπαίνω σ αυτή τη διαδικασία κ ας είμαι νομιμος

Status
Not open for further replies.
Back