Δεν είσαι ευχαριστημένος δηλαδή?Τα πουλιά άφαντα!View attachment 37750
Δεν είσαι ευχαριστημένος δηλαδή?Τα πουλιά άφαντα!View attachment 37750
Που είδα αυτά τα πουλιά;Δεν είσαι ευχαριστημένος δηλαδή?
Ας μπορούσα να πάω ένα απογευματινό καρτέρι και ας την άκουγα μόνο.Να επινα έναν καφέ χωρίς να ακούω τίποτα που να θυμίζει χαβούζα.Που είδα αυτά τα πουλιά;Δεν καθόμουν στην τζακάρα καλύτερα;!
Μα δεν γίνεται ρε Χρηστο να γεμίζει συνέχεια το κυνηγετικό δισάκι κ ιδιαίτερα δε στα καρτέρια....Που είδα αυτά τα πουλιά;Δεν καθόμουν στην τζακάρα καλύτερα;!
3 και να καινεεε ετσι δεν λενε χριστοοοο,,βρε ελα εδω πανω να χωρτασης τουφεκιδηηηΤα πουλιά άφαντα!View attachment 37750
Έβαλε χιονάκι στα βουνά, κάτι έπρεπε να φανεί.Τέτοιο καιρό και να περνάνε μόνο 3 πουλιά είναι δυστυχία.Δεν λέμε να γεμίσουμε το σακίδιο απλά να χορτάσει το μάτι μας τσίχλα.Για περπατητό δεν τυχαίνει η συγκυρία...Μα δεν γίνεται ρε Χρηστο να γεμίζει συνέχεια το κυνηγετικό δισάκι κ ιδιαίτερα δε στα καρτέρια....
Πάρε τον φιλαράκο σου τον Dr να κάνετε κανα περπατητο κ σίγουρα θα είναι πολυ καλυτερα τα πραγματα........
Και να έχετε κ τα "μέντε σας" (τον νου σας στα Κεφαλονιτικα) γιατι εγώ την έκανα την προβλεψη ότι φέτος ο Γιατρός θα σηκώσει μπεκάτσα.........
Άσε το instagram , γεμάτο αδερφές και ψώνια ειναι. Εδώ να τις βάζεις να τις βλέπουμε να γουσταρουμε. Αμάν πια με τον κάθε κομπλεξικο. Αν ανεβαζες τίποτα κοκορέτσια και αρνιά στην σούβλα θα το επικρατούσαν κιολας. Με αυτα που τα σκοτώνει κάποιος άλλος για να περιδρομιασουν δεν έχουν κανένα προβλημα!Εβαλα κάποιες φώτο από κυνήγι στο λογαριασμό μου στο ινσταγκραμ. Η μία είχε γύρω στα 20 πουλιά κ οι άλλες ήταν άσχετες τύπου φύση βιταρα κτλ. Το τι μου σουρανε δεν φαντάζεστε. Μέχρι κ από το μαγαζί ήρθε μια κ μου είπε δεν ξανά ψωνίζω είσαι δολοφόνος. Δεν ξαναμπαίνω σ αυτή τη διαδικασία κ ας είμαι νομιμος
Αφου σου πέρασαν και τρία να πεις και ευχαριστώ. Όπως τα έβαλα τα φυσίγγια ετσι τα εβγαλα. Έφαγα μιάμιση ωρα ψιλόβροχο και το κρύο της αρκούδας για να δω μια να περνάει 100 μέτρα πιο κατω. Παράξενα πραγματα αλλά είναι όλα μέσα στο παιχνιδι! Ο ξάδερφος σήμερα στα γουρούνια μου είπε ότι σήκωσαν 5 μπεκατσες και τα τσιχλοκοτσυφα παλι ήταν πολλά. Δεν κατέβηκε τίποτα χαμηλά δυστυχώς!Έβαλε χιονάκι στα βουνά, κάτι έπρεπε να φανεί.Τέτοιο καιρό και να περνάνε μόνο 3 πουλιά είναι δυστυχία.Δεν λέμε να γεμίσουμε το σακίδιο απλά να χορτάσει το μάτι μας τσίχλα.Για περπατητό δεν τυχαίνει η συγκυρία...
Πράγματι με τέτοια χρονιά και με τέτοιο καιρό φόλα είναι πολύ περίεργο. Σε μία έκταση 2 Χ 2 χλμ έπεσαν 3-4 ντουφεκιές (διόλου περίεργο να ήταν τι ίδιο πουλί!!)Αφου σου πέρασαν και τρία να πεις και ευχαριστώ. Όπως τα έβαλα τα φυσίγγια ετσι τα εβγαλα. Έφαγα μιάμιση ωρα ψιλόβροχο και το κρύο της αρκούδας για να δω μια να περνάει 100 μέτρα πιο κατω. Παράξενα πραγματα αλλά είναι όλα μέσα στο παιχνιδι! Ο ξάδερφος σήμερα στα γουρούνια μου είπε ότι σήκωσαν 5 μπεκατσες και τα τσιχλοκοτσυφα παλι ήταν πολλά. Δεν κατέβηκε τίποτα χαμηλά δυστυχώς!
Δεν είναι οτι δεν εχει. Με το που μπήκα στο χωματόδρομο έφευγαν από τους θάμνους δεξιά αριστερά αρκετά πουλια. Δεν περνανε....Πράγματι με τέτοια χρονιά και με τέτοιο καιρό φόλα είναι πολύ περίεργο. Σε μία έκταση 2 Χ 2 χλμ έπεσαν 3-4 ντουφεκιές (διόλου περίεργο να ήταν τι ίδιο πουλί!!)
Ελπίζω να είναι προσωρινό.
Θέλει πάγο τώρα για να βγούνε από τα πυκνά.Δεν είναι οτι δεν εχει. Με το που μπήκα στο χωματόδρομο έφευγαν από τους θάμνους δεξιά αριστερά αρκετά πουλια. Δεν περνανε....
Εδω απο φιλαρακια που πανε απογευματινο ο καλητερος 3 πούλια...δυστηχος δεν παμε καλαΔεν είναι οτι δεν εχει. Με το που μπήκα στο χωματόδρομο έφευγαν από τους θάμνους δεξιά αριστερά αρκετά πουλια. Δεν περνανε....
Καιρου επιτρέποντος και θεου θελοντος, θα επισκεφτώ αυτους τους θάμνους εκει στην περιοχη σου το ΣΚ και ευελπιστω να σπασουν τα μαγικα του Θοδωρα ως τοτε!Δεν είναι οτι δεν εχει. Με το που μπήκα στο χωματόδρομο έφευγαν από τους θάμνους δεξιά αριστερά αρκετά πουλια. Δεν περνανε....
Αυτό το αθόρυβα Γιώργο, που το έχουν αναφέρει και άλλοι, πώς εξηγείται; Είναι κάτι πρωτοφανές..Παίδες και εγώ απόψε πήγα για απογευματινό καρτέρι σε ένα κομμάτι εδώ κοντά, που προχθές είδα να περνούν ασταμάτητα και ενώ από το αυτοκίνητο μέχρι το καρτέρι (200 μέτρα περίπου) ξεσήκωσα αρκετές , στο καρτέρι πέρασαν πολύ λίγες, πολύ αργά μετά τις 17:30 , αθόρυβα, μουλωχτά, χαμηλά και σφαίρα ...