Εδω και δύο ώρες σταμάτησε ο αερας εντελως. Ακούω πολλά τσιν και μερικά σσσρρρρρ.... Αν το πετύχεις απλά respect!Αύριο κάτι θα βάλει.
Εδω και δύο ώρες σταμάτησε ο αερας εντελως. Ακούω πολλά τσιν και μερικά σσσρρρρρ.... Αν το πετύχεις απλά respect!Αύριο κάτι θα βάλει.
Moνο αυτό??Αν το πετύχεις απλά respect!
Σιγά μην του πάρω lambro! Θα του δώσω έναMoνο αυτό??
Θα πατε στον Λέκκα να τον κεράσεις δυο κουτιά φυσιγγιακια...![]()
Καλημερα. Να πας, δεν είναι άσχημο μερος. Δεν πολυβοηθανε οι καιρικές συνθήκες αυτές τις ημέρες αλλά μια επίσκεψη αξίζει να την κάνειςΜεγαρα σήμερα καρτέρι σε συστάδες που πιάνουν τα πουλιά. Πήραμε 1 και κλαμπανισα 5 πανεύκολες. Νεύρα.. εν τέλη στο περπατητο πήραμε 14 πουλιά 2 άτομα. Δεν έχει τόσα πολλά, έτυχε. Αύριο λεω να πάω Μαυροματι, όπως το είδα στο Google earth κατω απ το χωριό φαίνεται να έχει μέρος για περπάτημα. Γνωρίζει κανείς αν αξίζει τον κόπο ή περιοχή εκει?
Πριν μια εβδομαδα βρήκα τσίχλα με χτυπημένο κεφάλι κάτω από τα σύρματα της ΔΕΗ εδώ στο χωριό... Αλλά αυτό είναι συνηθες φαινόμενο....Απηστευτο εσκασε η κυχλα στην τζαμαρια του σπητιου μου την ωρα που επηνα καφεView attachment 35047
Δηλαδή Νίκο κ απο ότι κατάλαβα δεν εκανε καθόλου περασμα στην Σάμο?View attachment 35048View attachment 35049
Kαι εδω.....το απολυτο μηδεν.....Το κακο ειναι οτι το συνηθησα....![]()
Πριν μια εβδομαδα βρήκα τσίχλα με χτυπημένο κεφάλι κάτω από τα σύρματα της ΔΕΗ εδώ στο χωριό... Αλλά αυτό είναι συνηθες φαινόμενο....
Για τζαμαρία κ τσίχλα πρωτη φορα το ακουω, εκεί τα σπουργίτια την πατανε ευκολα.......
Δηλαδή Νίκο κ απο ότι κατάλαβα δεν εκανε καθόλου περασμα στην Σάμο?
Τουλάχιστον Σαββατοκύριακο πήγαινε για λαγό. Καλύτερα θα είναι.Πρωινο μπασιμο δεν εκανε.....Μαθαινω απο φιλους ''περδικαδες'' συναντανε πουλια μεσα στις
ρεματιες....πραγμα που σημαινει οτι καποια πουλια μπηκαν βραδυ.
Απογευματινο περασμα δεν εχει....στην καλυτερη να περασουν 3-4 πουλια...Εχθες απογευματινο ΜΙΑ τουφεκια!!!
Επισεις τα ιδια μαθαινω και απο την Ανατολικη Σαμο....
Το χειροτερο και το κερασακι στην τουρτα.....ουτε φασσες εχουν μπει....
Προβλεπω πολυ ασχημη σεζον εδω σε μας...
Σε ολες μου τις εξοδους....2 γερακοτσιχλες προχθες το πρωι...και μια τσιχλα το απογευμα της
ιδιας μερας....
Φασσα μονο σε φωτο....
Καταντια Τασο μου , καταντια....![]()
Τουλάχιστον Σαββατοκύριακο πήγαινε για λαγό. Καλύτερα θα είναι.
Απηστευτο εσκασε η κυχλα στην τζαμαρια του σπητιου μου την ωρα που επηνα καφεView attachment 35047
Κι όμως μου έτυχε και μένα πέρσι βρήκα έξω από τη τζαμαρία του γραφείου μου μια τσίχλα!!!Για τζαμαρία κ τσίχλα πρωτη φορα το ακουω, εκεί τα σπουργίτια την πατανε ευκολα
Ηλία σε βλέπουνε κ πέφτουν απ τον φόβο τους φίλε χαχαΑπηστευτο εσκασε η κυχλα στην τζαμαρια του σπητιου μου την ωρα που επηνα καφεView attachment 35047