Κορινθία τίποτα με μπόλικο καθόλου.οσοι δε βγήκαν καλά εκαναν
Σ,Κ τσιπουρο και κρασι προβατινα και καλη παρεα,καλα τα λες,δεν αξιζει να βγεις πρωινο,θα ειναι μαλλον οπως σημερα φιλε μου!Γιάννη ειμουν στις Γιδες μια από τα ίδια ότι πέρασε το πρωί και σβαρνα τοπικές μετακίνησής μετά το απόλυτο μηδέν το ίδιο λέω και εγώ για σκ κρασί καλή παρέα και κοψιδια ο χειμώνας μπροστά είναι.
Χαχα ακριβώς..Σ,Κ τσιπουρο και κρασι προβατινα και καλη παρεα,καλα τα λες,δεν αξιζει να βγεις πρωινο,θα ειναι μαλλον οπως σημερα φιλε μου!
Δημήτρη καλημέρα πάντα μπαίνουν νύχτα. Αν όμως το πέρασμα γίνεται προς το ξημέρωμα, η ουρά του ταξιδεύει μέρα και τις πετυχαίνουμε. Το πρωί που βγαίνουμε αν έχει τραγούδι είναι το καλύτερο. Πάντως έχω να το ακούσω τουλάχιστον 4 χρόνια.Μπαίνουν νυχτα οι ρουφιανες όπως πρόπερσι και το πρωί δεν περνανε. Όλη νυχτα μέχρι τις 1 που πήγα για ύπνο όποτε βγήκα έξω άκουγα τσιν. Και το πρωί στις 5:30 που αφουγκραστηκα 5 λεπτά παλι ακουγονταν. Αν δεν ακούσουμε για περασμα απο τους συναδέλφους στην βόρεια Ελλάδα , εδώ μόνο για πιασμενες θα βγούμε το Σαββατοκύριακο.
Οπως τα λες συναδελφε.Ορεινη Κορινθια ημουν και γω σημερα,δυστηχως τιποτα.Κατι πιασμενα το πρωι επεξαν και μετα τελος.Δεν εχουν μπει καθολου πουλια αυτες τις μερες.Καθολου κοτσυφια και καθολου μεγαλες.Κορινθία τίποτα με μπόλικο καθόλου.οσοι δε βγήκαν καλά εκαναν
Τπτ θα παμε ενα περπατητο Ξηρονομή αυριο να κεντησω με μπελ, γτ τα πρωινα εχουν κοψει μερες τωρα ...Δεν έχασες κάτι .
Είχα πάει μια φορά εκεί πριν χρόνια. Είχε ελάχιστα πουλιά τότε και έφευγαν σύριζα με το έδαφος. Δεν ξέρω πως κάνετε πουλια σε μέρη με τόσο πυκνές ελιές, ίσως θέλει άτομα.Τπτ θα παμε ενα περπατητο Ξηρονομή αυριο να κεντησω με μπελ, γτ τα πρωινα εχουν κοψει μερες τωρα ...
Δεν ειναι τοσο πυκνοι οι ελαιωνες το αντιθετο θα ελεγα...Μαλλον σε διαφορετικο σημειο πηγες απο το συνηθες....Τα πουλια τα βαστανε τα σκινα ρε συ και εκεί γίνεται το παιχνιδι...Είχα πάει μια φορά εκεί πριν χρόνια. Είχε ελάχιστα πουλιά τότε και έφευγαν σύριζα με το έδαφος. Δεν ξέρω πως κάνετε πουλια σε μέρη με τόσο πυκνές ελιές, ίσως θέλει άτομα.
Και... το Όσκαρ φωτογραφίας πάει... στον Κυριάκο από τη Χίο!!!Καλημέρα από Χίο!!!
Σήμερα λιγότερα πουλια.
Μια ομορφη εικόνα με μια σταγόνα μαστιχι.
View attachment 34942
Μάνη σήμερα ευνοϊκές συνθήκες για πέρασμα αλλά τίποτε, View attachment 34943δύο τρείς πιασμένες και αυτό ήταν όλο