Ανω - κατω Πευκενα αλλα και Βενιζα εχω παει...11 καλα ειναι για την εποχη...Εγω πιστευω εκει δουλευει και το απογευματινο αλλα δεν εχω ακουσει κατι..Γειά σου Στέφανε! Είχα πάει το περασμένο Σάββατο με τον πατέρα μου για περπατητο και κάναμε 11 τσίχλες με 5 χαμένες. Για την εποχή είναι καλά θεωρώ. Πευκενεα πάω εγώ στα Μέγαρα. Εσύ?
Περπατημα θελει η δουλεια...Αυριο λεω να πάω προς Θήβα μια βόλτα , ελπίζοντας ότι όσο απομακρύνομαι από το Αιγαίο , τόσο θα πέφτουν οι άνεμοι και θα μπει κανενα πουλάκι ... αυριο εχει 3-4 bf για Θήβα ... Βεβαια και σημερα ΒΑ Αττική το πρωί είχε άπνοια, αλλά ελάχιστα πουλιά κινήθηκαν ....
Στη Θηβα όταν περπατάνε πολλοί το ΣΚ όλο και κάτι σηκώνεται ... λίγο οι μαύρες, λίγο τα πιασμένα, λίγο τα μπασιματιάρικα, λίγο οι περπατητάδες ... θα τη γεμίσουμε τη πουλιάστραΠερπατημα θελει η δουλεια...
Περικλή, άσε τις καμπάνες ήσυχες αυριο .... θα τις βαρέσουμε την Παρασκευή που θα είμαι κάτω χαχα ...https://en.sat24.com/en/eu/infraPolair
Έχουμε την καλύτερη δορυφορική αυτής της εβδομάδας ..
Καθαρή κίνηση πάνω μας ..
2 μποφόρ κάτω να ήμασταν θα χτύπαγα καμπάνες για αύριο ...
΄Παρότι υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που είναι πιστοί του περπατητού με άριστα αποτελέσματα (κάρπωση κ γυμναστική )Περπατημα θελει η δουλεια...
Ενα μπουκετακι το μαζευεις ανετα...Στη Θηβα όταν περπατάνε πολλοί το ΣΚ όλο και κάτι σηκώνεται ... λίγο οι μαύρες, λίγο τα πιασμένα, λίγο τα μπασιματιάρικα, λίγο οι περπατητάδες ... θα τη γεμίσουμε τη πουλιάστρα![]()
Λαμπη μια χαρα σε βρισκω! Οπως την βρίσκει ο καθενας! Το θεμα ειναι η προσωπική ευχαρίστηση...ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...΄Παρότι υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που είναι πιστοί του περπατητού με άριστα αποτελέσματα (κάρπωση κ γυμναστική )
εντούτοις αρνούμαι να κάνω αυτό το κυνήγι επιμένοντας στο κλασσικό καρτερίσιο κυνήγι όπως τόχα μάθει απο μικρός .
Δέν λέω ότι αυτό είναι καλύτερο απλά λέω ότι αρνούμαι ν'αλλάξω κάποιες παλιές καλές συνήθειες-άγραφους κανόνες .
Σήμερα πήγα την πρώτη φετινή βόλτα για τσίχλες,μιας και μέχρι τώρα αναλωνόμουν στα ορτύκια.Ένα γρήγορο περπατητό λοιπόν, 2 ώρες περίπου και είδα σύνολο σε όλες τις αποστάσεις καμιά 30-40 πουλάκια. Καιρός κλειστός με άπνοια και ψιλόβροχο στο τέλος. Ό,τι φυσίγγια έβαλα, μια χαρά πήγαν. Σε ένα μήνα πιστεύω θα γίνεται καλό παιχνίδι. Αυτά στο χέρι και άλλες δυο τσίχλες δυστυχώς πάνω στα κατσοπρίνια.Στο Ηράκλειο έχει τσίχλες ή ακόμα νωρίς είναι;
Εμ δεν θα παμε???? Πάνω απο όλα η εξοδος και η απόδραση από την καθημερινότητά. Έστω και για 2-3 ωρες!!!! Παρ'όλο τον αέρα παλι ακούω τσιν αποψε. Νύχτα περνάνε οι καλές μου...Έχει απόψε ένα special A.BA.....πιστεύω αύριο κάτι θα φανεί το πρωί...αν δν πάμε,δν θα δούμε....
Δεν υπαρχει πιο απολαυστικό πράγμα από το καρτερι! Αλλά άμα δεν περνάει τίποτα το να κάθεσαι να πίνεις καφέ και να κανείς τσιγάρο και να τρως κρουασάν στο καρεκλι είναι κάπως άσχημο και βαρετο! Εγώ δηλώνω θιασώτης και των δύο πάντως αν και τα ζόρικα περπατητα τα βάζω πάνω απ'όλα!!!΄Παρότι υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που είναι πιστοί του περπατητού με άριστα αποτελέσματα (κάρπωση κ γυμναστική )
εντούτοις αρνούμαι να κάνω αυτό το κυνήγι επιμένοντας στο κλασσικό καρτερίσιο κυνήγι όπως τόχα μάθει απο μικρός .
Δέν λέω ότι αυτό είναι καλύτερο απλά λέω ότι αρνούμαι ν'αλλάξω κάποιες παλιές καλές συνήθειες-άγραφους κανόνες .