Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ σημαντικό το αυριανό πρωινό .
Ιδικά στην βόρεια χώρα ..
Θα μας δείξει κάποια πράγματα ,για το τι έχει να δώσει τις επόμενες ημέρες...
Συμφωνώ ανυπερθέτως και θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλο μπάσιμο σε αποδημητικά γενικώς. Να δούμε αν θα πέσουμε μέσα στην πρόβλεψη Περικλή. Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να το επιβεβαιώσω και στην πράξη, παρότι Νότιος.

Πολύ σημαντικό το αυριανό πρωινό .
Ιδικά στην βόρεια χώρα ..
Θα μας δείξει κάποια πράγματα ,για το τι έχει να δώσει τις επόμενες ημέρες...
Εγώ έχω απογοητευτεί παντως. Μάλλον και φετος θα περιμένουμε τον Santa Claus για να έρθουν μαζί του και οι τσιχλες. Το καλάθι που κρατάω για φετος όλο και μικραίνει και θα φτάσει να γίνει δαχτυλιθρα στο τελος. Κρίμα και είχα ελπίδες για καλή χρονια....

Εγώ έχω απογοητευτεί παντως. Μάλλον και φετος θα περιμένουμε τον Santa Claus για να έρθουν μαζί του και οι τσιχλες. Το καλάθι που κρατάω για φετος όλο και μικραίνει και θα φτάσει να γίνει δαχτυλιθρα στο τελος. Κρίμα και είχα ελπίδες για καλή χρονια....
Εντάξει θα μπουν πάλι τόσες ώστε να περπατάς 3-4 ώρες για να βαρήσεις 10+ ...

Μήπως είναι λίγο νωρίς για να απελπισία;

Απο 20 και μετα θα γινει
Της π@@### ...

Καθε χρονο με την ελπιδα, τωρα μπαινουν, τωρα που εχει πανσεληνο, τωρα που γυρισε βοριας, κλπ....
Και με αυτα και αυτα περνα ευχαριστα ο καιρος και ερχετε ο Μαρτης!
Φτου να μην σας ματιασο ολλοι με στην αισιοδοξια ειστε

Συμφωνώ ανυπερθέτως και θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλο μπάσιμο σε αποδημητικά γενικώς. Να δούμε αν θα πέσουμε μέσα στην πρόβλεψη Περικλή. Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να το επιβεβαιώσω και στην πράξη, παρότι Νότιος
Μεγαλο δεν νομίζω ..
Θέλω να δω Ιόνιο και β.δ Μακεδονία αύριο ..

Τα μπασίματα στη Γαλλία έχουν αρχίσει από νωρίς και πάνε πολύ καλά
Πρώτον με το μαύλισμα που κάνει δε κατεβαίνει κιχλα και δεύτερον αν ακούσετε προσεχτικά στο 5.20 ακούγεται ο κράχτης.......fgr2fgr2fgr2

Μην απελπίζεσται ακομα βρε παιδιά. Ο καιρός παει καλά, εκαμε τα νερα που θέλαμε, θα κανει κι'αλλα ακόμα. Πάντως εγω αύριο με το βοριαδάκι που έχουμε εδω Κέρκυρα τώρα και το καθαρό καιρό θα ανέβω αυριο μια βόλτα στα υψώματα.

Μην απελπίζεσται ακομα βρε παιδιά. Ο καιρός παει καλά, εκαμε τα νερα που θέλαμε, θα κανει κι'αλλα ακόμα. Πάντως εγω αύριο με το βοριαδάκι που έχουμε εδω Κέρκυρα τώρα και το καθαρό καιρό θα ανέβω αυριο μια βόλτα στα υψώματα.
Πεστα ορε γιανναρε....δυο εβδομαδες να κανη καιρους θα ερθουνε η θα παμε εμει; Σε αυτεςbeer

Status
Not open for further replies.
Back