Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και σήμερον εσπέραν επισκέφθην το θηρευτικόν μου πόστον, περσσότερον διά καμίαν πρώιμην φασσούλαν παρά διά κίχλες ή κοτσυφούς (εκείθεν περνούν τόσον κίχλες, όσον και φάσσες τέτοιαν εποχήν)... Τελικώς, ουκ είδα ουδεμίαν φάσσαν, μα εις το προκεχωρημένον σούρουπον, ήτοι εις το μισοσκόταδον, επέρασαν ωσάν σαϊτες "βληθείσες εκ του τόξου της Θεάς Αρτέμιδος" περί τα 6-7 τσιχλοκότσυφα, πλην όμως, ουκ επρόκαμα, καν, το τυφέκιόν μου να ξανεμίσω...

Last edited:
Aναγνωριστικη βολτα σημερα.....Να τρεξει λιγο και ο Ρεξ.....17 βαθμους -93% υγρασια...
Το απολυτο μηδεν εδω ( Σαμος ).....Εαν δεν εβλεπα 5 τσονιαδες....θα ελεγα οτι ημουν σε ''νεκρη φυση'' !!!
Το ποστο απο τα καλυτερα ....οταν εχει πουλια....και για τσιχλοκοτσυφα και για φασσα!!!
Υπομονη....μηπως και βρεξει....και αλλαξουν τα πραγματα!!!

View attachment 33875View attachment 33876
Η Άμπελος τι κρασί βγάζει? Μέσα στην ξερολιθιά θα είναι ώχ μανούλα μου!......

Με τόσο πυκνό και τόσο βράχο απορρώ που βρίσκει τα πουλιά! Πάντως ωραίες τουφεκιές! Και ας χρησιμοποιεί και σφυριχτρα...
Στην Γαλλία και σφυρίχτρα επιτρέπεται φίλε μου, και ομοιώματα, ότι θές επιτρέπεται!, εδώ τι γίνεται!

Εχω δύο χρόνια να έρθω στο νησί. Του χρόνου πρώτα ο Θεός το Σεπτέμβριο θα είμαι εκεί.

Αντε με το καλο!!!! Να στειλεις μυνημα να βρεθουμε εαν θελεις!!!!
Ξερω εναν Καναρη ειναι στο Βαθυ Σαμου.....Πολυ καλο παιδι.....πρωτοπορος.....καλος λαγας....και λεω
πρωτοπορος.....γιατι οταν εμεις ψαχναμε τα σκυλια μας στα βουνα....αυτος ειχε φερει GPS απο
Αμερικη και εβλεπε που ηταν τα σκυλια του!!!!
Εμεις τοτε ''κοιμομασταν'' ακομα!!! Λεω για πολλα χρονια πισω....
Εχει χωματουργικα μηχανηματα.....μεγαλη και νοικοκυρεμενη μαντρα!!!
Ειχε ενα ΛΑΜΠΡΟ 27 ( σκαφος ).....ειχα και εγω το ιδιο.....εψαχνα για μηχανες.....με ειχε βοηθησει
πολυ τοτε.....Ωραιος Ανθρωπος....
Στα λεω ολα αυτα ....μηπως ειστε συγγενεις η απλα εχετε συνονυμια!!! :)

Συγνωμη για το topic.

Η Άμπελος τι κρασί βγάζει? Μέσα στην ξερολιθιά θα είναι ώχ μανούλα μου!......

Η Σαμος σε ολα τα μερη και χωρια της εχει πολυ καλα αμπελια....Βγαζουν πολυ καλα κρασια....
Το ποσο καλα....εξαρταται απο το ποσο μερακλης ειναι αυτος που εχει το αμπελι!!!!
Οποιος δεν βγαζει καλο κρασι.....βγαζει υπεροχο ξυδι!!! ;) :)

Η Σαμος σε ολα τα μερη και χωρια της εχει πολυ καλα αμπελια....Βγαζουν πολυ καλα κρασια....
Το ποσο καλα....εξαρταται απο το ποσο μερακλης ειναι αυτος που εχει το αμπελι!!!!
Οποιος δεν βγαζει καλο κρασι.....βγαζει υπεροχο ξυδι!!! ;) :)
Το καλό κρασί είναι αποτυχημένη προσπάθεια να βγάλεις καλό ξύδι.

Ρε παιδια για καμιά τσιχλα δεν έχουμε να γραψουμε, μονο ο νικολαος ο εκ φωκιδας ορμομενος
γραφει κατι ;;;;;;;;;
Με αυτό τον καιρο μόνο για σαλιγκάρια και μανιτάρια μπορούμε να γραψουμε. Αν δεν ανοίξει ο καιρός δεν θα μπουν πουλια δυστυχώς.

Ρε παιδια για καμιά τσιχλα δεν έχουμε να γραψουμε, μονο ο νικολαος ο εκ φωκιδας ορμομενος
γραφει κατι ;;;;;;;;;

Τι να γραψουμε ??? Οτι μονο σε φωτο την βλεπουμε ???

Και σημερα τιποτα....δυο ντοπιαρηδες κοτσυφες....δεν σηκωσα οπλο...

Με αυτό τον καιρο μόνο για σαλιγκάρια και μανιτάρια μπορούμε να γραψουμε.
Προσφιλέστατέ μου Δημήτριε, επίτρεψέ μου να σου επιστήσω την προσοχήν, διά να μην το παρακάμεις με καταναλώσεις υπερβολικών ποσοτήτων μανιτών και σαλίγκαρων, διά να μην επιβαρύνεις τα μάλα τον στόμαχόν σου και, κατ' επέκτασιν, όλον το γαστρεντερικόν σου σύστημα...! Πλην ωστόσον, να σου ευχηθώ από καρδίας καλά "κυνήγια" και στον τομέα των δύο προαναφερθέντων εδεσμάτων...!

Προσφιλέστατέ μου Δημήτριε, επίτρεψέ μου να σου επιστήσω την προσοχήν, διά να μην το παρακάμεις με καταναλώσεις υπερβολικών ποσοτήτων μανιτών και σαλίγκαρων, διά να μην επιβαρύνεις τα μάλα τον στόμαχόν σου και, κατ' επέκτασιν, όλον το γαστρεντερικόν σου σύστημα...! Πλην ωστόσον, να σου ευχηθώ από καρδίας καλά "κυνήγια" και στον τομέα των δύο προαναφερθέντων εδεσμάτων...!
Με λίγα λόγια ο Νικόλας εννοεί ότι θα σε πάει σερπαντίνα .yel. .

Αντε με το καλο!!!! Να στειλεις μυνημα να βρεθουμε εαν θελεις!!!!
Ξερω εναν Καναρη ειναι στο Βαθυ Σαμου.....Πολυ καλο παιδι.....πρωτοπορος.....καλος λαγας....και λεω
πρωτοπορος.....γιατι οταν εμεις ψαχναμε τα σκυλια μας στα βουνα....αυτος ειχε φερει GPS απο
Αμερικη και εβλεπε που ηταν τα σκυλια του!!!!
Εμεις τοτε ''κοιμομασταν'' ακομα!!! Λεω για πολλα χρονια πισω....
Εχει χωματουργικα μηχανηματα.....μεγαλη και νοικοκυρεμενη μαντρα!!!
Ειχε ενα ΛΑΜΠΡΟ 27 ( σκαφος ).....ειχα και εγω το ιδιο.....εψαχνα για μηχανες.....με ειχε βοηθησει
πολυ τοτε.....Ωραιος Ανθρωπος....
Στα λεω ολα αυτα ....μηπως ειστε συγγενεις η απλα εχετε συνονυμια!!! :)

Συγνωμη για το topic.
Όχι δεν έχω συγγένεια, από την μητέρα μου κρατάω από Σάμο. Ναι όταν έρθω με το καλό θα πιούμε ένα κρασάκι παρέα.

Πιο πολυ να δω το μερος, μην εχει ξεφυτρωσει κανα σπιτι
Πολυ σωστός, εγώ προπερσι βρήκα δυο βίλες αν κ το ήξερα από την προηγουμενη που ήταν στα θεμέλια.....
Και το κακο ειναι ότι όταν κάποιος κάνει την αρχή σε ένα τόπο συνήθως ακολουθουν κ άλλοι....

Status
Not open for further replies.
Back