Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα αδέλφια,αύριο πρωί λέω να πάρουμε τα σκυλάκια μας και να πιούμε το καφεδάκι μας στα καρτερία του Πολυδενδρίου,επειδή δεν έχω πάρει απάντηση από κανέναν,ξέρει κάποιος αν έχει απαγορευτεί ο τόπος λόγω των πυρκαγιών;

Καλησπέρα αδέλφια,αύριο πρωί λέω να πάρουμε τα σκυλάκια μας και να πιούμε το καφεδάκι μας στα καρτερία του Πολυδενδρίου,επειδή δεν έχω πάρει απάντηση από κανέναν,ξέρει κάποιος αν έχει απαγορευτεί ο τόπος λόγω των πυρκαγιών;
ΕΧΕΙ απαγορευτει

Ξαστεριά έχει και μάλλον μέχρι το πρωί.Αν μπορούσα θα πήγαινα κάτι θα περάσει.
Είπα στον ξάδερφο να πάει και έβαλε τα γελια..... Μακάρι να αρχισουν. Αν μας πλακώσουν οι νοτιαδες μετα τις βροχές απλά τον ηπιαμε..

Πρώτον με το μαύλισμα που κάνει δε κατεβαίνει κιχλα και δεύτερον αν ακούσετε προσεχτικά στο 5.20 ακούγεται ο κράχτης.......fgr2fgr2fgr2
Ναι βαραει και Καζαντζίδης απο πισω! Αλλα οντως ρε συ με αυτο το σφυριγμα στρίβει τσιχλα? .sarcastic.

Καλησπέρα κύριοι απογευματινό μετά από αρκετές ημέρες, ελάχιστες τσίχλες είδα αναμενόμενο για την εποχή και τον συγκεκριμένο κυνηγότοπο,μια τουφέκισα και η πρώτη πιτσιλωτη κύρια για φέτος ήρθε στην αγκαλιά μου.Καλη συνέχεια σε όλους να είμαστε γέροι να κυνηγάμε το πανέμορφο αυτό θήραμα.

ΕΧΕΙ απαγορευτει
Οντως εχει βγει δασικη απαγορευτική...Βεβαια Βορεια του Πολυδενριου (πχ απο το γηπεδο Πολυδενδρίου οχι Καπανδριτιου και πανω) νομιζω επιτρέπεται (ΝΟΜΙΖΩ ξαναλεω)...
Τα καρτερια στους Ηρακλειδείς ειναι απαγορευμενα και καμμενα...
Προσωπικα θα σου προτεινα μην μπεις στην διαδικασία να κυνηγήσεις εκεί περα γυρω θα σου μαυρισει η ψυχη ακομα και αν εσυ εισαι σε πλευρα που επιτρεπεται...
Τραβα λιγο πιο περα προς Μαλακασα αν μπουν πουλια..

Οντως εχει βγει δασικη απαγορευτική...Βεβαια Βορεια του Πολυδενριου (πχ απο το γηπεδο Πολυδενδρίου οχι Καπανδριτιου και πανω) νομιζω επιτρέπεται (ΝΟΜΙΖΩ ξαναλεω)...
Τα καρτερια στους Ηρακλειδείς ειναι απαγορευμενα και καμμενα...
Προσωπικα θα σου προτεινα μην μπεις στην διαδικασία να κυνηγήσεις εκεί περα γυρω θα σου μαυρισει η ψυχη ακομα και αν εσυ εισαι σε πλευρα που επιτρεπεται...
Τραβα λιγο πιο περα προς Μαλακασα αν μπουν πουλια..
οπως τα λες.

Καλησπέρα κύριοι απογευματινό μετά από αρκετές ημέρες, ελάχιστες τσίχλες είδα αναμενόμενο για την εποχή και τον συγκεκριμένο κυνηγότοπο,μια τουφέκισα και η πρώτη πιτσιλωτη κύρια για φέτος ήρθε στην αγκαλιά μου.Καλη συνέχεια σε όλους να είμαστε γέροι να κυνηγάμε το πανέμορφο αυτό θήραμα.
Καλή αρχή Φώτη.Πιστευω θα πιάσει πουλιά φέτος πάνω.Σε μια βόλτα που έκανα είδα ότι οι αγριελιές ήταν φορτωμένες σε αντίθεση με τις ελιές που είχαν ελάχιστη καρποφορία φέτος.Χειμωνα να κάνει να κατέβουν από τα ψηλά όταν πιάσουν και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Ναι βαραει και Καζαντζίδης απο πισω! Αλλα οντως ρε συ με αυτο το σφυριγμα στρίβει τσιχλα? .sarcastic.
Τώρα που είναι ατουφεκιστες δοκίμασε να σφυριξεις!!! Θα εκπλαγεις! Το κοροιδευα και εγώ μέχρι που το είδα με τα μάτια μου. Όχι με σφυρίχτρα και τετοια. Με το στομα!!!!

Kαι σήμερον το δειλινόν εις την ενέδραν... Όλες κι όλες, δύο κίχλες επέρασαν (ην αναμενόμενον) εις το λυκόφως, ωσάν "βλήματα" και, μάλιστα, δίχως να δύναμαι ολωσδιόλου να βάλλω κατά των με τας κάννας μου...

Last edited:
Kαι σήμερον το δειλινόν εις την ενέδραν... Όλες κι όλες, δύο κίχλες επέρασαν (ην αναμενόμενον) εις το λυκόφως ωσάν "βλήματα" και, μάλιστα, δίχως να δύναμαι ολωσδιόλου να βάλλω κατά των με τας κάννας μου...
Κάθε μέρα από τώρα βρε θηρίο???? Έχεις ξεπεράσει και εμενα!!! Θα βαρεθείς και είναι νωρις!!!!

Ευχαριστώ φίλε,και να σκεφτείς δασαρχείο και κυνηγετικός σύλλογος δεν ήξεραν να μου πουν,με έστελναν από τον έναν στον άλλο
Το δασαρχείο ειδικά τέτοιο καιρό έχει δουλειες με φούντες
Κατεβάζουν από τις ντουλάπες τον χειμερινό ρουχισμό
και ανεβάζουν τον καλοκαιρινό με μπόλικη νεφθαλινη για τον σκορο

Status
Not open for further replies.
Back