Θα έρθουνε ωρε Ηλία μην αγχώνεσαι....Πεστα ορε γιανναρε....δυο εβδομαδες να κανη καιρους θα ερθουνε η θα παμε εμει; Σε αυτες![]()

Θα έρθουνε ωρε Ηλία μην αγχώνεσαι....Πεστα ορε γιανναρε....δυο εβδομαδες να κανη καιρους θα ερθουνε η θα παμε εμει; Σε αυτες![]()
ΕΧΕΙ απαγορευτειΚαλησπέρα αδέλφια,αύριο πρωί λέω να πάρουμε τα σκυλάκια μας και να πιούμε το καφεδάκι μας στα καρτερία του Πολυδενδρίου,επειδή δεν έχω πάρει απάντηση από κανέναν,ξέρει κάποιος αν έχει απαγορευτεί ο τόπος λόγω των πυρκαγιών;
Ευχαριστώ φίλε,και να σκεφτείς δασαρχείο και κυνηγετικός σύλλογος δεν ήξεραν να μου πουν,με έστελναν από τον έναν στον άλλοΕΧΕΙ απαγορευτει
Είπα στον ξάδερφο να πάει και έβαλε τα γελια..... Μακάρι να αρχισουν. Αν μας πλακώσουν οι νοτιαδες μετα τις βροχές απλά τον ηπιαμε..Ξαστεριά έχει και μάλλον μέχρι το πρωί.Αν μπορούσα θα πήγαινα κάτι θα περάσει.
Ναι βαραει και Καζαντζίδης απο πισω! Αλλα οντως ρε συ με αυτο το σφυριγμα στρίβει τσιχλα?Πρώτον με το μαύλισμα που κάνει δε κατεβαίνει κιχλα και δεύτερον αν ακούσετε προσεχτικά στο 5.20 ακούγεται ο κράχτης.......![]()
Οντως εχει βγει δασικη απαγορευτική...Βεβαια Βορεια του Πολυδενριου (πχ απο το γηπεδο Πολυδενδρίου οχι Καπανδριτιου και πανω) νομιζω επιτρέπεται (ΝΟΜΙΖΩ ξαναλεω)...ΕΧΕΙ απαγορευτει
οπως τα λες.Οντως εχει βγει δασικη απαγορευτική...Βεβαια Βορεια του Πολυδενριου (πχ απο το γηπεδο Πολυδενδρίου οχι Καπανδριτιου και πανω) νομιζω επιτρέπεται (ΝΟΜΙΖΩ ξαναλεω)...
Τα καρτερια στους Ηρακλειδείς ειναι απαγορευμενα και καμμενα...
Προσωπικα θα σου προτεινα μην μπεις στην διαδικασία να κυνηγήσεις εκεί περα γυρω θα σου μαυρισει η ψυχη ακομα και αν εσυ εισαι σε πλευρα που επιτρεπεται...
Τραβα λιγο πιο περα προς Μαλακασα αν μπουν πουλια..
Καλή αρχή Φώτη.Πιστευω θα πιάσει πουλιά φέτος πάνω.Σε μια βόλτα που έκανα είδα ότι οι αγριελιές ήταν φορτωμένες σε αντίθεση με τις ελιές που είχαν ελάχιστη καρποφορία φέτος.Χειμωνα να κάνει να κατέβουν από τα ψηλά όταν πιάσουν και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
βέβαια να το πω δεν αντεχω...στο dasarxeio.com απαγορευτική διαταξη δεν βλεπω....Το Κένταυρος λεει οτι υπαρχει διαταξη (αναφερει και συγκεκριμένα ημερομηνια 26/8)..οπως τα λες.
Τώρα που είναι ατουφεκιστες δοκίμασε να σφυριξεις!!! Θα εκπλαγεις! Το κοροιδευα και εγώ μέχρι που το είδα με τα μάτια μου. Όχι με σφυρίχτρα και τετοια. Με το στομα!!!!Ναι βαραει και Καζαντζίδης απο πισω! Αλλα οντως ρε συ με αυτο το σφυριγμα στρίβει τσιχλα?![]()
Σωστός!!!!!!Bρε νωρίς είναι αλλά καλύτερα να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα και αν έρθουν τα καλύτερα την πετάμε την σκούφια μας πανηγυριζοντας.
Κάθε μέρα από τώρα βρε θηρίο???? Έχεις ξεπεράσει και εμενα!!! Θα βαρεθείς και είναι νωρις!!!!Kαι σήμερον το δειλινόν εις την ενέδραν... Όλες κι όλες, δύο κίχλες επέρασαν (ην αναμενόμενον) εις το λυκόφως ωσάν "βλήματα" και, μάλιστα, δίχως να δύναμαι ολωσδιόλου να βάλλω κατά των με τας κάννας μου...
Το δασαρχείο ειδικά τέτοιο καιρό έχει δουλειες με φούντεςΕυχαριστώ φίλε,και να σκεφτείς δασαρχείο και κυνηγετικός σύλλογος δεν ήξεραν να μου πουν,με έστελναν από τον έναν στον άλλο