Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
www.ihunt.gr/τσιχλα/

Τι τσίχλα είν' τούτη ωρέ λεβεντόπαιδα...;;; o_Oo_Oo_O Έχουμε πολλές από δαύτες στην Ελλάδα...;;; Χάθηκε μια φωτό μιας κελαηδότσιχλας που είναι και η πιο κοινή στη πατρίδα μας...;;; Και σε επίσημο κυνηγετικό site μάλιστα...!!! Θα μουρλαθούμε τελείως...!!! Έλεος με τις "άστοχες" φωτό...!!!

Last edited:
www.ihunt.gr/τσιχλα/

Τι τσίχλα είν' τούτη ωρέ λεβεντόπαιδα...;;; o_Oo_Oo_O Έχουμε πολλές από δαύτες στην Ελλάδα...;;; Χάθηκε μια φωτό μιας κελαηδότσιχλας που είναι και η πιο κοινή στη πατρίδα μας...;;; Και σε επίσημο κυνηγετικό site μάλιστα...!!! Θα μουρλαθούμε τελείως...!!! Έλεος με τις "άστοχες" φωτό...!!!
Ειναι απο αυτές που κανουν μπασιμο και τις βλέπουν ΜΟΝΟ αυτοί που γράφουν στο ihunt.... τσιχλα ειναι και αυτή αλλά μπορεί να είναι από την Νέα Ζηλανδία η το Νεπαλ.... Όπως η σταριθρα του Ναυπλιωτη ένα πραγμα....

www.ihunt.gr/τσιχλα/

Νικόλα ο ήχος του βίντεο θυμίζει πατέντα με Καζαντζίδη που λαλαει από τα υψώματα της Αταλάντης

www.ihunt.gr/τσιχλα/

φαίνεται ψεύτικη γιατί είναι ψεύτικη!

1631470420475.png

Γινόμαστε πολλοί βλέπω :) :) :)
Βεβαίως. Όλοι ξέρουν ότι τα πουλιά είναι στην πραγματικότητα ντροουν που μας παρακολουθούν και κάθονται στα σύρματα για να φορτιζουν. Ένα τρυγόνι που πήρα στην Πύλο 20 Αυγούστου, όταν το ξεπουπουλιασα βρήκα τις μπαταρίες.

Προχθές την Παρασκευή το απογεματάκι, ανέβηκα στα έλατα (1.200-1.300μ.) παρεούλα με το δικαννάκι μου, τον "Καίσαρα" (πρώτη μου βολά για εφέτο με όπλο στον ελατιά), μπας και από κωλοφαρδία μού κάτσει καμιά κυριαρινούλα και, δευτερευόντως, κάνας κοτσυφάκος...
Ε, λοιπόν, η απόλυτη "νέκρα" από κυριαρίνες και ίσα που άκουσα, δίχως να αντικρύσω καν, 2 - 3 κοτσυφάδες τρυπωμένους...!
Τουλάχιστο περπάτησα, έκαψα θερμίδες, απόλαυσα το "μαγευτικό" τοπίο από ένα ύψωμα που ανέβηκα (έβλεπα και τη θάλασσα απ' εκεί!) και επέστρεψα "γεμάτος" προσδοκίες για καρποφόρα καρτέρια στον συγκεκριμένο τόπο από τον επόμενο μήνα κι ύστερα...!
Αμήν...

Είδα την πρώτη τσίχλα σήμερα Φωκίδα ... καλή αρχή
Kαι στην Αρκαδία σήμερα σε λαγοκυνήγι εμφανίστηκαν κάποιες κελαϊδότσιχλες και κοκκινολαίμιδες που παράβγαιναν σε πέταγμα και κελάιδισμα τους κότσυφες. Νομίζω όμως πως είναι ντοπιάρικα πουλιά όλα τους.

Προχθές την Παρασκευή το απογεματάκι, ανέβηκα στα έλατα (1.200-1.300μ.) παρεούλα με το δικαννάκι μου, τον "Καίσαρα" (πρώτη μου βολά για εφέτο με όπλο στον ελατιά), μπας και από κωλοφαρδία μού κάτσει καμιά κυριαρινούλα και, δευτερευόντως, κάνας κοτσυφάκος...
Ε, λοιπόν, η απόλυτη "νέκρα" από κυριαρίνες και ίσα που άκουσα, δίχως να αντικρύσω καν, 2 - 3 κοτσυφάδες τρυπωμένους...!
Τουλάχιστο περπάτησα, έκαψα θερμίδες, απόλαυσα το "μαγευτικό" τοπίο από ένα ύψωμα που ανέβηκα (έβλεπα και τη θάλασσα απ' εκεί!) και επέστρεψα "γεμάτος" προσδοκίες για καρποφόρα καρτέρια στον συγκεκριμένο τόπο από τον επόμενο μήνα κι ύστερα...!
Αμήν...
Νικολα χθες είδα και κυργιαρα και πολλά κοτσυφια σε αναμεικτο πεύκο και ελατο. Αλλά έχει ποταμάκι που κρατάει νερό όλο το καλοκαίρι εκει. Δοκίμασε σε ανάλογο σημείο, μπορεί να κρατάει πουλια!

Σε ενα μηνα απο τωρα θα καιγομαστε στο ντουφεκιδη....think.
Μη μου το γρουσουζευεις ρε Ηλια!!! Παντως απο το πληκτρολόγιο σου και στων τσιχλων το αφτί!!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back