Πυρκαγιές

Το Τελεθριο δεν καιγεται ακομα.Οσονουπω θα φτασει εκει.Εκκενωθηκαν ο Κουλουρος και το Μαρουλι.Τα τελευταια καστρα...Μετα,δυτικοτερα ειναι τα Σημεια και εκει περιπου αρχιζει ενα απο τα μεγαλυτερα δαση βελανιδιας στην Ελλαδα.Εμεις το λεμε "δρυινο".
Ας ελπισουμε σε ενα θαυμα αφου η βελανιδια κραταει μεσα της πολυ υγρασια και ειναι βραδυκαυστη.Οχι οτι παιζει ρολο με τετοια ξηρασια,αλλα λεμε για να ελπιζουμε.Το γλιτωσαμε στο τσακ πριν 2 χρονια,τοτε που καηκατε στο κεντρο..Φετος ηταν η σειρα μας...:(:(:(
Ροβιες,λιμνη και γυρω περιοχες,καταπληκτικα κυνηγοτοπια...Σκεφτομουν φετος να τα επισκεφτω..Αλλα ειχαν αλλα σχεδια.
ΑΝ το εκανε "ανθρωπος",ευχομαι ολοψυχα και μεσα απο την καρδια μου, ολων των ειδων τους καρκινους και να μην τον πιανει ΚΑΘΟΛΟΥ η μορφινη στο τελευταιο σταδιο.
Να λιωσουν τα μεσα σου μπασταρδε παλιοπουστα...Κακο ψοφο...
Την νότια Εύβοια την έκαψαν και την φύτεψαν παλούκια με προπελες. Εδώ σε εμένα κεντρικά τα κατάφεραν δύο σερί χρονιές και αφου 4 χρονια σερί το προσπαθούσαν αλλά τους προλαβαιναμε και ανακοινώθηκαν ήδη τα παλουκια. Τώρα ήρθε η σειρά της περιοχής που καίγεται σημερα. Μετά μένει το μεγάλο δάσος πισω από την Διρφυ στα πατρογονικα μου εδαφη. Δεν έχει καεί ποτε! Παντού έβαλαν χέρι και τα γαμησαν ολα. Και ποτέ φυσικά κανεις δεν έχει πιαστεί και τιμωρηθεί.

Μην ειμαστε και αχαριστοι .Οργανωσε νομιζω 1.500 εμβολιαστικα κεντρα σε ολη την Ελλαδα. Τωρα θα επεμβουν στιs πυρκαγιεs .
Μια τριπλη ASTRAZENECA και σβηνουν και τα κουκουναρια .

Την νότια Εύβοια την έκαψαν και την φύτεψαν παλούκια με προπελες. Εδώ σε εμένα κεντρικά τα κατάφεραν δύο σερί χρονιές και αφου 4 χρονια σερί το προσπαθούσαν αλλά τους προλαβαιναμε και ανακοινώθηκαν ήδη τα παλουκια. Τώρα ήρθε η σειρά της περιοχής που καίγεται σημερα. Μετά μένει το μεγάλο δάσος πισω από την Διρφυ στα πατρογονικα μου εδαφη. Δεν έχει καεί ποτε! Παντού έβαλαν χέρι και τα γαμησαν ολα. Και ποτέ φυσικά κανεις δεν έχει πιαστεί και τιμωρηθεί.
Και απ' οτι ξερω περιμενουν ακομη 6 με 7,000 " ανεμομυλοι " απο Γερμανια για να καταφθασουν .Αφου καθε πρωι κοιταω την ταρατσα μου και την βλεπω αδεια και λεω την γλυτωσαμε και σημερα.

Όπως βλέπω από τα ρεπορτάζ πανελλαδικά δεν υπάρχει σχέδιο πυρόσβεσης, τα εναέρια μέσα ή αδυνατούν λόγω προδιαγραφών να επιχειρήσουν( CL 215) ή συμπλήρωσαν ώρες πτήσης και χρειάζονται συντήρηση (Beriev). Υπάρχει μόνο σχέδιο εκκένωσης. Μου φαίνεται διαμορφώνουν το περιβάλλον για τους " Έλληνες" από Αφγανιστάν και Αφρική. Ο θεός βοηθός, στον Ωρωπό ο αέρας δυναμώνει επικίνδυνα είναι και β.ανατολικος. Ο θεός να βάλει το χέρι του.
Το είπανε το πρωί φίλε μου ότι όλα τα αεροπλάνα έχουν βλάβη για αυτό είναι μόνο δύο..

Το είπανε το πρωί φίλε μου ότι όλα τα αεροπλάνα έχουν βλάβη για αυτό είναι μόνο δύο..
Κοίτα να δεις βρε Παναγιώτη πότε πήγαν και βρήκαν να χαλάσουν τα σκασμενα όλα μαζί ταυτόχρονα.
Για τη βιανεξ είναι χαλασμένα άραγε; :rolleyes: :rolleyes: .think.

Όταν με το καλό τελειώσει το ολοκαύτωμα θα μπει η γνωστή κασέτα για αποκατάσταση για στήριξη των πληγέντων αναδάσωση κλπ.κλπ
Μετά θα πιαστούνε απο την αλλαγή του κλίματος ακραίες συνθήκες κλπ.κλπ άρα ακόμα περισσότερη <<πράσινη ανάπτυξη >> με ανεμογεννητριες και πράσινες μπίζνες
Και στο τελος λόγω της τεράστιας ευαισθησίας που έχουν για το περιβάλλον θα βάλουν στην ατζέντα και το κυνήγι άλλοι φανερά και άλλοι υπογείως
Γιατί ως γνωστόν κυνήγι και Coca-Cola πάει με όλα
Φωτιές να περιορίσουμε το κυνήγι....
Πλημμύρες να περιορίσουμε το κυνήγι ...
Μπάζωμα υδροβιότοπων να περιορίσουμε το κυνήγι ....
Εναλλακτικός τουρισμός να περιορίσουμε το κυνήγι...

Αύριο δυστυχώς δεν θα υπάρχει και η αρχαία Ολυμπία όπως την ξέραμε.7 εστίες σε πέταλο ξεκίνησαν ταυτόχρονα σχεδόν.Το 2007 ήταν πρόβα τελικά όχι εφιάλτης.
Μίλησα με έναν θείο μου που είναι κάτω σε κοντινό χωριό πριν δύο ώρες τουλάχιστον έδειχνε να πέφτει ο αέρας

Κοίτα να δεις βρε Παναγιώτη πότε πήγαν και βρήκαν να χαλάσουν τα σκασμενα όλα μαζί ταυτόχρονα.
Για τη βιανεξ είναι χαλασμένα άραγε; :rolleyes: :rolleyes: .think.
Εμ εκεί είναι όλο το περίεργο δεν ντρέπονται που λένε τέτοια πράγματα

Το Τελεθριο δεν καιγεται ακομα.Οσονουπω θα φτασει εκει.Εκκενωθηκαν ο Κουλουρος και το Μαρουλι.Τα τελευταια καστρα...Μετα,δυτικοτερα ειναι τα Σημεια και εκει περιπου αρχιζει ενα απο τα μεγαλυτερα δαση βελανιδιας στην Ελλαδα.Εμεις το λεμε "δρυινο".
Ας ελπισουμε σε ενα θαυμα αφου η βελανιδια κραταει μεσα της πολυ υγρασια και ειναι βραδυκαυστη.Οχι οτι παιζει ρολο με τετοια ξηρασια,αλλα λεμε για να ελπιζουμε.Το γλιτωσαμε στο τσακ πριν 2 χρονια,τοτε που καηκατε στο κεντρο..Φετος ηταν η σειρα μας...:(:(:(
Ενα αεροπλανο μονο επιχειρουσε το μεσημερι.Το εμαθα απο ανθρωπους εκει.

Ροβιες,λιμνη και γυρω περιοχες,καταπληκτικα κυνηγοτοπια...Σκεφτομουν φετος να τα επισκεφτω..Αλλα ειχαν αλλα σχεδια.
ΑΝ το εκανε "ανθρωπος",ευχομαι ολοψυχα και μεσα απο την καρδια μου, ολων των ειδων τους καρκινους και να μην τον πιανει ΚΑΘΟΛΟΥ η μορφινη στο τελευταιο σταδιο.
Να λιωσουν τα μεσα σου μπασταρδε παλιοπουστα...Κακο ψοφο...
Αδερφέ μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου! Αφού το νιώθεις καί τό ξέρεις ότι ανθρώπου χέρι την έβαλε την φωτιά! Είναι πολλά τα μπικικινια της πράσινης ανάπτυξης που λανσάρει η κυβέρνηση!

Εδώ σε εμένα κεντρικά τα κατάφεραν δύο σερί χρονιές και αφου 4 χρονια σερί το προσπαθούσαν αλλά τους προλαβαιναμε και ανακοινώθηκαν ήδη τα παλουκια.
Ειπαν επισημα οτι θα βαλουν ανεμογεννητριες;
Δεν ακουσα κατι...

Ό,τι καίγεται πρέπει οι τοπικές κοινωνίες να πιέζουν αφόρητα δημοτικές αρχές και δασικές να κηρύττονται άμεσα αναδασωτέες.
Μπας... και.... σωθεί τίποτα.....
Και αν οι δασαρχες είναι λαδωμένοι ποντικοί και κωλυσιεργούν εσκεμμένα, ομαδικές μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος

Back