Εμένα είχαν θέμα οι γονείς μου. Ο πατέρας μου δούλευε Βαρυμπόμπη κοντά και πήγε η πυροσβεστική και τους έβγαλε. Όλο το βράδυ ήταν στο πόδι έτοιμος να βάλει ρούχα σε μια βαλίτσα και να κατέβει προς Πειραιά. Μένει Κηφισιά. Ευτυχώς στην Νέα Ερυθραία την έκοψαν την επέλαση τα παλικάρια της πυροσβεστικής. Τα δύσκολα τώρα είναι στην Εύβοια όπως πολύ σωστά είπες. Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα. Την καίνε ΚΑΘΕ χρόνο ρε φίλε.Εχουμε παιδια απο την περιοχη των πυρκαγιων;
Ειναι ολοι καλα;
Διαβαζω οτι Ευβοια ειναι πολυ ασχημα
Τις αλλες κουτσα στραβα τις κουμανταραν;
Για παρτε κανα τηλεφωνο οσοι εχετε επικοινωνια να δουμε οτι ειναι καλα οι ανθρωποι
Σκοτείνιασε ο τόπος........Η χαλκιδα σκοτεινιασε απο την καπνα και βρεχει σταχτη....
Μαγκες, δικαιολογιες δεν υπαρχουν πια.
Πρεπει να κοιταξουμε στον καθρεπτη και να αποφασισουμε σε τι χωρα θελουμε να ζησουμε!
Απορο εκει στην ευβοια δεν ζουν ανθρωποι να δουν τι παιζει... τους καινε τον τοπο και καθονται με σταυρομενα χερια ....βαρατε ορε λεβεντες ...βγειτε στα καναλια...Σας ειπα πριν λιγο καιρο οτι υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για την Ευβοια και την περιοχη αναμεσα Αττικη και Κορινθο για την εγκατασταση ΑΠΕ.
' Ετσι θα εχουμε δωρεαν ενεργεια απο τον αερα και τον ηλιο χωρις να επιβαρυνουμε το περιβαλλον!
Πρασινη ενεργεια! Πανεμορφα αιολικα και ηλιακα παρκα! '
Ωραιο δεν ακουγετε???
Έχεις απόλυτο δίκιο Vasillis, η παλιά Ελλαδιτσα με την οικογένεια τις ρίζες στο χωριό τα ήθη και τα έθιμα με τη γειτονιά όλα έχουν τελειώσει και μαζί με αυτά και 'μεις. Όποιος θέλει κάνει ότι θέλει. Έβαζα τα κλαδέματα του φράκτη σε σακούλες σκουπιδιών και ο γείτονας με τρολαρε πέταξε τα έτσι μου λέει, χαλάς λεφτά για σακούλες. Ο δήμος (Ωρωπού) κάθε μέρα φέρνει φορτωτή και μαζεύει κλαδέματα, μπάζα και κάθε λογής σκουπίδια μέσα από τα πόδια μας, δεν ενδιαφέρεται κανένας. Τα σπίτια των πατεράδων μας τα πουλήσαμε στους ξένους για να μας τρολαρουν. Βλέπω τη φωτιά απέναντι και με πιάνει απελπισία, τη χώρα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.....Είμαστε μια χρεοκοπημένη χώρα. Είτε οικονομικά, είτε πολιτικά, είτε ανθρωπιστικά. Δεν είναι στραβός ο γυαλός μάγκες! Άποψη μου...
Χαλια μαυρα....Αυριο θα παω μεσω φερυ μποτ..Η βορεια ευβοια ειναι πληρως αποκομενη απο στερια...Εχουμε παιδια απο την περιοχη των πυρκαγιων;
Ειναι ολοι καλα;
Διαβαζω οτι Ευβοια ειναι πολυ ασχημα
Τις αλλες κουτσα στραβα τις κουμανταραν;
Για παρτε κανα τηλεφωνο οσοι εχετε επικοινωνια να δουμε οτι ειναι καλα οι ανθρωποι
Το Τελεθριο δεν καιγεται ακομα.Οσονουπω θα φτασει εκει.Εκκενωθηκαν ο Κουλουρος και το Μαρουλι.Τα τελευταια καστρα...Μετα,δυτικοτερα ειναι τα Σημεια και εκει περιπου αρχιζει ενα απο τα μεγαλυτερα δαση βελανιδιας στην Ελλαδα.Εμεις το λεμε "δρυινο".Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται σ' όλη την Ελλάδα, μου θυμίζει 2007.
Μας έχουν πνίξει οι καπνοί. Καίγεται όλο το Τελέθριο στη Βόρεια Εύβοια.
Οι πληροφορίες λένε ότι επιχειρούν μόνο δύο αεροπλάνα, καλύτερα να μην έστελναν κανένα να πηγαίναμε με κουβάδες.
Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση, ο Θεός να βάλει το χέρι του, δεν έχει μείνει ούτε κολυμπηθροξυλο.
Μ' αυτά που γίνονται αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα θεωρώ ότι τελείως από τύχη δε μετράμε νεκρούς, όπως στο Μάτι.
Και κάποιοι πανηγυρίζουν για καλύτερη οργάνωση. Ψοφήστε πούστηδες!!!!!!
Μητσοσκατακη εύχομαι οι κατάρες του Λεβέντη προ αμνημονεύτων ετών να ισχύσουν στο ακέραιο σκατόψυχε!!!!