Ο Κούλης που είναι ?Είμαι Κρυονερίτης ,έχω κυνηγήσει την Εύβοια αρκετά ,συνήθως μιλάω πολιτισμένα αλλά σήμερα θα μιλήσω αλλιώς και στην περιοχή μου θα πράξω και αλλιώς .Να πάτε να γαμηθειτε κοπρόσκυλα της ΝΔ ,να πάνε να γαμηθουν τα μυνήματα σας ,να πάνε να γαμηθουν όλα τα τσοντοκαναλα του Κούλη ,με μηδέν αέρα καίγεται όλη η Ελλάδα ρε τσογλανια του κερατά και εσείς στέλνετε μυνηματακια ,την Πάρνηθα πάτε να τη κάψετε και τα κανάλια όλα καλά τα κάνει η κυβέρνηση και βγάζουν μετεωρολόγους να μας πουν για τα ακραία φαινόμενα ,τι λέτε ρε μαλάκες ακραίο στην Ελλάδα ο καύσωνας ,σάλτα γαμηθειτε ρε λαμόγια ,την πανέμορφη Εύβοια την κάνατε κάρβουνο ,την Αχαΐα δεν τα καταφέρατε τότε με τους 75 νεκρούς τώρα ξανά προσπαθείτε ,η ΔΕΗ με τους μετασχηματιστές είναι υπεύθυνη για πολλές φωτιές γιατί ρε πουσταραδες δεν τους κυνηγάτε νομικά .Δεν ντρέπομαι καθόλου για τον τρόπο μου και από εδώ και πέρα σε όλους όσους θεωρώ υπεύθυνους αυτός θα είναι ο καλύτερος τρόπος που θα δουν από εμένα .Δεν θέλουν οι πολιτικοι μας πολιτισμένους πολίτες μας περνάνε για μαλάκες τελικά ,κρίμα που έφτασα στα 43 μου για να το καταλάβω .
Τουλάχιστον καταλάβαμε ότι μάλλον δεν φταίνε οι ΤούρκοιΟ Κούλης που είναι ?
Λευτερη εύχομαι να μην φτασει και σε εσας αν και ειναι διπλα. Απο αυριο δινει 7 μποφόρ βόρειους .Είμαι Κρυονερίτης ,έχω κυνηγήσει την Εύβοια αρκετά ,συνήθως μιλάω πολιτισμένα αλλά σήμερα θα μιλήσω αλλιώς και στην περιοχή μου θα πράξω και αλλιώς .Να πάτε να γαμηθειτε κοπρόσκυλα της ΝΔ ,να πάνε να γαμηθουν τα μυνήματα σας ,να πάνε να γαμηθουν όλα τα τσοντοκαναλα του Κούλη ,με μηδέν αέρα καίγεται όλη η Ελλάδα ρε τσογλανια του κερατά και εσείς στέλνετε μυνηματακια ,την Πάρνηθα πάτε να τη κάψετε και τα κανάλια όλα καλά τα κάνει η κυβέρνηση και βγάζουν μετεωρολόγους να μας πουν για τα ακραία φαινόμενα ,τι λέτε ρε μαλάκες ακραίο στην Ελλάδα ο καύσωνας ,σάλτα γαμηθειτε ρε λαμόγια ,την πανέμορφη Εύβοια την κάνατε κάρβουνο ,την Αχαΐα δεν τα καταφέρατε τότε με τους 75 νεκρούς τώρα ξανά προσπαθείτε ,η ΔΕΗ με τους μετασχηματιστές είναι υπεύθυνη για πολλές φωτιές γιατί ρε πουσταραδες δεν τους κυνηγάτε νομικά .Δεν ντρέπομαι καθόλου για τον τρόπο μου και από εδώ και πέρα σε όλους όσους θεωρώ υπεύθυνους αυτός θα είναι ο καλύτερος τρόπος που θα δουν από εμένα .Δεν θέλουν οι πολιτικοι μας πολιτισμένους πολίτες μας περνάνε για μαλάκες τελικά ,κρίμα που έφτασα στα 43 μου για να το καταλάβω .
Η φωτιά λένε ξεκίνησε από τα βασιλικά ανάκτορα και δεν είναι από αναζωπυρώσει προηγούμενου μετώπου αλλά καινούργιοΝέα μεγάλη φωτιά στο Κρυονέρι Αττικής
Η φωτιά λένε ξεκίνησε από τα βασιλικά ανάκτορα και δεν είναι από αναζωπυρώσει προηγούμενου μετώπου αλλά καινούργιο
Κι ομως ειπώθηκε οτι ξεκίνησε απο Βαρυμπομπη και πηγε προς βασιλικα κτήματα. Αν όντως ειναι ετσι , θέλουν παλούκωμα.
Κουράγιο φίλε και εύχομαι να σταθείτε τυχεροί!Είμαι Κρυονερίτης ,έχω κυνηγήσει την Εύβοια αρκετά ,συνήθως μιλάω πολιτισμένα αλλά σήμερα θα μιλήσω αλλιώς και στην περιοχή μου θα πράξω και αλλιώς .Να πάτε να γαμηθειτε κοπρόσκυλα της ΝΔ ,να πάνε να γαμηθουν τα μυνήματα σας ,να πάνε να γαμηθουν όλα τα τσοντοκαναλα του Κούλη ,με μηδέν αέρα καίγεται όλη η Ελλάδα ρε τσογλανια του κερατά και εσείς στέλνετε μυνηματακια ,την Πάρνηθα πάτε να τη κάψετε και τα κανάλια όλα καλά τα κάνει η κυβέρνηση και βγάζουν μετεωρολόγους να μας πουν για τα ακραία φαινόμενα ,τι λέτε ρε μαλάκες ακραίο στην Ελλάδα ο καύσωνας ,σάλτα γαμηθειτε ρε λαμόγια ,την πανέμορφη Εύβοια την κάνατε κάρβουνο ,την Αχαΐα δεν τα καταφέρατε τότε με τους 75 νεκρούς τώρα ξανά προσπαθείτε ,η ΔΕΗ με τους μετασχηματιστές είναι υπεύθυνη για πολλές φωτιές γιατί ρε πουσταραδες δεν τους κυνηγάτε νομικά .Δεν ντρέπομαι καθόλου για τον τρόπο μου και από εδώ και πέρα σε όλους όσους θεωρώ υπεύθυνους αυτός θα είναι ο καλύτερος τρόπος που θα δουν από εμένα .Δεν θέλουν οι πολιτικοι μας πολιτισμένους πολίτες μας περνάνε για μαλάκες τελικά ,κρίμα που έφτασα στα 43 μου για να το καταλάβω .
Aνύπαρκτη δικαιοσύνη αγαπητέ .Κουράγιο φίλε και εύχομαι να σταθείτε τυχεροί!
Δεν υπάρχει καμία ελπίδα.Ζουμε στιγμές Ουγκάντας.
Διεφθαρμένοι πολιτικοί πληρώνουν για να χειραγωγούν τα ΜΜΕ τον κόσμο, στρεβλώνουν την πραγματικότητα και βιάζουν την νοημοσύνη μας.
Έχει καταρρεύσει ο κρατικός μηχανισμός χρόνια, δεν υπάρχει πλάνο, οργάνωση ουσιώδη θέληση. Η παρτίδα σώζεται λίγο απο όσους έχουν λίγο φιλότιμο.
Δεν υπάρχει δυστυχώς μέλλον σε αυτόν τον τόπο. Είμαστε ένα χρεοκοπημένο κράτος χωρίς δυναμική που δεν λειτουργεί τίποτα σωστά και δεν αποδίδονται ευθύνες. Ο κάθε ένας κανει ότι του καυλώσει.
Αλίμονο στον κόσμο.
Γαμιεται με τον Χαρδαλια όπως σωστά είπε το παιδί από την Βόρεια Εύβοια. Παραιτηθείτε λαμογια! Το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε τώρα αχρηστοι. Ξεθαρεψε και ο Τσίπρας σήμερα και καλά εκανε. Βλέπει ότι είναι τουλάχιστον ισάξια άχρηστοι με αυτον.Ο Κούλης που είναι ?
+1000Γαμιεται με τον Χαρδαλια όπως σωστά είπε το παιδί από την Βόρεια Εύβοια. Παραιτηθείτε λαμογια! Το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε τώρα αχρηστοι. Ξεθαρεψε και ο Τσίπρας σήμερα και καλά εκανε. Βλέπει ότι είναι τουλάχιστον ισάξια άχρηστοι με αυτον.
+ ΓκαντέμηδεςΒλέπει ότι είναι τουλάχιστον ισάξια άχρηστοι με αυτον.