Μια χαρά φυσίγγι ήταν...τώρα δν ξέρω.Με αυτό,πάντως, τις έβλεπα όπως δείχνει το κουτί σαν με κυάλια.View attachment 28858
Πο ρε αυτα τα nova μεχρι ενα σημειο δεν ειχαν αντιπαλο μετα παειΜια φορά έχω ανατηνάξει τσίχλα,την οποία την πέταξα.
Θυμάμαι είχε φάει club nova 32gr No8 με 1* στα 20m.....ενστικτώδη μπιχτή τουφεκιά σε λιοστάσι....![]()
Τοτε που κυκλοφορησε η κοπελα η νοβα και μετα λες;Πο ρε αυτα τα nova μεχρι ενα σημειο δεν ειχαν αντιπαλο μετα παει
Εγω την επερνα μαζι για φασσες αχαχαχαχαχαΤοτε που κυκλοφορησε η κοπελα η νοβα και μετα λες;
Φυσικα και γω αν ειμουν φυσιγγι με την ομορφια της παθαινα ανετα αφλογιστια![]()
Εσυ εισαι τρελος σε εισαγωγικαΕγω την επερνα μαζι για φασσες αχαχαχαχαχα
Δεν λήγει αλλά "τυφλώνει" ... δεν θέλω ηττοπάθειες !!!Εσυ εισαι τρελος σε εισαγωγικα
Σιγα μην με
Δεχοταν ποτε τετοια κουκλα και θα πηγαινα κυνηγι
Φασσες βρισκω οποτε θελω
Τετοια κουκλα μονο μετα απο ενα βαρελι λιγμενη βοτκα βρισκει εμενα
Η βοτκα δεν ληγει αρα φαντασου ποσος στραβη πρεπει να ειναι![]()
Φιλε μη βαζεις εισαηγωγηκα εγω δε παρεξυγουμε και ποτε δε ξερεις τι σε περιμενειΕσυ εισαι τρελος σε εισαγωγικα
Σιγα μην με
Δεχοταν ποτε τετοια κουκλα και θα πηγαινα κυνηγι
Φασσες βρισκω οποτε θελω
Τετοια κουκλα μονο μετα απο ενα βαρελι λιγμενη βοτκα βρισκει εμενα
Η βοτκα δεν ληγει αρα φαντασου ποσος στραβη πρεπει να ειναι![]()
Μου θύμισες τώρα ένα περιστατικό σε περπατητό τσίχλας. Είχαμε περικυκλώσει ένα θάμνο με τον παππού και ρίχναμε πέτρες να σηκωθούν τα πουλιά. Σηκώνονται τρεις τσίχλες προς το μέρος μου και τις παίρνω και τις τρεις .Τη πρώτη όμως που ήταν και η πιο κοντινή δεν κοίταξα που έπεσε όπως γύρισα να ρίξω στις άλλες, είδα όμως ότι πήρε γεμάτη τη τουφεκιά και τον ουρανό να γεμίζει πούπουλα . Αποτέλεσμα να βρω μόνο τις άλλες δύο και πολλά διάσπαρτα φτερά γύρω από το σημείο που τη τουφέκισα.Το μέρος ήταν πεντακάθαρο και αν υπήρχε πουλί σίγουρα θα το έβρισκα.Άστα να πάνε και εγώ το έχω πάθει, μόνο που δεν έλειπε μόνο το κεφάλι αλλά ολόκληρο το πουλί !![]()
Με αυτό,πάντως, τις έβλεπα όπως δείχνει το κουτί σαν με κυάλια.View attachment 28858
Α πα πα πήρα πέρσυ μια κούτα, άκουγα πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα.Χωρις να κάνω ούτε μια δοκιμή πήγα στις τσίχλες μόνο φασαρία έκανα, είχα φάει τόσο κορόιδεμα για 20 χρόνια μου φτάνει..Με αυτό,πάντως, τις έβλεπα όπως δείχνει το κουτί σαν με κυάλια.View attachment 28858
Μακριά και αγαπημένοι..Όλα κοψόφτερα..Α
Α πα πα πήρα πέρσυ μια κούτα, άκουγα πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα.Χωρις να κάνω ούτε μια δοκιμή πήγα στις τσίχλες μόνο φασαρία έκανα, είχα φάει τόσο κορόιδεμα για 20 χρόνια μου φτάνει..
Χίλιες φορές να μην το παίρνεις καθόλου παρά αυτό το πράγμα και πόσο ακόμα με φάσσα.Μου θύμισες τώρα ένα περιστατικό σε περπατητό τσίχλας. Είχαμε περικυκλώσει ένα θάμνο με τον παππού και ρίχναμε πέτρες να σηκωθούν τα πουλιά. Σηκώνονται τρεις τσίχλες προς το μέρος μου και τις παίρνω και τις τρεις .Τη πρώτη όμως που ήταν και η πιο κοντινή δεν κοίταξα που έπεσε όπως γύρισα να ρίξω στις άλλες, είδα όμως ότι πήρε γεμάτη τη τουφεκιά και τον ουρανό να γεμίζει πούπουλα . Αποτέλεσμα να βρω μόνο τις άλλες δύο και πολλά διάσπαρτα φτερά γύρω από το σημείο που τη τουφέκισα.Το μέρος ήταν πεντακάθαρο και αν υπήρχε πουλί σίγουρα θα το έβρισκα.
Και άλλες φορές μου έχει συμβεί με τελευταία φέτος σε μία φάσσα.
Ειχες τετοιο θεμα εσυ ρε μακελαρη??Μακριά και αγαπημένοι..Όλα κοψόφτερα..
Α
Α πα πα πήρα πέρσυ μια κούτα, άκουγα πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα.Χωρις να κάνω ούτε μια δοκιμή πήγα στις τσίχλες μόνο φασαρία έκανα, είχα φάει τόσο κορόιδεμα για 20 χρόνια μου φτάνει..
Τα ρίχνει ο ξάδερφος στο χωριό σχεδόν αποκλειστικά τις λίγες φορές που πάει για τσίχλες με benelli crio comfort. Εγώ όσες φορές τα έχω ρίξει καλουτσικα μου έχουν φανεί,αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.Μακριά και αγαπημένοι..Όλα κοψόφτερα..
Συμφωνώ απόλυτα φίλε!Χίλιες φορές να μην το παίρνεις καθόλου παρά αυτό το πράγμα και πόσο ακόμα με φάσσα.
Tα πρωτα που γεμιζοντουσαν με SLC ηταν φωτια. Οταν αλλαξε συνταγη, ηταν αλλο φυσιγγιΠο ρε αυτα τα nova μεχρι ενα σημειο δεν ειχαν αντιπαλο μετα παει
Εγώ πάντως των κορακοειδων θα τους πιω το αιμα!!! Μιλάμε για έκρηξη πληθυσμού εδω. Πολύ φοβάμαι σε ενδεχόμενο κόψιμο του τρυγονιου μηπως μας φάνε όλες τις μέρες μέχρι 15 Σεπτέμβρη με πρόφαση την προστασία του από λαθροθηρία και καλα.Υπάρχουν και τα ορτύκια βρε Νικόλα, καθώς και τα επιβλαβή.
Δε θυμάμαι επίσης τι γίνεται με τον αγριόχοιρο, αν έχουν απελευθερώσει πλήρως τη σεζόν για αυτόν.
Θα μου πεις το 90% βγαίναμε για κάνα τρυγόνι και μπορεί να τουφεκουσαμε κάποιοι συμπληρωματικά επιβλαβή, ενώ αν απαγορευτεί......
Βλέποντας και κάνοντας!
Φτερούγα ήταν την έκοψε από τη μασχάλη!!Πολύ ωραία πλάνα.
Μπορείς να υπολογίσεις 2 τουφεκιές στο 7:14 και στο 10:50;;Τα τρυγόνια έχουν ευαίσθητο λαιμό.
Στην πουλιάστρα τα έπιανα μαζί με μια φτερούγα.
Έχω 3 χρόνια να χτυπήσω
Το κοτέτσι έπιασε φωτιά και κάηκε.
Ωραίο κυνήγι με πολλές αναμνήσεις και πολλά πουλιά.