Προινη βολτουλα σε πονηρα μερη ....τα πραγματα πανε πολυ καλα μακαρι να κρατηθουν αυτα το πουλια ...κουλι θελοντος
...Kαι να... "φαντασιωνόμαστε" μπορούμε ελεύθερα...!!! Ό,τι γουστάρει ο καθείς...!!!Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει αλλά να ονειρευόμαστε μπορούμε ελεύθερα!
Έτσι ακριβώς Γιάννη! Μπράβο!Φιλε ηλια το ξερουμε χρονια τωρα οτι οσα πουλια και να δεις στην εναρξη θα εχουν μεινει λιγα,αυτο γινετε γιατι πριν βλεπεις τα μεγαλα πουλια μαζι με τα μικρα,ενω στο ανοιγμα μενουν μονο τα μικρα και σε καπιες περιπτωσεις οχι ολα!επηρεαζονται και απο καιρικες συνθηκες του αυγουστου αλλα εχουν και το ενστικτο της αποδημιασ τα μεγαλα πουλια!
Ελα ντε.Και κανειs και οικονομια .Οταν ξυπναs τα φυσιγγια παλι στο ραφι ειναι....Kαι να... "φαντασιωνόμαστε" μπορούμε ελεύθερα...!!! Ό,τι γουστάρει ο καθείς...!!!![]()
Περσι εγηνε ακρηβως το αντηθετο βλεπαμε πουλια αλλα λιγα την προτι μερα μας εβγαλαν τα ματιαΦιλε ηλια το ξερουμε χρονια τωρα οτι οσα πουλια και να δεις στην εναρξη θα εχουν μεινει λιγα,αυτο γινετε γιατι πριν βλεπεις τα μεγαλα πουλια μαζι με τα μικρα,ενω στο ανοιγμα μενουν μονο τα μικρα και σε καπιες περιπτωσεις οχι ολα!επηρεαζονται και απο καιρικες συνθηκες του αυγουστου αλλα εχουν και το ενστικτο της αποδημιασ τα μεγαλα πουλια!
Φετος δεν τους περνει για γενικο λοκ νταουν δεν υπαρχει χρημα να δωσουν....δεν μπορουν να βαλουν λουκετα στα μαγαζια θα τους παρουν με της πετρεςΒρε παιδια, ενταξει, ολοι μας ειμαστε τσιτωμενοι, καταλαβαινω..
Να βασταμε ομως μικρο καλαθι και για φετος.
Ακουμε, διαβαζουμε, βλεπουμε, κανεις δεν ξερει τι μας επιφυλασουν οι ""φωστηρες"" μεχρι τοτε....
Πολύ ωραία πλάνα.Άλλο ένα ωραίο βιντεάκι σε τρυγόνια με τη shotkam.Αν δεν κάνω λάθος είναι του μέλους @kostasbak .
Στο 3:16 πάει όλη η τουφέκια στο κεφάλι και το αποκεφαλιζει![]()
Κ εμένα με το ίδιο φυσίγγι όταν ήμουν πιτσιρικάς... Maionchi az-20 n7 τότε...Μου έχει τύχει κι εμένα αυτό !!! ... Με φυσίγγι NSI Classica No. 7,5 ...![]()
View attachment 28852
... Πάνε 10 χρόνια τώρα ...Θαρρώ πως ήταν και το τελευταίο μου ...
![]()
Για φτερούγα το βλέπω.Σαν να κόπηκε χαμηλά από τη μασχάλη.Πολύ ωραία πλάνα.
Κ εμένα με το ίδιο φυσίγγι όταν ήμουν πιτσιρικάς... Maionchi az-20 n7 τότε...
Εγώ το ίδιο έχω πάθει τρεις φορές μάλιστα σε τσίχλες.Τα πουλιά σχεδόν άθικτα και να λείπουν μόνο τα κεφάλια.Μου έχει τύχει κι εμένα αυτό !!! ... Με φυσίγγι NSI Classica No. 7,5 ...![]()
View attachment 28852
... Πάνε 10 χρόνια τώρα ...Θαρρώ πως ήταν και το τελευταίο μου ...
![]()
Άστα να πάνε και εγώ το έχω πάθει, μόνο που δεν έλειπε μόνο το κεφάλι αλλά ολόκληρο το πουλί !Εγώ το ίδιο έχω πάθει τρεις φορές μάλιστα σε τσίχλες.Τα πουλιά σχεδόν άθικτα και να λείπουν μόνο τα κεφάλια.
Μια φορά έχω ανατηνάξει τσίχλα,την οποία την πέταξα.Άστα να πάνε και εγώ το έχω πάθει, μόνο που δεν λείπουν μόνο τα κεφάλια αλλά ολόκληρο το πουλί !![]()
Καθόμουν καρτεράκι για τσίχλες με παρέα σκάει μια τσίχλα σβάρνα ξαφνικά μπροστά μου μπαμ και δεν έπεσε-έμεινε τίποτα.Ο συνάδελφος μου κάνει τι έγινε τώρα την κατάπιε η γη; Μέχρι και το σκυλί τα είδε όλα, έψαχνε πόση ώρα..Μια φορά έχω ανατηνάξει τσίχλα,την οποία την πέταξα.
Θυμάμαι είχε φάει club nova 32gr No8 με 1* στα 20m.....ενστικτώδη μπιχτή τουφεκιά σε λιοστάσι....![]()